TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Poland
-- Euro 2012 Poland Ukraine w00t!
Euro 2012 Poland Ukraine w00t!
wypas, juz nie moge sie doczekac 
a jak�e. ch�tnie zobacz� sobi� jaki� meczyk, np. anglia - holandia.
�eby tylko im si� uda�o zrealizowa� te swoje plany, bo z�o�enie oferty to jedno, a wprowadzenie jej w �ycie to ju� druga rzecz... ale oczywi�cie jestem optymistycznie nastawiony
Niesamowita szansa dla nas! Trzeba to wykorzystac najlepiej, jak tylko sie da!
No i co cieszy chyba jeszcze bardziej - na pewno zagramy na ME!
JEDDDDZZZZZIEEEEEEMMMYYYYY!,
Oczekuje was wszyskich, abys cie byli.
dokladnie to najwieksza szansa na szybkie wrecz ekspresowe dogonienie zachodniej europy w rozwoju infrastruktury pod kazdym wzgledem. nie mozna tego zaprzepascic bo pewnie przez najblizsze 15-20 lat takiej szansy nie bedzie.
jak tylko to sie wszystko skonczy i zacznie sprzedaz biletow kupuje sobie conajmniej cos na dwa mecze oczywiscie jak mi sie uda 
Brawo Polacy wkoncu sie cos sie bedzie u nas pozytywnego dzialo
^ Dee yee cool , ja tez chce na kilka meczy, ale tixy beda zajebescie ciezko dostac. Bede w Wrocku na 100 procent.
| quote: |
| Originally posted by Mentol ^ Dee yee cool , ja tez chce na kilka meczy, ale tixy beda zajebescie ciezko dostac. Bede w Wrocku na 100 procent. |
stren mam nadzieje ze wygonisz gdzies rodzicow na ten okres 
| Originally posted by Stereoid a jak�e. ch�tnie zobacz� sobi� jaki� meczyk, np. anglia - holandia. �eby tylko im si� uda�o zrealizowa� te swoje plany, bo z�o�enie oferty to jedno, a wprowadzenie jej w �ycie to ju� druga rzecz... ale oczywi�cie jestem optymistycznie nastawiony |

| Originally posted by maxstradamus stren mam nadzieje ze wygonisz gdzies rodzicow na ten okres |
jest tylko jedno zasadnicze pytanie. Czy zd��� zbudowa� stadion narodowy w wawie.
Slaba infrastruktura komunikacyjna wawki moze nie dac rady 
Zapraszam na moj� stronk� www.sunclyder.com
Pozdrawialsky ze stolicy
stren likes teh football aka soccer???!!! 
| Originally posted by chucho stren likes teh football aka soccer???!!! |