TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- פרוייקט דחוף! כנסו מהר!
Pages (2): [1] 2 »
פרוייקט דחוף! כנסו מהר!
ארמין מבקש שהמאזינים ישלחו לו קבצי
MP3
קצרים של הקול שלהם והוא ינגן אותם במהלך הפרק ה 300 של התוכנית שלו.
בואו נתארגן יחד וניצור משהו מיוחד.
נשלח מעין קובץ שמכניס את הקולות של כולנו ומציג אותנו כ-
trance addict forum members from israel
אולי נכניס איזה אפקט אלקטרוני לקולות שלנו ונעשה משהו פקנטי!
אם נתאמץ הוא בטוח ישים אותנו, עובדה שבפעמים הקודמות הוא ניגן קולות ממש פשוטים.
מתאים לכם??????????????
שימו לב, שהרגע הייתה תוכנית 298 וזה אומר שיש לנו פחות משבוע כי הוא צריך עוד לעשות מכל הקולות האלה מיקס מוכן להופעה של התוכנית 300!!!
ווווואלה.........
נו למי שיש מבטא יפה שיקליט בשמנו..
עוזי אחלה יוזמה
חשבתי אולי כל אחד יגיד אות אחת למיקרופון ואז נחבר מזה משהו כמו
State Of Trance
או שכל אחד כאן יקליט אותו משפט במיקרופון ואז מישהו יחבר את הכל כאשר באמצע הקול מתחלף באותו משפט
| quote: |
| Originally posted by mitre עוזי אחלה יוזמה חשבתי אולי כל אחד יגיד אות אחת למיקרופון ואז נחבר מזה משהו כמו State Of Trance או שכל אחד כאן יקליט אותו משפט במיקרופון ואז מישהו יחבר את הכל כאשר באמצע הקול מתחלף באותו משפט |
| Originally posted by YoraY וואי יפה.. אני בעד המילים המתחלפות :> מי משתתף בחגיגה לי לא תהיה בעיה לארגן תעריכה |

אה וכל מה שיש לי בבית זה מיקרופון ב-20 שקל
אל תדאגו בקשר למקרופונים תדאגו יותר שתוכלו להקליט כמו שצריך
24bit
44100 kbps
והמשפט שכתבת ארוך חושרמוטה
מישהו צריך תוכנת הקלטה? :\
| Originally posted by YoraY אל תדאגו בקשר למקרופונים תדאגו יותר שתוכלו להקליט כמו שצריך 24bit 44100 kbps והמשפט שכתבת ארוך חושרמוטה מישהו צריך תוכנת הקלטה? :\ |
| Originally posted by mitre טוב אפשר לקצר ל- Armin, congratulations for episode three hundred from trancaddict israeli forum community. נראה לי חלש מדי אבל. ואני צריך תוכנת הקלטה אם התוכנה שבא עם ווינדוס לא מספיק טובה :\ |
אני בפנים! חייבים גם את אילן!!!
אני גם בפנים !
למי לשלוח ?
מה דעתכם על
hi, i am a tracnce-addict from israel and armin is my drug!
| Originally posted by uzi מה דעתכם על hi, i am a tracnce-addict from israel and armin is my drug! |
נו, אז תמציאו משהו כי זה השבוע האחרון!
כל אחד יגיד בתורו מילה מתוך
You Are Listening To A State Of Trance With Armin Van Buuren.
אלכס, העיניין שידעו שזה מאיתנו וגם לעשות כמו ברכה לרגל התוכנית ה300 או אולי איזה מוטו יפה.
זה גם היה בתוכנית ה 250 ואנשים אמרו דברים מגניבים, כמו מכתבים אישיים לארמין. הוא עשה מזה כמו מיקס קטן ואז זה יצא מרגש, כאילו הוא הכניס את כל המעריצים והאהבה שלהם לתוך התוכנית.
טוב אז נגמרו לי כל הרעיונות =\
תקשיבו זה המשפט רק שמישהו ינסח את זה טוב יותר..
Armin, congratulations for episode three hundred from trancaddict israeli forum community.
| Originally posted by YoraY תקשיבו זה המשפט רק שמישהו ינסח את זה טוב יותר.. Armin, congratulations for episode three hundred from trancaddict israeli forum community. |
| Originally posted by Dj Alex (ISR) Armin, congratulations for episode three hundred from the israeli trancaddict forum community. נשמע טוב יותר לדעתי.. |
יאללה, אז זה המשפט
Armin, congratulations for episode three hundred from the israeli trancaddict forum community.
בואו נעשה כזה דבר, כל אחד מקליט את עצמו אומר את המשפט הזה במלואו!
ויוראי, בגלל שהוא מורה לקיובייס, יארגן לנו פה מיקסוס קטן שבו הוא ממזג את כל העיניין לאם.פי.שלוש אחד.
יוראי, איזה איכות הקלטה צריך להקליט?
אני יודע שאפשר להקליט ברשמקול של וווינדוס במגוון איכויות.
אתה אוצה
wav or mp3?
| Originally posted by uzi יאללה, אז זה המשפט Armin, congratulations for episode three hundred from the israeli trancaddict forum community. בואו נעשה כזה דבר, כל אחד מקליט את עצמו אומר את המשפט הזה במלואו! ויוראי, בגלל שהוא מורה לקיובייס, יארגן לנו פה מיקסוס קטן שבו הוא ממזג את כל העיניין לאם.פי.שלוש אחד. יוראי, איזה איכות הקלטה צריך להקליט? אני יודע שאפשר להקליט ברשמקול של וווינדוס במגוון איכויות. אתה אוצה wav or mp3? |
אז הינה המשפט העדכני
Armin, congrats WITH episode three hundred from the israeli trancaddict forum community.
בואו נעשה כזה דבר, כל אחד מקליט את עצמו אומר את המשפט הזה במלואו!
ויוראי, בגלל שהוא מורה לקיובייס, יארגן לנו פה מיקסוס קטן שבו הוא ממזג את כל העיניין לאם.פי.שלוש אחד.
יוראי, איזה איכות הקלטה צריך להקליט?
אני יודע שאפשר להקליט ברשמקול של וווינדוס במגוון איכויות.
אתה רוצה
wav or mp3?
לאיפה לשלוח את הקובץ?
קיצר
שכל אחד יקליט את עצמו שהוא אומר את כל אלה בנפרד אחד אחרי השני
1. Armin,
2. congrats WITH
3. episode
4. three hundred
5. from the israeli
6. trancaddict
7. forum community.