TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- תכנון הפקות
Pages (2): [1] 2 »
תכנון הפקות
זה בטח נושא שכבר נלעס פה כמה פעמים אבל בכל זאת,
אני יודע שחלק מחברי הפורום הרימו הפקות פה ושם.
אני רוצה לקבל טיפים בהרמת הפקה.
אני שוקל ברצינות להקים חברת הפקות לאירועים בארץ אשר יביאו את מיטב השמות.
לצערי בארץ אין מספיק הפקות ויש שוק שאוהב את הנושא.
אמנם צריך להוציא את האנשים מהבתים וזה לא פשוט אך אני מאמין שזה אפשרי.
מי שיכול לתרום לי מידע מוזמן להגיב בפורום או בפרטי.
מידע אין לי הרבה.
אבל אני אשמח לעזור בכל צורה.
גם אם זה בתור יועץ.
כמו כן אני מאחל לך בהצלחה.
רעיונות נולדים לפעמים בשיחות הזויות שכאלה אהה 
טוב לא חדש לך מארק אבל לדעתי משהו שחייב לקרות בשלב של השיווק (שזה בטח משהו שיהיה אקטואלי רק אחרי שמשתאה חושב עליו יקרום עור וגידים) זה להתבסס על הקהל הרוסי שבוודאי ישמח לליין בסגנון הנ"ל ומי כמוני וכמוך יודעים.
אתה יודע את המספר שלי
יש לנו על מה לדבר
Re: תכנון הפקות
| quote: |
| Originally posted by markfeldman לצערי בארץ אין מספיק הפקות ויש שוק שאוהב את הנושא. |
חברים יקרים,
בהחלט כרגע מדובר ברעיון על הנייר בלבד.
אולם,
כחובב טראנס מושבע וכאדם בוגר אני מעוניין באמת לפתוח בדרך חדשה.
כפי שציין אילן, הקהל הרוסי מאוד אוהב את הסצינה ויכול להיות שזו התשובה בינתיים.
אני אשמח לכל רעיון או ייעוץ וכן להתגייסות של האנשים בפורום לטובת העניין.
| Originally posted by markfeldman חברים יקרים, בהחלט כרגע מדובר ברעיון על הנייר בלבד. אולם, כחובב טראנס מושבע וכאדם בוגר אני מעוניין באמת לפתוח בדרך חדשה. כפי שציין אילן, הקהל הרוסי מאוד אוהב את הסצינה ויכול להיות שזו התשובה בינתיים. אני אשמח לכל רעיון או ייעוץ וכן להתגייסות של האנשים בפורום לטובת העניין. |
אילן יא בוגד.......
מרק דרך צלחה.. מי יתן ותצליח
(ומי יתן וגם אני אצליח ברעיון שלי)
| Originally posted by romigi אילן יא בוגד....... מרק דרך צלחה.. מי יתן ותצליח (ומי יתן וגם אני אצליח ברעיון שלי) |
מי אמר שיהיה רק אחד? אה? אני בהחלט התכונתי לתת לך לסגור.. אבל עכשיו אני אצטרך למצוא מישהו שמנגן גרובים וטק-טק בום..
לתת עיצה, אני מוכן
אחרי שיהיו לך משקיעים שהכסף שלהם כבר על השולחן
וברור להם שהכסף לא בדיוק חוזר
רק אז נתחיל לדבר
יצא לי חרוז ועכשיו אני חייב לזוז 
קודם כל אתה צריך שיהיה לך כסף משלך ולא לסמוך על אנשים שיבואו וישימו כסף על הפקות טראנס כי אין כאלה לצערנו בארץ.
אם אתה רציני ויש לך כסף אתה מוזמן להשאיר מסנג'ר בפרטי ואני אקשר אותך עם עוד מישהו שרוצה לעשות הפקה.
לי יש דיעה בנושא.
אני חושב שהטראנס נמצא במצב שבו נמצאים סגנונות שרחוקים מהמיינסטרים אפילו זה האלקטרוני
והדבר מחייב משרוצה להתחיל משהו לדעתי להתחיל מקטן במקום שבו בעיקר האחות הפסיכודאלית הגדולה נוהגת להשמע...
כן אני מדבר על הפקה במקום פתוח שבה משכירים ציוד הגברה ומרימים משהו מחתרתי בלוקיישן הזוי כלשהו.
אני אמנם טירון בעסק הזה אך נדרש תכנון מדוקדק.
לא סתם קראתי לת'רד תכנון.
ישנם כמה פרמטרים להצלחה:
א. נכונות האומן להגיע לארץ
ב. יח"נות נכונה לקהל יעד נכון
ג. סגירה מנהלית הכוללת מועדון, אבטחה, פלאיירים וכו'
ד. ספונסר - זו לא מילה גסה, גם לטירונים כמוני.
מארק אם אפשר להגיד משהו...אני חושב שלהתחיל ליין מסיבה עם חולניק זה לא דבר חכם אלא אם אתה מתכוון להביא מישהו שבאמת יכול ליצור סביבו הייפ...וכאלה אין הרבה בנמצא והתכנון של דבר כזה צראיך להיות הרבה יותר קפדני ולפחות כמה חודשים טובים מראש.
תאמת גם לי ולעוד חבר שלי יש רעיון לעשות הפקה אך העניין נכנס להקפאה עד שיהיה כסף.
בכל מקרה אמשח לעזור עד כמה שאוכל ועם מה שאוכל. המון בהצלחה!!!
יכול להיות מעניין לקחת דוגמא מהג'אנר הפסיכדלי
לוקיישן באיזה חור עם נוף יפה
ליין אפ של חמישה שישה די ג'ייז
ו300 איש (לשבט גדול) שיבואו על בסיס הזמנה בלעדית
עלויות הפקה קטנות יחסית אבל עם ייחודיות
שווה נסיון.
בבקשה בלי פסיכודאלי
או רק בסוף שאני אוכל כבר ללכת ולא לחזור
http://www.intuitionrecordings.com/index.php?id=83 INTUITION SUMMER EVENT 2007
We'd all wish these kinds of parties would be heading our way....maybe one day here too

יש פה אנשים כמו אילן ועוזי עם ניסיון על הכתפיים גם לי יש טונה ניסיון אם תצריך עזרה
בעיקרון הדברים שאתה צריך לדאוג להם עכשיו הם:
משהו בסביבות ה100000-50000 שקל השקעה ראשונית
לפחות 2 שותפים שלא טירונים ובאמת מאמינים ורוצים להתקדם איתך הלאה
נכון נשמע קשה\בלתי אפשרי? - זה כדי שתבין +- איפה אתה עומד...
והטיפים שלי בשבילך וזה סוגר לך מעגל מאד רציני בקשר ללהרים פה ליין טראנס...
שתיה חי-נם
שלב טראנס עם פסיכודאלי...
דיג'ייז עם שם
יחצון מטורף
בהצלחה
| משהו בסביבות ה100000-50000 שקל השקעה ראשונית |
| Originally posted by MASTERsplinter יכול להיות מעניין לקחת דוגמא מהג'אנר הפסיכדלי לוקיישן באיזה חור עם נוף יפה ליין אפ של חמישה שישה די ג'ייז ו300 איש (לשבט גדול) שיבואו על בסיס הזמנה בלעדית עלויות הפקה קטנות יחסית אבל עם ייחודיות שווה נסיון. |
| Originally posted by DvJ יכול לבוא בטוב רק שכחת דבר אחד.... מ-ש-ט-ר-ה לא מחשבנים והורסים הכל.... |
| Originally posted by omergunr זה לא נכון.. צריך פשוט אישורים... |
מי שאמר שצריך להתמקד בקהל הרוסי אז זה לא ממש נכון כי לקהל הרוסי בזונה היה בהתחלה אחד שניגן מסחרי כזה ראפ והאוס וכל זה
ואז העלו את הטראנס לפעמים פסיכודלי ולפעמים אפטלטינג וכל השטויות האלה.
הטראנס היה בשבילהם בונוס ואם אתם סתם תביאו את מרקו וי ככה סתם בלי איזה מישהו שינגן מסחרי אז הם לא יבואו.
בשביל להביא גם את הקהל הרוסי אתה צריך להיות בקשר עם המפיקים של הזונה כדי שייחצנו את זה בסביבת הקהל שלהם.
| Originally posted by benji904 http://www.intuitionrecordings.com/index.php?id=83 INTUITION SUMMER EVENT 2007 We'd all wish these kinds of parties would be heading our way....maybe one day here too |