TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מתי טיאסטו יחזור לארץ ?
מתי טיאסטו יחזור לארץ ?
כבר כמעט ששנתיים טיאסוט לא ביקר בארץ.
למה?
ובכל טור של השקעת דיסק הוא היה מגיע ובשנתיים הוא לא ביקר.
מעניין יהיה אם הוא יבוא לארץ להשקעת ה"אלמנט אוף לייף" כמו שהוא עשה עם
ג'אסט בי..
אני מת לשמוע את
Yves Deruyter - Feel Free 2007
בלייב. איך שהוא מנגן אותו.
מטייסטו למדתי להתאכזב טווב טוווב,הבן אדם לא קידם את סרץ' אוף סנרייס כאן אז הא גם לא יקדם את זה...
למי אכפת?
שמעת את התוכנית רדיו שלו?
| quote: |
| Originally posted by uzi למי אכפת? שמעת את התוכנית רדיו שלו? |
| Originally posted by G.U.Y. לא, איפה אפשר לשמוע אותה? |
הוא החליף את השם לקלאב לייף
| Originally posted by G.U.Y. לא, איפה אפשר לשמוע אותה? |
| Originally posted by Glenn-Holmes וכמובן אח שלנו אתה מוזמן להשאר כאן ולהשתתף בדיוניפ ואף לתרום בעצמך |
כל מי שאוהב את המוזיקה הזו הוא מטרה לעזרה בשבילי
אני מניאק אם הסיבה האמיתית שהוא לא בא לכאן זה בגלל חוסר פוטנציאל מכירת עותקים מקוריים מהאלבום שלו
יהיה לו יותר כיף לעשות הופעה במקום שיקנו תאלבום שלו יותר אנשים
מה אתם חושבים?
| Originally posted by YoraY אני מניאק אם הסיבה האמיתית שהוא לא בא לכאן זה בגלל חוסר פוטנציאל מכירת עותקים מקוריים מהאלבום שלו יהיה לו יותר כיף לעשות הופעה במקום שיקנו תאלבום שלו יותר אנשים מה אתם חושבים? |
חבל שלא זרק עליו את הפטיפון ואז העיף אותו מהבמה אולי אחרי זה לא היה את כל החובבנות שיש פה היום
| Originally posted by romigi חבל שלא זרק עליו את הפטיפון ואז העיף אותו מהבמה אולי אחרי זה לא היה את כל החובבנות שיש פה היום |
| Originally posted by DJMIKE מסכים לגמרי... הבן אדם בא לעבוד לא לשחק אם לא היה איכפת לו שהמחט חרא ועשו אותה פועלים תאילנדיים מקנה סוף אז כבר הייתה בעיה איכפת לו מהקכהל ולכן גם איכפת לו מהמחט, די לדבר שטויות ואגב התוכנית שלו מעולה, מאוד מגוונת וכיף לשמוע |
אם אתה שואל אותי, אותו ילד בטוח התתלהב נורא שיש לו מחט של טייסטו.. בטח מסגר אותה בבית ותלה על הקיר..
בגיל 18 זה מה שאני הייתי עושה
| Originally posted by romigi אם אתה שואל אותי, אותו ילד בטוח התתלהב נורא שיש לו מחט של טייסטו.. בטח מסגר אותה בבית ותלה על הקיר.. בגיל 18 זה מה שאני הייתי עושה |
| Originally posted by Viber אתה יודע מה אני הייתי עושה בגיל 18? הייתי זורק את המחט על הפרצוף של טיאסטו ואומר לו: |
לגבי התוכנית של טיאסטו, זה שאלה של טעם, לדעתי היא גרועה.
מבחינת המחט, אני באמת לא יודע מה הלך שם, אבל יש יותר מדי שמועות מוזרות עליו בשנים האחרונות... וזה מהאנשים שאשכרה מכירים אותו ומעריצים שלו.
וואלה, לא יודע...
ולמי בעצם אכפת....
מעניין, איך התוכנית שלו, אני צריך לנסות פעם....

http://www.tranceaddict.com/forums/...16&pagenumber=1
חחחחחח הייתי חייב
נקווה שאילן לא יצנזר לי גם את זה

זה היה טוב.
לפי השמועות טיאסטו חוזר לאילת בנובמבר 2007
Originally posted by Viber ![]() http://www.tranceaddict.com/forums/...16&pagenumber=1 חחחחחח הייתי חייב נקווה שאילן לא יצנזר לי גם את זה |