TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מתי אנדי מור יבוא לארץ?
מתי אנדי מור יבוא לארץ?
אהה זה יהיה חלום שלי
יש לך עוד זמן
יש זמן... כל עוד אתה חיי. 
אני ממליץ לא לחכות ולהביא אותו בעצמך או לטוס לחול.
אם אני לא טועה הבנאדם דרך בארץ בדום
תחת
Tilt
או שזה היה רק חצי מההרכב....
אנדי מור היה בארץ
זה יוחצן כהגעה של כל ההרכב טילט אבל אנדי הגיע לבדו ופינק בסט פרוגרסיב טוב מאוד.
זה היה אפטר לפני כשנה וחצי
הזכרונות שלי מאותו בוקר/צהריים הם שתי תקליטים חתומים
את מי צריך לבקש שיבואו אותו להאומן ?
פתק בכותל או זכיה בלוטו יוכלו להועיל
אם להיות קצת יותר ענייניים אני דווקא חושב שמבין השמות בטראנס של היום שהם לא טיאסטו ארמין או פרי אנדי מור הוא אחד מאלה שיש לפחות על פי הנתונים על פני השטח את הסיכוי הכי סביר שידרוך על אדמת הקודש
| quote: |
| Originally posted by Glenn-Holmes אם להיות קצת יותר ענייניים אני דווקא חושב שמבין השמות בטראנס של היום שהם לא טיאסטו ארמין או פרי אנדי מור הוא אחד מאלה שיש לפחות על פי הנתונים על פני השטח את הסיכוי הכי סביר שידרוך על אדמת הקודש |
| Originally posted by Viperon ומה עם אבוב אנד ביונד? |
אני מאוד לא ארצה לראות אותו באומן לא משנה מה..
מה גם שאין סיכוי שזה יקרה.. לפחות לא בליין של ימי חמישי
| Originally posted by romigi אני מאוד לא ארצה לראות אותו באומן לא משנה מה.. מה גם שאין סיכוי שזה יקרה.. לפחות לא בליין של ימי חמישי |
| Originally posted by DJMIKE פתק בכותל או זכיה בלוטו יוכלו להועיל |
| Originally posted by Glenn-Holmes אנדי מור היה בארץ זה יוחצן כהגעה של כל ההרכב טילט אבל אנדי הגיע לבדו ופינק בסט פרוגרסיב טוב מאוד. זה היה אפטר לפני כשנה וחצי הזכרונות שלי מאותו בוקר/צהריים הם שתי תקליטים חתומים |
| Originally posted by Shahar זה היה לפני יותר משנתיים!!!! 13.2.2005 המסיבה האחרונה שלי לפני הגיוס כשהלכנו לארומה עד איזה 5 אחר"צ.. |
חחחח איזה פוסט חזק
פתק בכותל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
@!$@!%#
מייק יא אלוף זה היה בן זונה
שאלה
להביא די גיי ברמות האלא כמו אנדי מור
על איזה סכומי כסף מדובר?
כמה לוקחים די גיי ישראלים שבאים להופיע במועדון ?
למה אתם כל כך פסימיים הרי אם ארמין בא אז גם מור יכול לבוא
אני רואה שהאומן משקיעים כסף בזה.
| Originally posted by vit048 שאלה להביא די גיי ברמות האלא כמו אנדי מור על איזה סכומי כסף מדובר? כמה לוקחים די גיי ישראלים שבאים להופיע במועדון ? למה אתם כל כך פסימיים הרי אם ארמין בא אז גם מור יכול לבוא אני רואה שהאומן משקיעים כסף בזה. |
| Originally posted by Glenn-Holmes האומן זה כמו כלכלנים בבורסה משקיעים רק במניות בטוחות אנדי מור היה פעם אחת בארץ ולא היה רעש היסטרי סביב ההופעה שלו...אני לא אומר שזה היה כשלון אבל הוא היה רק פעם אחת בארץ לפני יותר משנתיים ולא בהפקה של האומן... ארמין ופרי הם שתי הטראנס טאלנטס שידועים כהשקעה מוכחת עבור אנשי האומן...קשה לראות אותם שוברים את הקונספציה הזו מה גם שטראנס לא נמצא בראש מעייניהם...שווה דווקא לבדוק את משיש לאומן להציע בסגנונות האחרים כאשר שמות ענקיים בתחומים אחרים מתעתדים לנחות כאן בתקופה הקרובה |