TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Poland
-- Fajne cluby w polsce
Fajne cluby w polsce
hejj,
mieszkam w pazyzu ale mam rodzine w polsce, ide czesto do polski niedawno temu bylem na nowe rok i za niedlugo znow ide do kraju i chcialbym wiedzyc jakie sa fajny kluby w polsce, ide do kielce, warszawa, lublin, katowice i krakow ( krakow da best !
)
Czy ktos moze mi pomoc ... dzieki 
polska, piwo, dziewczyny i muza kurwa swoja mac ! lol 
Protector Ostrow Wlkp.
| quote: |
| Originally posted by baron Protector Ostrow Wlkp. |
1.Hanki byles w Ostrowie?
2.polec mi dobry klub we wrocku!
| Originally posted by baron 1.Hanki byles w Ostrowie? 2.polec mi dobry klub we wrocku! |
Taaa, Mekka ma sie dobrze! 
to byles Hanki w tym Ostrowie czy nie? a Mekka nie jest chyba typowo trancowym klubem wiem ze czesto jest D&B
| Originally posted by baron to byles Hanki w tym Ostrowie czy nie? a Mekka nie jest chyba typowo trancowym klubem wiem ze czesto jest D&B |
Fantazja, Jaswily kolo Bialegostoku
Witalsky Kayrio
W Polsce ci�ko o dobry klub, je�li chodzi o Wawk�, to M25 na ulicy Mi�skiej ... W wawie rz�dzi elektro i hity radia eska...nie wspominaj�c o disco polo - warszawiacy kochaj� disco polo
P.S. Odebra�e� linka z myspace?
Pozdrawialsky
UNITED MINDS
| Originally posted by Sunclyder Witalsky Kayrio W Polsce ci�ko o dobry klub, je�li chodzi o Wawk�, to M25 na ulicy Mi�skiej ... W wawie rz�dzi elektro i hity radia eska...nie wspominaj�c o disco polo - warszawiacy kochaj� disco polo P.S. Odebra�e� linka z myspace? Pozdrawialsky UNITED MINDS |
Nie szufladkuj prosz� Warszawy - z racji, ze to najwieksza aglomeracja mamy tez najwiekszy przekroj muzyki.
no ale do warszawy duzo osob ze wsi przybywa wiec nie dziwne ze disco polo sluchaja 
| Originally posted by baron Protector Ostrow Wlkp. |
| Originally posted by GiB01 ja rowniez uwazam ze ten klub jak na polsk� niewymagaj�c� w wiekszosci publicznosc i nasze realia jest na poziomie, moze nie ma tam super swietnej nowej muzy ale caly klimat tego miejsca jest specyficzny i wg. mnie w malo ktorym klubie w PL jest taki klimat i muza |
| Originally posted by baron dziekuje wystarczy wymienic gwiazdy jakie goscily w Ostrowie m.in.: joy kitikonti DJ Krid-P DJ Matys Woody Van Eyden Peran Van Dijk Tiddey Randy Katana Ronald Van Gelderen 4 Strings Nenes John Marks Marc Van Linden Michael Parsberg to chyba mowi samo za siebie |
no faktycznie nie sa az tak hiper mega postaciami jak ty i twoje deeps of wratislavia
w polsce ciezko znaleszcz trance cluby, i chcialbym tez powiedzyc z w polsce cluby sa bardzo male, nawet w krakowie parwie tylko piwnicy ... ale myszle ze ka kilka lat bedzie lepiej, bo events sa dobre aka sunrise festival, sensation white, beach party, destination ...
| Originally posted by baron no faktycznie nie sa az tak hiper mega postaciami jak ty i twoje deeps of wratislavia |
| Originally posted by Hanki No same super mega hiper postaci |