TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- [ חתימה חדשה ]
[ חתימה חדשה ]
טוב... לא רציתי לפתוח ט'רד חדש על זה אבל אני רואה שגולשים על זה בט'רדים אחרים, אז נקבץ את זה פה.
סופסוף התפנה לי קצת זמן ממגן למגן ונמאס לי מהישנה אז עשיתי לי אחת חדשה
מוש- תודה, וכן... אני מתאר לעצמי שהדם על הפנים מקושר עם הרעיון שלך למרות שלא חשבתי על זה עד עכשיו
מוריאנו- תודה 
Comments & Suggestions are welcomed...
אחי
אתה לא מפסיק להדהים עם הכשרון שלך
רק אתה כבר לא
SUPREME TRANCEADDICT 
ומה עם אווטר ?
ומה עם חברך לצ'וק המגניב ?
יו חזק ביותר!!!
ממש ממש ממש מרשים.
כבר רשמתי שזה יפה לאללה אבל זה אדיר אז מגיע לך עוד אחד....
חתימה ממש ממש יפה!!!
מזכירה לי סרט שראיתי פעם עם יצור אחד כזה שקוראים לו רמפולסטילסקין... הוא ממש דומה לו עם האף!!!
כל הכבוד אחי באמת יצא מדהים!!!
This signature is....DA BOMB!
Hehe, where do u get you figures from, though? i assume u dont paint them by your own...
זה מזכיר לי את המשחק רזידנט אוויל....
| quote: |
| Originally posted by DjChook אחי אתה לא מפסיק להדהים עם הכשרון שלך רק אתה כבר לא SUPREME TRANCEADDICT ![]() ומה עם אווטר ? |

| Originally posted by DjChook ומה עם חברך לצ'וק המגניב ? |
)
| Originally posted by TranceGiant This signature is....DA BOMB! Hehe, where do u get you figures from, though? i assume u dont paint them by your own... |

אתה יודע... אם יש זמן ומשעמם....
תזכור אותי
| Originally posted by eXeTik It's pretty complicated to say atleast, when I decide to do a new artwork I come with a basic idea and evolve from there. It usually end up looking completely different then what I first tought it would be... therefore it's not like I decide to do a new artwork and think "now I need to find some dark character with blood on it's face"- I just know this is it when I find it ![]() As for where I get em' from, I don't have a specific location for my sources... as a matter of fact, I remember this spam email I got with this funky character which later on was put on one of my artworks... so you see- it's pretty varied ![]() ותודה על כל הפידבק אנשים, זה נותן מוטיבציה |
| Originally posted by Dj Moriano ואל תשכח אותי אם יהיה לך משעמם אז אני לפני חן.... |

| Originally posted by DjChook איתן צודק באמת מגיע לך להיות לפני... |
| Originally posted by Dj Moriano תודה חן.... |
חחחחחחח, איזה סטלנים
| Originally posted by DjChook אהה ואם זה מעניין אותך למרות שאני יודע שאתה לא סובל אולי תנסה את PHOTOSHOP 7 החדש.. אמור להיות משהו קטלני |
וואו
לא מספיק
וואו 
EYE CANDY!!!
אין מילים אחרות לתאר את זה...
תמשיך ככה אחי!!!
eye candy 4000
איבדתי אותכם, איך הגעתם פתאום ל
eye candy?
מה הקשר?!
פששש יפה יפה
תותח