TranceAddict Forums

TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אז איך היה ל"ג בעומר???

Posted by Dj Moriano on Apr-30-2002 02:35:

Arrow אז איך היה ל"ג בעומר???

עכשיו חמש וחצי אני מממממתתתתתת מעייפות אין לי מושג למה אני על המחשב.....

אצלנו היה ענננננננננננקקקקקקקקקק
היו משהו כמו 50 אנשים אפילו יותר

ההינו אמורים בעיקרון להיות משהו כמו 15 והייתה גם מדורה בסידנאלי שהייתה נפילה כולם באו אלינו שמנו מוזיקה פול ווליום ואז באו מנאייקים בערך ב2:30 וסגרו את המוזיקה אבל עדיין היה אאאדדדדיייייירררר

וחבר טוב שלי אירגן אני קצת עזרתי הקיצר כל פעם שמישהו שאל אם יש אוכל אז אמרנו אחר-כך אחר-כך אז נשאר מלללללאאאא בשר ומחר, בעצם היום בערב הולכים למנגל אותו.....

גם אני וגדי הבאנו את הנרגילה הגדולה שבנינו היה עעעעננננקקקקק

בקיצור נהנתי לאללה......

Posted by eXeTik on Apr-30-2002 05:49:

היינו איזה 30 אנשים,באנו עם מאגנום עמוסה הקרשים, עצים וגזעים
גנרטור, מגבר, רמקולים שכל אחד שוקל איזה 70 קילו ככה, ואיזה 3 נרגילות
הסתובבנו הסתובבנו, רצינו ללכת לחוף הנכים אבל לא נתנו להכנס (מישהו אשכרה שמר שם), ניסינו בסידניאלי ליד המרינה ואיפה לא (הרצליה למי שלא מבין) בקיצר... התחלנו להתייאש למה כ-ל המקומות היו מפוצצים ולא רצינו לעשות סתם באיזה חור, לא לדבר עם הרמקולים העצבניים שהיו לנו, אז לא רצינו שמישהו יתלונן עלינו ויבואו לגרש או משהו- אז זה היה חייב להיות מבודד.

בקיצר- פתאום אנחנו קולטים כזה רכס הרים, אמרנו בואו נסתכל... אתם קולטים הרים הרים הרים ופתאום כזה מישור באמצע... יענו שטח עצבני עם חול של חוף ים מוקף בהרים, חזרנו לפני איזה שעה, היו עוד כאלה שנשראו שם אבל פתאום קפץ לי חום
חוצמזה היה גם די מעצבן לעלות את כל מה שהיה לנו (והיה לנו פווווווווול) דרך ההרים...
בכל מקרה- היה עצבני ביותר, שלא לדבר על גיא
(NeMeSiS)
ששתה איזה חצי ליטר טקילה והתחרפן לגמרי!

Posted by YuVaL on Apr-30-2002 08:21:

טוב... אז אני וכמה חברים הגענו למדורה
היינו בסביבות ה50 ילדים....
הלכנו לקנות קצת טקילה והכל
קנינו
חזרנו... שתינו, תפסנו אחשילינג ראש, הלכנו מכות אחד עם השני וזיינו מכות איזה אחד מי'....

וזה בערך כל מה שקרה

Posted by Scorchio on Apr-30-2002 08:58:

אקס
זאת בערך הייתה אמורה להיות התכנית שלנו
חבר שלי הביא מערכת טובה
הבאנו דיסקים
אפילו את אריאל הבאתי
רק מה גילינו שאין גנרטור בסוף
אז נדפק הערב
היה נפילה ועפתי הבייתה ב 2
היה אחד הל"ג בעומר הכי מגעיל שהיה לי בחיים

Posted by m0sh on Apr-30-2002 10:46:

סתם היה דפוק ...לא משהו מיוחד חוץ מזה שנסענו 18 על ריינג'ר 4 גלגלים!

חח ב2 כבר לא היה חשמל בול שבאתי לשים מוזיקה

באו כמה כוסיות בהתלחה והלכנו
הנפצים לא היו משהו מיוחד...אני עייף וחייב להתכונן להיסטוריה
סעמק

Posted by Dj Moriano on Apr-30-2002 12:22:

אנחנו אספנו ממללאאא קרשים
אבל עשינו ליד בית שבונים אז לא השתמשנו בחצי מהקרשים שלנו וגם חשמל לקחנו מהבניין הזה....

ו
exetik
אני לא יודע איך אני כל הזמן שוכח את השם שלך, לא משנה איפה עשית בהרצליה לא כל כךהבנתי...??

Posted by Hell_Copter on Apr-30-2002 14:39:

לג בעומר היה פשוט בנזונה!!!!!!
עשינו את המדורה בסוף רעננה איפה שפרדס משותף שם מאחורי בית אבות צימרמן למי שמכיר

היינו פשוט פול אנשים ואחר כך באו עוד אנשים והתנחלו אצלנו.... היה פשוט אדיר!!!
שתיתי בהתחלה קצת בירה למה חברים שלי קנו 3 קאגס שזה חביות כאלה של בירה למי שלא יודע...אבל הבירה הייתה לא משהו אז ויתרתי
אחר כך התחלתי להקפיץ טקילות... 2 והלכתי... אחרי עוד כמה דקות עוד 2... ואז עוד כמה
ואז נגמר הספרייט אז פשוט שתיתי אורגינל מהבקבוק...
הלכתי להתבודד קצת עם הבקבוק טקילה... ואז שתיתי ופתאום הקאתי
ואז שתיתי עוד ואכלתי עוד על האש ושתיתי עוד... ואז נמאס לי מהטקילה ומצאתי שם וודקה מלון אז לקחנו את זה תומר אני עוד אחד ועוד כמה בנות והלכנו להתבודד... הבנות לא שתו ותומר רק כמה שלוקים... קיצר שתיתי עוד כמות בריאה של וודקה
ואז ישבתי עם חברים אחרים שלי ושחזרתי הם גמרו את הוודקה...אז לקחתי מחבר שלי בכוח את הטקילה כי הוא לא רצה להביא לי והלכתי לחברים שישבתי איתם לפני
קיצר חברים שלי אמרו לי הייתי ממש שיכור אבל יכולתי לשלוט על עצמי.. חוץ מזה שלא הלכתי ישר בגרוש וכל הזמן שניסיתי לטפס על הגבעות חול

עד שחזרתי הביתה הראש שלי היה מזה נקי והרגשתי טוב... וכרגיל כמו כל הפעמים שהשתכרתי לא היה לי האנג אובר

Posted by on Apr-30-2002 14:45:

היינו 30 אנשים
כמה נגמש"ים, כמה טנקים, כמה טומטים
והרבה מאוד ערבים מאחורי גדר
הלכנו קצת מכות
קיללנו
צחקנו עליהם

ו... זהו
מחר חוזרים לשם עד סוף שבוע הבא

Posted by yahel222 on Apr-30-2002 15:10:

עשינו בחוף הילטון א איפה הפינה של שמחה (למי שמכיר את החוף בת"א)
מלא אנשים בנים בנות מלא בכלל שלא הכרתי למה כל אחד הביא אנשים אחרים
חוץ מהנהגים (אני בניהם) כמעט כולם השתכרו
והכי מצחיק - בא אחד לא קשור אלינו היה לידנו שם
היה לו אוטו לנציה שווה 10 אלף שקל
ומערכת עם סאב רוקפורד 15 אינץ' !!!!!! ששוה 15 אלף אתם מבינים
קיצר הבאנו לו שישים אינפקטד איזה שיאאאאא זה היה
על החוף כולם רוקדים אינפקטד וזה

פתאום בא אחד ערבי מכפר קאסם (הראה לנו ת.ז) והוא חרש - או סתם דיבר שטויות (כמו פהפהפהפה פהפהפה וכו) קיצר הבן אדם שרוט סתם רוקד כמו איזה רמד
כולם מסתלבטים עליו !!!!
פחחחחחח
איזה כיף היה
חזרתי ב 6 וחצי !!!!

Posted by eXeTik on Apr-30-2002 15:42:

quote:
Originally posted by Dj Moriano
ו
exetik
אני לא יודע איך אני כל הזמן שוכח את השם שלך, לא משנה איפה עשית בהרצליה לא כל כךהבנתי...??

סעמק איתכם.... רונן!

בקשר למקום... אתה בא בכביש הזה שעובר דרך איזור התעשייה של הרצליה (המרכזי- זה שיש עליו את הבניין של מוטורולה ותחנת הדלק)
אתה נוסע לכיוון הים... עובר את שביל העפר שמוביל לחוף הנכים, הכביש מתפתל שמאלה... ממשיכים ממש קצת ישר ויש שם כזה מגרש חניה ענק (עם בית מלון ליד) ומעליו כזה הרים... אז שם.
יש מבין?

Posted by Hell_Copter on Apr-30-2002 15:59:

נראה לי אני יודע איפה זה בערך...
פעם אחת איזה צנחן נתקע על הצוק שם ליד עם המצנח ... אחרי זה היה כתוב בעיתון שהוא מת.. פתאום רואים אותו תקוע זה היה מפחיד
מישהו יכול לאשר לי שזה המקום??

Posted by DjChook on Apr-30-2002 17:10:

מוריאנו ..... אח"כ אתה חושב שמגיע לך חתימה לפני ?!

Posted by Dj Moriano on Apr-30-2002 17:12:

quote:
Originally posted by eXeTik

סעמק איתכם.... רונן!

בקשר למקום... אתה בא בכביש הזה שעובר דרך איזור התעשייה של הרצליה (המרכזי- זה שיש עליו את הבניין של מוטורולה ותחנת הדלק)
אתה נוסע לכיוון הים... עובר את שביל העפר שמוביל לחוף הנכים, הכביש מתפתל שמאלה... ממשיכים ממש קצת ישר ויש שם כזה מגרש חניה ענק (עם בית מלון ליד) ומעליו כזה הרים... אז שם.
יש מבין?

כן אני חושב....

ורועי אני חושב שהצנחן זה במרינה כי אני יודע שיש כזאת מצבה עם פרחים ורשום לזכרו של בלה בלה

Posted by warpedd_ on Apr-30-2002 17:14:

כמו שרועי סיפר היה אצלנוממש אחלה רק חבל שלא היתה מוזיקה
הבאתי מערכת אבל הדיסקמן נדפק ולא היה שום דבר ברדיו כמעט כל הלילה רק באיזה 4 בבוקר אילן פז ניגן סט גרוע ב99

quote:
Originally posted by Hell_Copter
ומצאתי שם וודקה מלון אז לקחנו את זה תומר אני עוד אחד ועוד כמה בנות והלכנו להתבודד... הבנות לא שתו ותומר רק כמה שלוקים... קיצר שתיתי עוד

זה היה הכי מצחיק בעולם
אתם קולטים את רועי מתחיל ללכת מצחיק
ואז טפסנו על איזה הר כדי להתבודד
ופתאום הוא נופל עם הבקבוק וודקה ביד וכמעט שובר אותו
והא איזה כמה דקות שוכב על החול מנסה להבין מה קורה
אני וחבר שלי נקרעים מצחוק

Posted by oDrori on Apr-30-2002 17:27:

חרא

טעות ראשונה: להתחיל בתשע. טעות שנייה: כשחבר שלי התחיל להרביץת שתייה על ההתחלה ככה שחוץ ממתאבנים לא נגענו בבשר כמעט (לא נורא, קומזיץ עם החבר'ה ביום שישי) כי כולם גם שתו ונסחבו אחריו.... קיצר היה לפחות מערכת עם יופי שלווליום אבל שרפנו שעה וחצי על רוק ורגאיי דיכאונים לפני שנמאס לאנשים והעברנו לטראנס... רוקדנו ככה חביב וזה אבל בשעה שלוש בערך כמה היו צריכים ללכת עז אני ועוד איזה שלושה הלכנו שנייה לשחק כדורסל. אחרי איזה חצי שעה התחילו לבוא אלה שנשארו במדורה לשבת שמה במועדון נעורים... מסתבר שהערב כבר אבוד אז הלכתי לחסל במדורה את ההזבל וההגברה... הקיצר שאני חוזר אני כבר רואה אחד בהקאה שנייה שלו (מתוך שלוש) ואדחד הקיא בתוך המועדון אז היינו צריכים לשטוף שם (איכס) ועד הבוקר עוד איזה כמה הקיאו תנשמה ובסוך הייתי צריך להשער ער עד איזה 7:30 שחברים שלי ייסעו... ייזכר לדורות כל"ג הגרוע מאז ומתמיד

Posted by yahel222 on Apr-30-2002 20:36:

quote:
Originally posted by eXeTik

סעמק איתכם.... רונן!

יש מבין?

שמע זה חוף הצוק
עשינו שם ביום העצמאות

Posted by Hell_Copter on Apr-30-2002 21:36:

quote:
Originally posted by warpedd_
זה היה הכי מצחיק בעולם
אתם קולטים את רועי מתחיל ללכת מצחיק
ואז טפסנו על איזה הר כדי להתבודד
ופתאום הוא נופל עם הבקבוק וודקה ביד וכמעט שובר אותו
והא איזה כמה דקות שוכב על החול מנסה להבין מה קורה
אני וחבר שלי נקרעים מצחוק

לא!!! זה לא היה הבקבוק וודקה... הייתה לי פיתה עם המבורגר ביד שרציתי לאכול
ואז נפלתי על החול והפיתה נפלה לי... ולקח לי זמן לעכל את זה שאחרי שהכנתי לעצמי את ההמבורגר זה נפל לי... אבל היה מצחיק

Posted by Segev on May-01-2002 20:05:

טוב אז אצלי במושב זה קצט שונה מכל ל"ג בעומרים בערים
בהתחלה כמו כולם יש מוזיקה רק חרא שאצלי לא כולם אוהבים טראניסים הרוב תאמת לא אוהבים בכלל אז מה שיכולתי שמתי היה מנגל אכלנו קצת אין אצלנו איפה לקנות שתיה חריפה כי יש רק חנות אחת במושב שלי והמוכר מכיר שם את כל ההורים שלנו אבל באיזה שעה שתיים מתחיל משהו שאין כמעט באף מכום מלחמות ביצים
לכל שיכבת גיל יש איזה 30 תבניות ביצים וכל הלילה יש פיצוצים למחורת בבוקר המושב מלא קליפות וסימנים של הביצים על הקביש ביקיצר מלחמה רצינית יש טרקטורנים לכל אחד במושב שלי וזה שימושי נגד הקטנים יותר בקיצר השנה לא היה ממש כיף בגלל שלא היו הרבה אנשים שעשו אצלי במושב אלה בים אז לא היו הרבה מלחמות מגם הלכתי לישון באיזה 3 בגלל שהיתי צריך לעבוד למחרת ב 12 בבוקר בדרך כלל המלחמות זה עד איזה 6 -7

Posted by Hell_Copter on May-01-2002 20:30:

מה שאמרת עכשיו שגב הזכיר לי את לג בעומר לפני שנתיים...
עשינו מדורה ופתאום כמה יבניקים התחילו לזרוק עלינו בשר...
אז התעצבנו עליהם וזרקנו עליהם חזרה
ואז כולם הצטרפו אלינו והיינו מלא עליהם...
חבר שלי זרק חומוס עליהם וזה השפריץ להם על כל המכונית... הם התעצבנו רצח
ואז מישהו הביא לי בצל והבאתי כזאת זריקה... מעל 50 מטר... נחת מטר מהמכונית שלהם וקפץ פנימה... נשפכנו מצחוק
אחר כך גם המכונית שלהם לא התניעה ואיזה שניים מהם דחפו אותה בכביש ואז שזה התניע הנהג ברח להם... זה היה אחד מה לג בעומרים הכי מצחיקים שהיו לי