TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אחרי 3 שנים....
אחרי 3 שנים....
השתחררתי
דווקא חשבתי שאתה תלך לקבע אחרי שהיה לך כלכך כיף שם
מזל טוב עכשיו לך תמצא עבודה מזדיינת וטוס לרייבים באירופה
חחחחחחחח איזה קבע..
לא מאמין שזה עבר כזה מהר..
והתיכנון זה להתחיל ללמוד וכבר בשנה הקרובה להרשם לאונ' ת"א ללימודי הנדסת תוכנה
מברוק אחי
שיהיה בהצלחה
quote: |
Originally posted by Shahar חחחחחחחח איזה קבע.. לא מאמין שזה עבר כזה מהר.. והתיכנון זה להתחיל ללמוד וכבר בשנה הקרובה להרשם לאונ' ת"א ללימודי הנדסת תוכנה |
מזל טוב אבויה..
בהצלחה בהמשך
Originally posted by uzi מזל טוב, הינה עיצה מנסיון: אם עשית חמש יחידות במקצועות מתמטיקה, פיסיקה ומחשבים (כמוני) זה כלום לעומת מה שהולך בהנדסת תוכנה. תאמין לי! תחשוב על המסלול הזה ברצינות, במיוחד כשמדובר בהנדסה. בהצלחה. |
Originally posted by Shahar מז"א? אין לך יותר מדי ברירות, אתה חייב ללמוד היום, ואם כבר ללמוד אז משהו שאתה אוהב |
יאללה שחר זה הזמן לחזור לכתוב על בסיס קבוע יותר בפורום...אם צריך נביא לך גם מישהו כדי שיהיה לך עם מי להתווכח
Originally posted by Glenn-Holmes יאללה שחר זה הזמן לחזור לכתוב על בסיס קבוע יותר בפורום...אם צריך נביא לך גם מישהו כדי שיהיה לך עם מי להתווכח ![]() |
Originally posted by uzi אני מסכים. אני מתכוון לומר שזה מסלול קשה לא משנה כמה מקצועות 5 יחידות עשית. תשקול את המסלול ברצינות, במיוחד כשמדובר בהנדסה. |
Originally posted by Glenn-Holmes יאללה שחר זה הזמן לחזור לכתוב על בסיס קבוע יותר בפורום...אם צריך נביא לך גם מישהו כדי שיהיה לך עם מי להתווכח ![]() |
Originally posted by Shahar נכון זה קשה אבל מה הברירות שיש כבר? חחח כן יש לי מלא זמן פנוי מחר אני הולך להשתחרר רישמית ואנלא מבין למה אני לא מתרגש |
Originally posted by uzi אתה לא מתרגש מהסיבה הפשוטה שעכשיו מתחילות בעיות חדשות! אני כן הייתי מבסוט שלפחות יצאתי מהמערכת הצבאית הנצלנית והמנובלת. לגבי ברירות.... אתה תעלץ לברר על מסלולים ומוסדות לימוד ולהחליט מה מתאים לך. בהצלחות!!! ![]() |
Originally posted by Viber וואלה נכון אני הייתי שמח להשתחרר רק מכמה שאני שונא אידיאולוגית וערכית את הצבא. |
Originally posted by Shahar לי דווקא היה שירות קטלני נהנתי מכל רגע לקראת הסוף קצת היה חוסר בכח אדם אז נפלו עלינו המון דברים אבל המפקד שלי הוציא אותי ממה שהוא יכל |
אם אתה מכוון תעניינים אתה תסתדר
לא ידעת לעשות בעיות בזמן
Originally posted by Shahar אם אתה מכוון תעניינים אתה תסתדר לא ידעת לעשות בעיות בזמן |
ויש כאלה שהסתדרו בשירות גם בלי לעשות בעיות....
סתם מזל טהור
והעובדה שאניט דפוק בראש ולמערכת לא היה כוח אלי
טוב נו זה לא קשור....קיצר היה לי מזל
שלא לדבר על המזל שגרם לכך ש3 שנים וחצי מהשחרור ועדיין לא עשיתי מילואים!
Originally posted by Glenn-Holmes ויש כאלה שהסתדרו בשירות גם בלי לעשות בעיות.... סתם מזל טהור והעובדה שאניט דפוק בראש ולמערכת לא היה כוח אלי ![]() טוב נו זה לא קשור....קיצר היה לי מזל שלא לדבר על המזל שגרם לכך ש3 שנים וחצי מהשחרור ועדיין לא עשיתי מילואים! |
Originally posted by Viber יותר מזל מזה וחלוץ היה מסדר לך עבודה עם רכב צמוד בסוכנות שלו כטסטר לדגמים החדשים של ב.מ.וו ![]() |
Originally posted by uzi אני חייב לומר משהו ברצינות. אם כל השנאה שלי למערכת הצבאית, בלעדיה היה הרבה יותר גרוע! ![]() |
Originally posted by Viber בידיוק כמו ידידינו החיידקים. |