TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מה המצב אנשים ?
Pages (2): [1] 2 »
מה המצב אנשים ?
היי !
מיליון שנה לא הייתי פה 
אני מבין שאילן עדיין המוד של הפורום ?
נראה כאילו מת פה לגמרי !
מישהו עדיין פה מהתקופה שהייתי פעיל ?
???
או יותר נכון - מישהו עדיין פה ?

קצת פה...
יש לי כמה ימים עד הגיוס...
מה נשמע?
הכל טוב
הפורום מת לגמרי אה ???
לא מת
פשוט הצתתמצמנו 
נשארו איזה 10 חברים פעילים ...
היו ימים פעם....
| quote: |
| Originally posted by luckystrike הכל טוב הפורום מת לגמרי אה ??? |
אני לא הייתי קורא לזה תקופה רעה, הייתי קורא לזה
"זמנים השתנו".
בפורום מקביל האוכלוסיה יותר צעירה, יש להם יותר זמן.
אנשים פה עובדים, לומדים, נשואים - אין להם יותר מדי זמן לפטפוטים.
הכוונה שלי בתקופה רעה היא שאין "דם חדש" בפורום...
כבר מעל שנתיים לדעתי אנשים בעיקר פורשים ומאבדים עניין, או שבאמת אין להם זמן עקב צבא, עבודה או שאר הצרות בחיים...
אבל אין את הילדים שיש להם זמן שיצטרפו...וזה מה שגרם ליובש פה..
תוסיף לזה גם את העובדה שהפורום הזה ענתיקה, מעוצב בשיא הפשטות ולא מתורגם לעברית.
אם תלך לתפוז או פייסבוק תראה שיש קבוצה יפה של אוהבי טראנס.
הפורום בסדר גמור..
הוא לא ענתיקה, והיעדר עברית? למה לעזעזל זה משנה למישהו אם רשום
new post
או "הודעה חדשה"
?
אם יש לך אפשרות לרשום פה בעברית, אז זה פשוט לחפש תירוצים...
אבל כנראה שהאלטרנטיבות שיש כיום ל TA
הרבה יותר מושכות אנשים...
לי עדיין קשה להתנתק מהמקום הזה למרות שאני כבר לא מחובר לסצינה..
| Originally posted by Elior הפורום בסדר גמור.. הוא לא ענתיקה, והיעדר עברית? למה לעזעזל זה משנה למישהו אם רשום new post או "הודעה חדשה" ? אם יש לך אפשרות לרשום פה בעברית, אז זה פשוט לחפש תירוצים... אבל כנראה שהאלטרנטיבות שיש כיום ל TA הרבה יותר מושכות אנשים... לי עדיין קשה להתנתק מהמקום הזה למרות שאני כבר לא מחובר לסצינה.. |
חבל לראות את הדעיכה
מה שיפה בפורום פה (אני מדבר על
TA
באופן כללי לא רק על הסקשן של הישראלים)
זה שבחינת ידע מוזיקלי בתחום - הוא הרבה יותר מעמיק ורחב מבפורומים אחרים ברשת...
גם מבחינת הישראלים - תמיד הפורום פה היה בכמה רמות מעל הפורומים האחרים של טראנס בישראל
אני זוכר את הימים שארתור גורדון בזמנו היה מנסה להיכנס ל
HUB
של טראנס אדיקט להיות מעודכן
חחחחח
בכל מקרה אני אנסה לבקר יותר !
בעסה שנעלמו כל זקני הפורום
פעם היינו מארגנים פגישות ועניינים - היה מעולה
| Originally posted by uzi אין באמת סיבה לדוש על הנושא אבל תתפלא לשמוע שפורום ענק באנגלית לא מושך ישראלים. זה כמו שאין הרבה אנשים שירשמו לאתר פולני או גרמני ויתחילו לפטפט באנגלית, כמוני. |
אני מכיר פורומים אחרים שכן מושכים
פשוט אנשים ותיקים עזבו לאט לאט, בזמן שלא הגיעו חדשים
ואז כשכן מגיע מישהו חדש הוא רואה שמת פה, אז הוא לא נשאר
אתם יודעים מה?
אם היינו משתפים פה קבצים אז אני בטוח שלאט-לאט היו מצטברים פה אנשים שוב.
![]()
יש מצב
אני חושב שזה יותר קשור אבל לדיונים שיש פה וכאלה
אולי פחות מפתחים אותם...
| Originally posted by luckystrike חבל לראות את הדעיכה מה שיפה בפורום פה (אני מדבר על TA באופן כללי לא רק על הסקשן של הישראלים) זה שבחינת ידע מוזיקלי בתחום - הוא הרבה יותר מעמיק ורחב מבפורומים אחרים ברשת... גם מבחינת הישראלים - תמיד הפורום פה היה בכמה רמות מעל הפורומים האחרים של טראנס בישראל אני זוכר את הימים שארתור גורדון בזמנו היה מנסה להיכנס ל HUB של טראנס אדיקט להיות מעודכן חחחחח בכל מקרה אני אנסה לבקר יותר ! בעסה שנעלמו כל זקני הפורום פעם היינו מארגנים פגישות ועניינים - היה מעולה |
איללללללן
אחי - כמה זמן לא דיברנו !
מה המצב איתך יא גבר ?
מה עושה בימים אלו ?
תאמין לי איפה ימי הטירונות השמחים !
אתה קולט שעברו 6 שנים מאז !!!
| Originally posted by luckystrike איללללללן אחי - כמה זמן לא דיברנו ! מה המצב איתך יא גבר ? מה עושה בימים אלו ? תאמין לי איפה ימי הטירונות השמחים ! אתה קולט שעברו 6 שנים מאז !!! |
| Originally posted by uzi אתם יודעים מה? אם היינו משתפים פה קבצים אז אני בטוח שלאט-לאט היו מצטברים פה אנשים שוב. |
| Originally posted by Glenn-Holmes אני לא בטוח.... בכל מקרה אופציה לא ריאלית גם כי אני לא רואה את זה בעין יפה וגם כי האנשים שמעלי בשרשרת בטראנסאדיקט לא יראו את זה בעין יפה |
זה לא קשור,
פשוט מאז שהרבה אנשים עזבו כאן או עברו לפורומים של זאנרים אחרים, לא הגיעו אנשים במקומם, ואלה שכן הגיעו פה ושם, ראו פורום ריק. אז למה שיצטרפו ויכתבו בו?
עובדה שכל הפורומים של האהוס דיי מתפתחים ממה שאני זוכר לפחות
| Originally posted by Glenn-Holmes המון זמן....אתה תמיד נעלם ועברו כבר יותר מ-6 שנים... ספר מה איתך... אני אקצר לגבי אני לומד שנה ראשונה באוניברסיטת תל אביב סטטיסטיקה ופילוסופיה (איזה שילוב אהה? ) מנסה להשאר מעודכן בסגנונות שמעניינים אותי כיום כדי ג'יי (די ג'יי חובב...שלא תחשוב שאני איזה גיל שוורץ או משהו...אם כבר מדברים על אנשים שנעלמו) עובד בנתיים כבר 9 חודשים כמלצר במסעדת מטרופוליס בצפון-מרכז תל אביב - שם הכרתי גם את החברה שלי. בשנתיים האחרונות יצאתי לאין ספור מסיבות בארץ עם די ג'יים מעולים - כמובן כמעט ללא מסיבות טראנס אבל מאחר ואני שומע עוד ז'אנרים שלהם יש חשיפה מסוימת בסצינה המקומית היה לי תמיד לאן לצאת - לדעתי לא היה דבר כזה יותר משבועיים רצוף שלא הייתי במסיבה במשך השנתיים האחרונות - אני מציע לכל משמתמרמר על המצב בארץ והוא בעל ראש פתוח לצאת ולנסות... זהו בסה"כ |
| Originally posted by luckystrike אחי ! טוב לשמוע שאתה עדיין חזק בעניינים אכן עברו 6 שנים !!! אני אספר בקצרה... אחרי הצבא עברתי לגור באנגליה וסה"כ הייתי שם כמעט שנה . שחזרתי לארץ פתחתי עם שותף את אתר : www.maka.co.il אולי אתה מכיר ? זה אתר שעוזר ומפרסם עבודות בחו"ל לצעירים לפני שנה פתחתי אתר נוסף עם שותף נוסף בשם : www.ezvisa.co.il והיום אני מתעסק בעיקר איתם אחי - איך עדיין לא נתקלתי בך בת"א תאמין לי ?? גיל שוורץ - איך נזכרת בו פתאום חחחחחח מסיבות טראנס אין מה לעשות - הטובות בחו"ל אחי אני הרבה בבארים בת"א, אם יוצא לך לקפוץ כל ה LANDEN "וילה סוקולוב" וכו' |
התחלת ללמוד אחי ?
חושב על זה ?
מה עם רפפורט ?!?
| Originally posted by luckystrike www... |