TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- הפתעה לכבוד הפסח- האלבום החדש של ארמין
Pages (3): [1] 2 3 »
הפתעה לכבוד הפסח- האלבום החדש של ארמין
אילן, דיי להיות ילד מפגר, אתה בן 30, חלאס להתנהג כמו טמבל
אם היית רוצה היית בא לבקש ממני לערוך את ההודעה.
אל תגרום לי להראות לך שגם אם תערוך וגם אם אני אקבל באן אני לא אוכל לחזור ולפרסם לינקים אם אני ארצה.
שוחרר האלבום החדש של ארמין!!
שלחתי הודעה פרטית עם הלינקים לכל מי שהגיב פה!
מי שלא קיבל שיפנה אלי ב
PM
או יגיב.
תודה רק יש בעיה עם החלק השני..
תוקן,
שלחתי לכולכם את הלינקים ב
PM
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
Soliquid - Music Is For Rich People
Re: הפתעה לכבוד הפסח- האלבום החדש של ארמין
| quote: |
| Originally posted by Shahar הגיע הזמן שתכבדו את המוזיקה והאמנים שאתם מאזינים להם אם אתם רוצים שאי פעם תהיה כאן עוד סצינה כלשהי של קלאב טראנס בארץ |
אני קורא את ההודעה של שחר ואומר.. מה? הכל בסדר? ואז ידעתי שיש אותיות קטנות .. ושאילן ערך לו את ההודעה..
חחח גם אני לא הבנתי מה זה התשובה הזאת :]
מעריך אנשים כמוך אילן אבל זה לא ממש נמנע..
וגם לא ישנה דבר פה בארץ בין אם נקנה ובין אם לא...
ערכתי לשחר את ההודעה בצורה כזו קיצונית כי לא אהבתי את העובדה שהוא "שכח" מה דינם של לינקים פה...
ולגבי ה"לא ישנה שום דבר"
אתם אוהבי מוזיקה אמיתית?
ובכן אתם לא יודעים אהבה אמיתית למוזיקה מהי עד שלא קניתם דיסק חדש או ישן אבל מקורי ופתחתם אותו בבית שמתםן אותו במערכת והתענגתם על כל צליל...מצטער אבל התחושה שונה...
| Originally posted by Glenn-Holmes ערכתי לשחר את ההודעה בצורה כזו קיצונית כי לא אהבתי את העובדה שהוא "שכח" מה דינם של לינקים פה... ולגבי ה"לא ישנה שום דבר" אתם אוהבי מוזיקה אמיתית? ובכן אתם לא יודעים אהבה אמיתית למוזיקה מהי עד שלא קניתם דיסק חדש או ישן אבל מקורי ופתחתם אותו בבית שמתםן אותו במערכת והתענגתם על כל צליל...מצטער אבל התחושה שונה... |
Re: Re: הפתעה לכבוד הפסח- האלבום החדש של ארמין
| Originally posted by mitre לדעתי אין שום קשר בין שני הדברים - אם אני אקנה דיסק של ארמין, אפילו אם כולם פה יקנו דיסק של ארמין זה לא ישנה כלום בסצינה בארץ. |
Re: Re: Re: הפתעה לכבוד הפסח- האלבום החדש של ארמין
| Originally posted by Shahar אילן האדיוט ערך לי את ההודעה הוא חושב שלמישהו אכפת מהחוקים המפגרים שהוא המציא לעצמו, ומזה שהוא כופה על כולם לקנות מוזיקה אז לי לא אכפת ואילן כדאי שזאת תהיה פעם אחרונה שאתה עורך לי את ההודעה. אם היית רוצה יכלת לפנות אלי. אל תכריח אותי לעשות דברים מלוכלכים |
הינה עיצה, מי שרוצה משחר לינק שיצור איתו קשר בהודעה פרטית.
קודם כל - מזל טוב לארמין
אני מקווה שהדיסק הזה יהיה מעניין בניגוד לכמה יציאות אחרונות שלו
בהן נראה שהוא מסופק מהמקום הראשון שלו והפסיק לחדש.
נחכה ונראה...
עכשיו לגבי מה שדובר פה,ואגב הוציא את הדיון מהנושא הבאמת מעניין,אני חייב להגיב -
א. באמת מי שרוצה להשיג דיסק בדרכים מסוימות יוכל להשיג אותו
ב.הסצינה בארץ לא שווה הרבה,ובטח לא משפיעה פיננסית כהוא-זה על התעשייה העולמית,אבל זה בהחלט לא תירוץ לגנוב
ג. באמת,אבל באמת באמת - איפה אפשר לקנות את הדיסק הזה למשל,ודומיו,בארץ? כן אני מכיר את קרמבו - אני לא אוהב להיכנס למקום שגורם לי להרגיש כאילו המוזיקה שלי נחותה/לא מעניינת.
זה לא מעניין אותי,אבל הייתי רוצה לשמוע על מקום שלא רק שיש בו מבחר אלא שמי שמוכר גם מבין במה הוא מוכר (מה שבהחלט אינו נכון במקרה של החבר'ה השינקינאים הנחמדים...)
אשמח לשמוע תגובה
| Originally posted by regevaz קודם כל - מזל טוב לארמין אני מקווה שהדיסק הזה יהיה מעניין בניגוד לכמה יציאות אחרונות שלו בהן נראה שהוא מסופק מהמקום הראשון שלו והפסיק לחדש. נחכה ונראה... עכשיו לגבי מה שדובר פה,ואגב הוציא את הדיון מהנושא הבאמת מעניין,אני חייב להגיב - א. באמת מי שרוצה להשיג דיסק בדרכים מסוימות יוכל להשיג אותו ב.הסצינה בארץ לא שווה הרבה,ובטח לא משפיעה פיננסית כהוא-זה על התעשייה העולמית,אבל זה בהחלט לא תירוץ לגנוב ג. באמת,אבל באמת באמת - איפה אפשר לקנות את הדיסק הזה למשל,ודומיו,בארץ? כן אני מכיר את קרמבו - אני לא אוהב להיכנס למקום שגורם לי להרגיש כאילו המוזיקה שלי נחותה/לא מעניינת. זה לא מעניין אותי,אבל הייתי רוצה לשמוע על מקום שלא רק שיש בו מבחר אלא שמי שמוכר גם מבין במה הוא מוכר (מה שבהחלט אינו נכון במקרה של החבר'ה השינקינאים הנחמדים...) אשמח לשמוע תגובה |
רוצה לחזק את הפוסט שמעליי
דיסק סנטר חנות מעולה !!!
אם כי אני מעדיף להזמין ישר מהאתר שלו, יוצא קצת יותר יקר אבל
עדיף מלחכות חודש עד שיגיע לדיסק סנטר
תזמינו מ
amazon
לדעתי המחיר שם לא גבוה
| Originally posted by mitre תזמינו מ amazon לדעתי המחיר שם לא גבוה |
רק אתמול ארמין עשה במסיבה יותר ממה שאדם רגיל עושה בחצי שנה של עבודה קשה, ניראה לי שיהיה לו כסף לאיזה המבורגר גם בלי ה-5 דולר המסריחים שלי.
ok
לכבוד המאורע להלן כמה תמונות מהופעתו האחרונה בארץ:

| Originally posted by regevaz ג. באמת,אבל באמת באמת - איפה אפשר לקנות את הדיסק הזה למשל,ודומיו,בארץ? |
| Originally posted by Viber רק אתמול ארמין עשה במסיבה יותר ממה שאדם רגיל עושה בחצי שנה של עבודה קשה, ניראה לי שיהיה לו כסף לאיזה המבורגר גם בלי ה-5 דולר המסריחים שלי. |
| Originally posted by Glenn-Holmes ממממ על אותו משקל (בערך...לא בדיוק) גם מקדונלדס מבט חטוף במגזין כלכלי בהחלט סוגרת רבעונים שנתיים ברווחים של מאות מיליוני שקלים - הרבה יותר מארמין דרך אגב.. למה שלא תקפוץ לסניף הקרוב לביתך ו"תפלח" להם איזה מק רויאל אני בטוח שהם לא יפשטו רגל גם ללא ה-6 דולר שלך.... |
| Originally posted by Glenn-Holmes ממממ על אותו משקל (בערך...לא בדיוק) גם מקדונלדס מבט חטוף במגזין כלכלי בהחלט סוגרת רבעונים שנתיים ברווחים של מאות מיליוני שקלים - הרבה יותר מארמין דרך אגב.. למה שלא תקפוץ לסניף הקרוב לביתך ו"תפלח" להם איזה מק רויאל אני בטוח שהם לא יפשטו רגל גם ללא ה-6 דולר שלך.... |
איזה יופי...
מישהו יודע איך אני משיג את האלבום או מה השם לפחות?
תודה מראש