TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אהלן חברים
אהלן חברים
אהלן חברים
אז עבר הרבה זמן מאז שהייתי פה ועבר עלי גם הרבה מאד דברים
לפני שנתיים בערך התחלתי לנגן על גיטרה ועשיתי קצת הסבה מעולם המוזיקה האלקטרונית...
אז לפני כמה שבועות היה לי הופעה ראשונה...תאמת אני יכול להיות יותר טוב אבל מאד התרגשתי אז בסך הכל זה בסדר
נכון , זה לא בדיוק הפורום בשביל הסגנון הזה אבל אם אתם רוצים אתם יכולים להקשיב...
חוץ מזה,רציתי לשאול מה חדש עם המוזיקה? עדיין הולכים פה לאיביזה וברלין?
אני כן מדי פעם הולך למסיבות אלקטורניות....אני עדיין נהנה מזה ,במיוחד ברייבים
בכלל בברלין נהנתי ממש ואני ממליץ לכל אחד ללכת לשם אפילו לפני איביזה כי זה הרבה יותר זול
השירים שלי:
keep on moving - http://www.youtube.com/watch?v=Z9Jd--Liyd4
all ive got - http://www.youtube.com/watch?v=qp_tOkCSQAI
���� �� ������ - �� �� ��� ��� ��� ���� ������ �� ����� �� ���� ����� ���� ������ ����� �� ������� ������� �� ������ ���� ��� (����� ��� ����� ������� ����� ���� ����� �� �������)
���� ��� ���� ����� ��� ��� ���� ���� �� ���� ��� - �� ���� ������ ��������� �� ���� ������� - ����� ����� ������� ���� �� ��� ������ �� ��� ������� ���� ����� ���� ��� ���� ������ �� ����� ����� ������� ���.
����� �� �� ��� ���� ��� ����� ������� ���� ��� ��� ���� �� ������ ������ - ��� ����
��� ���� ���� �� ��� ���� 
�� �� �� ������ �� �� ���� ������ ������ ... ���� ���� �� ����� ������ �� ������� ��� ����� ��� ������ �������� ������ ������� ��� ����� ����� ����� ���� �����
����� ���� ��������...��� �� ���� ����� �� �� �� �� ��� �����
����� ��� ���� ���� �� ��� ������, ���� ����� ��� ���� �� ����, ��� ��� ���� ���� ���, ����� ��� ����� �� ��, �� ��� ������ ������� ��� �������� ������ ���� �� ����� ����, �� ����� ������, ��� �� ���... 
��� ��� ��� ���� ������ ������ ��� ������, ��� ���� ���� ��� �� ����, ������ �� ���� ��� ����� ��� ����, ��� ��� �� ��� �� ����, ���� ��� ����, ���� ������? �� ���� ���� �� ��� ���� �� ����� ���, ����� ��� �� ������ ����� ������� ����, ��� ����� 
��� ��� ���� ���� ��� ����� ���� ���� ���� ����� ������� ����� �� ����� ����� �� �� ���� ������� �� ����� �� ����� 
��� ����� �������...�� ����� ������ ���� ��� ������...
��� ����? ���� ���� ���� �� ������ �� ��...
������ �����...���� ��� ����� ��� ��� ����� ���� ... �� ���
rhythm guitar
���� ������ �� ���:
Keep On Moving