TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- דיון על אופנועים
+ כולל
יש לי קטנוע 125 סמ"ק עם 15 כוחות סוס,
שיכול להגיע עד למרכז !
סוגר כמעט 120 על כביש מהיר,
במשקל של 150 קילו פלוס אני במשקל 70 קילו
יש מצב להגיע.
| quote: |
| Originally posted by Boaz + כולל יש לי קטנוע 125 סמ"ק עם 15 כוחות סוס, שיכול להגיע עד למרכז ! סוגר כמעט 120 על כביש מהיר, במשקל של 150 קילו פלוס אני במשקל 70 קילו יש מצב להגיע. |
| Originally posted by markfeldman איזה קטנוע יש לך ? |
| Originally posted by Boaz ימאהה אקס סיטי 2008 קישורית אם אתה צריך במקרה טרמפ, זה יהיה קיצוץ טוב בהוצאות. |
| Originally posted by markfeldman יקר לא ? לי יש ג'וירייד 125 |
| Originally posted by Boaz למען האמת יקר, עשיתי נסיעת מבחן על 2 הכלים, שלי ושלך. מה שהפריע לי בג'וי רייד זה הבלם מנוע. ובאקס סיטי יש גלגלים לנסיעה בשטח, כבר יצא לי להגיע למסיבת טבע ולהחנות ליד הדיג'יי. |
| Originally posted by markfeldman האמת שהבלם מנוע ממש מפריע, אבל זה בטיחותי. כמה עלה שלך ? |
| Originally posted by Boaz לפי מחירון 2008 : ימאהה אקס סיטי שווה בערך 25,000 הג'וי רייד שווה בערך 17,500 ודרך אגב יש לי 15 כוחות סוס, אין לי מושג כמה לך יש. מה שכן, בעליות ופתיחות שלך לוקח את שלי מאחר והמשקל של האקס סיטי הוא 150 קילו לפני אביזרי ביטוח. ובסיבובים שלך יותר נייד מאחר וקוטר הגלגלים יותר קטן. ומצד שני, שלי בולע שטח כמו מים. |
| Originally posted by markfeldman וואוו אתה מפגיז אותי בנתונים שאני לא מכיר. כ"ס שלי 12.5 שלי שוקל 134 ק"ג דווקא נראה לי שגלגלים יותר גדולים זה מקנה יותר ניידות |
| Originally posted by Boaz מנסיון אישי בתור שליח, גלגלים קטנים נותנים יותר ניידות בסיבובים. הבעייה הגדולה של רוב חברות השליחים שמחזיקים קטנועים ממוצעים היא ברייקס תוף. ברייקס תוף יחסית לברייקס דיסק זה עולם ומלואו. |
| Originally posted by markfeldman מה ההבדל בין הברקסים ? מה לי יש ? |
| Originally posted by Boaz ההבדל הוא עצום, .ברייקס תוף, כשמו כן הוא.. ברייקס שכאילו מתופף על הגלגל עד עצירה .ברייקס דיסק, בולם חזק יותר.. והמתח שמורגש בידית ברייקס הוא יותר חזק לפי דעתי אצלך יש אחד כזה ואחד כזה. אצלי שניהם דיסק. |
| Originally posted by markfeldman מה ז"א אחד כזה ואחד כזה ? קדימה ואחורה אתה מתכוון ? |
מצאתי מאמר די מעניין בקשר לנושא :
השוואה בין דיסק לתוף
מארק ובועז...פיצלתי את התגובות הרלוונטיות לאופנועים מהטופיק של המסיבה של מרקוס שולץ...זה ממש לא קשור ולכן ראוי לנושא נפרד
תהנו
| Originally posted by Glenn-Holmes מארק ובועז...פיצלתי את התגובות הרלוונטיות לאופנועים מהטופיק של המסיבה של מרקוס שולץ...זה ממש לא קשור ולכן ראוי לנושא נפרד תהנו |
מרקוס אוהב אופנועים
בכל מקרה הנושא מדליק לי תתחת.
| Originally posted by Boaz מרקוס אוהב אופנועים בכל מקרה הנושא מדליק לי תתחת. |
אני שוקל מעבר למרכז,
מת לשמוע המלצות על איזורים שעדיף לגור בהם
ובמיוחד המחירים לשכירות בכל איזור .
| Originally posted by markfeldman בהחלט כן ! התחברתי לזה ברגע שעברתי לגור באיזור ת"א. |
| Originally posted by Glenn-Holmes וואלה פעם היית מעדכן בעלות שיחה סלולרית אחת לכמה זמן...היום את מעט החדשות לגביך אני דולה מהפורום כשאיזה שם גדול עומד לנחות בארץ...איך נפלו גיבורים |
| Originally posted by Boaz אני שוקל מעבר למרכז, מת לשמוע המלצות על איזורים שעדיף לגור בהם ובמיוחד המחירים לשכירות בכל איזור . |