TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- היי חברים
היי חברים
היי כולם
אילן, טוב לראות שאתה עדיין פה !
מקווה שעוד הרבה נשארו 
בקיצור, סורי שהרבה זמן לא הייתי פה
אני עסוק עם האתר שלי וכל הקקה שמסביבו
WWW.MAKA.CO.IL
בכל מקרה, חברים - אני נוסע לטראנס אנרג'י ביום רביעי עד יום שני
מאחר ובשנה האחרונה בקושי היה לי זמן, הייתי שמח אם הייתם יכולים לעזור לי ולעדכן אותי בכמה מהטראנסים האחרונים הטובים שיצאו בחודשים האחרונים שנראה לכם שינגנו שם
זה הפעם השנייה שלי האנרג'י (הייתי לפני ארבע שנים והיה מטורף... ולפני שנה וחצי הייתי בסנסשיין והיה דיי מעפן)
קיצר - אם מישהו יכול לעזור ולתת לי כמה שמות מפוצצים אני אשמח
המוני תודות מראש !!!

| quote: |
Originally posted by luckystrike |
אשכרה עצוב...
היינו אימפריה כאן
לאן הכל נעלם אילן ?
שאני חוזר מחו"ל אני אנסה לעזור בפעילות השיקום
יש כאלה?
ראיתי שהרבה פורומים ירדה בהם הפעילות ואפילו בפורום ההולנדי
איפה כל הוותיקים של טראנסאדיקט ? ?
היו ימים, תאמין לי
המון תודה על הקטעים !!!
יש לך עוד דברים שנראה לך שינגנו שם מוכרים ?
יש במה של קלאסיקות - איזה כיף !!!

אני עכשיו שומע את הקטעים שרשמת לי פה מטה - אחד אחד פצצות !!!
המון תודה אחי - אשמח לעוד !
הולך להיות אדיר, איזה ארוע מנצח !
מחר בצהריים הטיסה 
וואו אני לא טוב בלהמליץ ממש אבל תנסה את האלבום החדש של קוסמיק אני בטוח שיטחנו לו את התחת...
וגם אני ממש לא אהבתי את ההמנון החדש, המנגינה טובה, אבל זה פשוט לא ממש טראנס...
קודם כל תהנה..
לגבי הירידה בפורומים - התסכול הגדול הוא שלפני מסיבה עם ארמין הפורום מתעורר לחיים, אנשים חוזרים ואפשר להיות מעט אופטימי כשמפעם לפעם אפילו צץ בחור חדש בשכונה...כולם נעלמים אחרי המסיבה
וזה מתסכל לנהל פורום של 4 וחצי אנשים
ואם לא הייתי מנהל אותו אז זה היה מתסכל להיות שותף לו ולראות אותו אחרי שהיו לו ימים כה יפים במצבו היום
| Originally posted by Glenn-Holmes קודם כל תהנה.. לגבי הירידה בפורומים - התסכול הגדול הוא שלפני מסיבה עם ארמין הפורום מתעורר לחיים, אנשים חוזרים ואפשר להיות מעט אופטימי כשמפעם לפעם אפילו צץ בחור חדש בשכונה...כולם נעלמים אחרי המסיבה וזה מתסכל לנהל פורום של 4 וחצי אנשים ואם לא הייתי מנהל אותו אז זה היה מתסכל להיות שותף לו ולראות אותו אחרי שהיו לו ימים כה יפים במצבו היום |
| Originally posted by luckystrike אילן יהיה בסדר - קצת אופטימיות !! אגב, מחקת את הסטיקי שהיה למעלה של ההיכרות של כולם ושל החוקים מה נסגר איתך - תחזיר אותם ! דיקטטור |
| Originally posted by luckystrike אילן יהיה בסדר - קצת אופטימיות !! |
| Originally posted by LA© +1 מסכימה עם מורן... יהיה בסדר מה שלא יהיה, צריך לשמור על אופטימיות אבל בהחלט עצוב מאוד מה שקורה/קרה לפורום הזה. אני כבר מזמן מזמן לא כתבתי פה ובקושי נכנסת לקרוא... היו ימים יפים פעם.. אני חושבת שהירידה בפורומים בכלליות היא גם כתוצאה מכך שבשנים האחרונות טראנס ירד ברמה ובאיכות... בשנה האחרונה רואים איזשהו שיפור, אז אני מקווה שאנחנו במגמת עלייה כרגע. טראנס תמיד יחייה, אבל גם תמיד יהיו עליות וירידות בדרך. אז בואו נקווה שיהיו ימים יפים יותר גם לטראנס מיוזיק וגם לטראנסאדיקט הפורם... ושיהיה לכולם חג פורים שמח! |
| Originally posted by LA© אני חושבת שהירידה בפורומים בכלליות היא גם כתוצאה מכך שבשנים האחרונות טראנס ירד ברמה ובאיכות... |
| Originally posted by LA© +1 מסכימה עם מורן... יהיה בסדר מה שלא יהיה, צריך לשמור על אופטימיות אבל בהחלט עצוב מאוד מה שקורה/קרה לפורום הזה. אני כבר מזמן מזמן לא כתבתי פה ובקושי נכנסת לקרוא... היו ימים יפים פעם.. אני חושבת שהירידה בפורומים בכלליות היא גם כתוצאה מכך שבשנים האחרונות טראנס ירד ברמה ובאיכות... בשנה האחרונה רואים איזשהו שיפור, אז אני מקווה שאנחנו במגמת עלייה כרגע. טראנס תמיד יחייה, אבל גם תמיד יהיו עליות וירידות בדרך. אז בואו נקווה שיהיו ימים יפים יותר גם לטראנס מיוזיק וגם לטראנסאדיקט הפורם... ושיהיה לכולם חג פורים שמח! |
| Originally posted by luckystrike זאת אנני מדברת ?!??? המשיח הגיע ?!?? |
| Originally posted by LA© חחחח ממש משיח... ניסיתי להתקשר אליך אתמול... מקווה שיצא לנו לדבר בקרוב... ונכון, אתם צודקים, זו לא רק הירידה בטראנס (שזו דעתי האישית דרך אגב, וזה לגיטימי והגיוני לגמריי שיהיו כאלו שלא יסכימו), אלא שילוב של דברים... מבחינה אישית והקשר שלי לפורום אני לא יכולה להגיד שזה בגלל הטראנס, אלא החיים עצמם... אף פעם לא הפסקתי להקשיב או לחיות ולנשום טראנס... אבל ניסיתי להסתכל על התמונה הכללית, הירידה בטראנס אדיקט באופן גלובלי יותר, ולאו דווקא בפן האישי. אילן, כבוד שנשארת.... |

| Originally posted by LA© חחחח ממש משיח... ניסיתי להתקשר אליך אתמול... מקווה שיצא לנו לדבר בקרוב... ונכון, אתם צודקים, זו לא רק הירידה בטראנס (שזו דעתי האישית דרך אגב, וזה לגיטימי והגיוני לגמריי שיהיו כאלו שלא יסכימו), אלא שילוב של דברים... מבחינה אישית והקשר שלי לפורום אני לא יכולה להגיד שזה בגלל הטראנס, אלא החיים עצמם... אף פעם לא הפסקתי להקשיב או לחיות ולנשום טראנס... אבל ניסיתי להסתכל על התמונה הכללית, הירידה בטראנס אדיקט באופן גלובלי יותר, ולאו דווקא בפן האישי. אילן, כבוד שנשארת.... |
| Originally posted by luckystrike אגב אנני, ניסיתי להתקשר אתמול אלייך לקנדה והשארתי הודעה, תחזרי אלי יא קקה |
| Originally posted by LA© חרבן קטן, למה אתה לא מגיב לטקסט... אם יוצא לך ולא מאוחר מידי בארץ ואתה מקבל את ההודעה הזו בזמן, תתקשר!!! לא הולך לנו השבוע! אני מסכימה איתך, אני חושבת שלאחרונה טראנס מתחיל להתחזק. הריי תמיד טראנס הולך בלופים, עליות וירידות... לאחרונה יצא לי להקשיב לטראקים ממש טובים, מלאי מלודיה ורגש, אפליפטינג לפנים חחח... אז אני מקווה שזה סימן לבאות! |
| Originally posted by luckystrike עכשיו רק אריתי את המודעה בנני שנה הבאה אנחנו ביחד באנרג'י סגור !!! |
| Originally posted by LA© הלוואיייייייי!!!! נושא רגיש, אתה יודע.. בגלל כל מה שקרה שנה שעברה כשהינו אמורים לנסוע. אני כל כך שמחה שיצא לך ללכת השנה! אנחנו עוד נהיה בטראנס אנרג'י ביחד!! |
| Originally posted by luckystrike מה זה נהיה ? שנה הבאה אנחנו הולכים סגור !!! |
| Originally posted by LA© אין עליך נוש, אין! מקווה שנצליח לדבר היום!!! |