TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- Trance Energy 2009 - חוויות !!!!
Trance Energy 2009 - חוויות !!!!
מה המצב למי שעוד קורא פה ?
אז ככה - לפני כמה שעות נחתתי מהטיסה חזרה מהולנד, אמסטרדם, טראנס אנרג'י 2009
פעם שנייה שאני ב
UTRECHT
באירוע הזה ואני חייב להגיד שזה המסיבת טראנס הכי מפוצצת וטובה שיש...
שלושים אלף איש באולם העצום הזה (לא יודע אם אפשר לקרוא לזה אולם כי זה
יותר כמו עיר קטנה שבונים שם כל שנה) - פשוט מטורף.
אז ככה, הגענו לאמסטרדם ביום רביעי, אני ועוד 4 חברים, שכרנו דירה חמודה ליד הליידספליין במרכז וחיכינו לארוע.
יום שבת בערב לקחנו רכבת וב11 וחצי כבר היינו בפנים. תאכלס הארוע התחיל שעתיים לפני זה אבל הפתיחה תמיד חלשה יותר ובגלל החברים הקוקסינלים שלי איחרנו קצת.
ראינו את ג'ון אוקליגן שהיה מעולה, אח"כ ארמין עלה לתת בראש עם סט שמאוד אהבתי !
אחרי שעה של ארמין יצאנו באמצע כדי לעבור ל
JOHAN GIELEN
ברחבה של הקלאסיקות וקצת לראנק 1 ברחבה שלידו.
הם היו הכי חזקים לדעתי ונתנו בראש.
חזרנו לאולם המרכזי לראות את פול ואן דייק (חברים שלי התלהבו ממנו בטירוף ואני קצת פחות, לדעתי הוא נחלש עם השנים) ברגע שפול ואן דייק שם
FOR AN ANGEL
היה מטורף ואנשים כמעט בכו בקהל... איזה יופי
ראינו קצת מהסט של
MARCEL WOODS
ואז חבר שלי כמעט התעלף שם אז לקחנו אותו הביתה וכמו מעפנים לא נשארנו לפינאלה
קיצר - מאוד מאוד ממליץ, פגשתי שם גם כמה ישראלים.
מסיבה מטורף ואווירה מחשמלת, אין על האירוע הזה...
באמת נשמע קטלני.
אבל מה יותר טוב ה- Sensation White
או trance energy?
כמה רחבות יש שם, ואיך זה הולך?
ברור שזה האירוע הכי טוב מבין אלו שמוקדשים לטראנס.
האים הלכתם גם ל
LUMINOSITY?
| quote: |
| Originally posted by uzi ברור שזה האירוע הכי טוב מבין אלו שמוקדשים לטראנס. האים הלכתם גם ל LUMINOSITY? |
| Originally posted by Glenn-Holmes שמעתי מאנשים שהיו שמוזיקלית זה היה הערב הטוב יותר למרות שגם הטראנס אנרג'י עצמו היה מעולה ולו רק בגלל האווירה |
| Originally posted by manor באמת נשמע קטלני. אבל מה יותר טוב ה- Sensation White או trance energy? כמה רחבות יש שם, ואיך זה הולך? |

Luminosity pres. "Before The Energy" @ CityHall, Utrecht, Holland 6.3.2009
ה"לומינוסיטי" היא חברת הפקת מסיבות הולנדית.
כל שנה הם מרימים מסיבה מושקעת יום לפני הטראנס אנרג'י ההולנדי.
(למי שלא יודע, טראנס אנרג'י עושה סיבובים בעולם כמו סנסיישן הלבן והשחור.)
לאירועים נוספים ופרטים:
http://www.luminosity-events.nl/
הינה טיפ: לפני שנוסעים לחו"ל תמיד מומלץ להציץ בטראנס-אדיקט בפורום של המדינה אליה אתם נוסעים.
Originally posted by uzi ![]() Luminosity pres. "Before The Energy" @ CityHall, Utrecht, Holland 6.3.2009 ה"לומינוסיטי" היא חברת הפקת מסיבות הולנדית. כל שנה הם מרימים מסיבה מושקעת יום לפני הטראנס אנרג'י ההולנדי. (למי שלא יודע, טראנס אנרג'י עושה סיבובים בעולם כמו סנסיישן הלבן והשחור.) לאירועים נוספים ופרטים: http://www.luminosity-events.nl/ הינה טיפ: לפני שנוסעים לחו"ל תמיד מומלץ להציץ בטראנס-אדיקט בפורום של המדינה אליה אתם נוסעים. |

אגב לא היו ישראלים מפה שנסעו ?
ממצב מורן (נכון)?
אני אמיר, פגשת אותי וחבר ב
Fame
(חנות מוזיקה)
כשדיברנו אמרתי לך שכתבתי כאן קצת לפני כמה שנים...ומאז אני רק עוקב מלמעלה
ככה שאם אני נחשב כאחד מכאן - אז כן
אם לא אני רק עוד ישראלי שהיה שם 
| Originally posted by HerHub ממצב מורן (נכון)? אני אמיר, פגשת אותי וחבר ב Fame (חנות מוזיקה) כשדיברנו אמרתי לך שכתבתי כאן קצת לפני כמה שנים...ומאז אני רק עוקב מלמעלה ככה שאם אני נחשב כאחד מכאן - אז כן אם לא אני רק עוד ישראלי שהיה שם |
ראיתי את ההודעה רק בבוקר (קיבלתי נייד חילופי כשיצאתי מהארץ, אבל הדרק הקטן לא קלט את הרשת המקומית רוב הזמן...)
בכלאופן היה היסטרי, נהנתי כמו שבחיים שלי לא נהנתי!
נשארנו כמעט הסוף, חזרנו שתויים עם כאב ראש בסביבות 6 וחצי בבוקר, אבל מה מרוצים 
| Originally posted by HerHub ראיתי את ההודעה רק בבוקר (קיבלתי נייד חילופי כשיצאתי מהארץ, אבל הדרק הקטן לא קלט את הרשת המקומית רוב הזמן...) בכלאופן היה היסטרי, נהנתי כמו שבחיים שלי לא נהנתי! נשארנו כמעט הסוף, חזרנו שתויים עם כאב ראש בסביבות 6 וחצי בבוקר, אבל מה מרוצים |

חבל על הזמן
בשנים הראשונות הסנסיישן עוד היה מתחרה ראוי אבל עכשיו אין מה להשוות בכלל
יום יבוא ואני חוזר לשם!
האמת שהיינו כ"כ שתויים שפשוט שכחנו מכם,לא חשבנו על לחפש אתכם...
JOC
היה מצויין,
Armin
חמוד כהרגלו...(למרות שלא היה סט מלהיב לטעמי הבן-אדם יודע לעשות שואו!
וגם אנחנו חפרנו ב
Twisted
כאילו אין מחר...
והבנתי גם ש
Bass & Ram
נתנו כמה קלאסיקות...(נפדרנו, הלכתי לשמוע את ואן-דייק האנמי וחבר שלי נשאר לחפור ולנהות בזמן שואן-דייק עושה טובה ועלה עם הפאקינג לאפ-טופ שלו לנגן
:\
אני גם כן התאהבתי בעיר
פשוט מדהימה
ועוד יותר הבחורות שם...תאווה לעיניים
מתי חוזרים?
חבר שלי אכן חזר לארה"ב...
היי שלום לכולם
היי שלום לכולם לכל אלה שהיו השנה בטראנס אנרגי אני רוצה להגיד לכם שאני פעם רביעית במסיבות בהולנד אז ככה עברתי 2 מסיבות סנסיישן ו2 טראנס אנרגי והמסיבה הזו פשוט הכי הכי טובה אין לי מילים הסאונד פשוט היה משהו לא רגיל האוירה משהו פנטסטי השנה נהנתי יותר משנה שעברה ואפילו הצלחתי לקחת כמה חתימות של כמה DJ JOOP JOHAN GIELEN YVSES DE RUYTER אני אישית מאד נהנתי וגם שני חברים שלי שבאו פעם ראשונה ב"ה גם שנה הבאה
| Originally posted by HerHub חבל על הזמן בשנים הראשונות הסנסיישן עוד היה מתחרה ראוי אבל עכשיו אין מה להשוות בכלל יום יבוא ואני חוזר לשם! האמת שהיינו כ"כ שתויים שפשוט שכחנו מכם,לא חשבנו על לחפש אתכם... JOC היה מצויין, Armin חמוד כהרגלו...(למרות שלא היה סט מלהיב לטעמי הבן-אדם יודע לעשות שואו! וגם אנחנו חפרנו ב Twisted כאילו אין מחר... ![]() והבנתי גם ש Bass & Ram נתנו כמה קלאסיקות...(נפדרנו, הלכתי לשמוע את ואן-דייק האנמי וחבר שלי נשאר לחפור ולנהות בזמן שואן-דייק עושה טובה ועלה עם הפאקינג לאפ-טופ שלו לנגן :\ אני גם כן התאהבתי בעיר פשוט מדהימה ועוד יותר הבחורות שם...תאווה לעיניים מתי חוזרים? חבר שלי אכן חזר לארה"ב... |

Re: היי שלום לכולם
| Originally posted by B-52 היי שלום לכולם לכל אלה שהיו השנה בטראנס אנרגי אני רוצה להגיד לכם שאני פעם רביעית במסיבות בהולנד אז ככה עברתי 2 מסיבות סנסיישן ו2 טראנס אנרגי והמסיבה הזו פשוט הכי הכי טובה אין לי מילים הסאונד פשוט היה משהו לא רגיל האוירה משהו פנטסטי השנה נהנתי יותר משנה שעברה ואפילו הצלחתי לקחת כמה חתימות של כמה DJ JOOP JOHAN GIELEN YVSES DE RUYTER אני אישית מאד נהנתי וגם שני חברים שלי שבאו פעם ראשונה ב"ה גם שנה הבאה |