TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- פרי קורסטן
Pages (2): [1] 2 »
פרי קורסטן
מישהו יודע מתי אמורה ליהיות שוב מסיבה טובה באומן בת"א?
פרי קורסטן או אבוב אנד ביונד?
אשמח לפרטים בנושא...
ביי
| quote: |
| Originally posted by MINTZ מישהו יודע מתי אמורה ליהיות שוב מסיבה טובה באומן בת"א? פרי קורסטן או אבוב אנד ביונד? אשמח לפרטים בנושא... ביי |
אני שמעתי שמועה על פרי קורסטן באפריל.. אבל לא משהו ודאי.
ומרטין רוס מגיע מתישהו כמדומני..
| Originally posted by romigi אני שמעתי שמועה על פרי קורסטן באפריל.. אבל לא משהו ודאי. ומרטין רוס מגיע מתישהו כמדומני.. |
| Originally posted by Glenn-Holmes 30-03-2009 יום שני באומן תל אביב |

| Originally posted by luckystrike לא סובל את המסיבות האלה באומן סאונד של אמבטיה וצפיפות של מחנה השמדה... ![]() חבל שאין מקומות/הפקות מושקעות בארץ |
שיהיה כתוב בפרוטוקול שההודעה הזו לא נכתבה בהשפעתי.
Originally posted by uzi שיהיה כתוב פרוטוקול שההודעה הזו לא נכתבה בהשפעתי. |
פעם אחרונה כאשר פרי היה באומן היה מרווח למדי
זה לא טיאסטו השם שלו מושך הרבה קהל סתמי
נ.ב. מאוד נהנתי במסיבה הזאת
| Originally posted by markfeldman מי ב-30 למרץ ? |
אני בכל אופן בטראומה מהמסיבות באומן
אם ישלמו לי אני לא הולך
איזה גועל נפש
אמן ותקום בארץ חברת הפקה נורמלית סוף כל סוף

| Originally posted by luckystrike לא סובל את המסיבות האלה באומן סאונד של אמבטיה וצפיפות של מחנה השמדה... ![]() חבל שאין מקומות/הפקות מושקעות בארץ |
| Originally posted by sh33p יום שני זה לא סאונד של אמבטיה ולא צפוף בכלל למען האמת המסיבות האלה הרבה יותר טובות מאשר המסיבות בימי חמישי\שישי יש רק בעיה אחת... קהל מאוד מבוגר |
| Originally posted by Karin Cohen איזה גילאים זה בערך? אני מפחדת שיעשו לי בעיות |
זה הבעיה, אין כרטיסים מראש
הכניסה מגיל 25
באתי למרקוס שולץ עם חבר
אני בן 22 וחבר בן 21
עשו קצת בעיות בהתחלה ובסוף הכניסו (עניין כספי מן הסתם)
אני לא יודע אם המסיבה עם מרטין רוט תעלה כסף, הכניסה למרקוס עלתה 50 שקל
ככה שזה דיל די טוב בסה"כ
| Originally posted by GYPSYGY פעם אחרונה כאשר פרי היה באומן היה מרווח למדי זה לא טיאסטו השם שלו מושך הרבה קהל סתמי נ.ב. מאוד נהנתי במסיבה הזאת |
| Originally posted by sh33p יום שני זה לא סאונד של אמבטיה ולא צפוף בכלל למען האמת המסיבות האלה הרבה יותר טובות מאשר המסיבות בימי חמישי\שישי יש רק בעיה אחת... קהל מאוד מבוגר |
| Originally posted by uzi סליחה, למה יש לך בעיה עם מבוגרות? |
| Originally posted by luckystrike אתה הולך להיות שם יא אילן ? |
מחכה ליום שאבוב אנד ביונד יגיעו לארץ .....זה יהיה חלום שיתגשם
שוקל ברצינות לטוס פעם להופעה שלהם בחו"ל
| Originally posted by CosmicGate88 מחכה ליום שאבוב אנד ביונד יגיעו לארץ .....זה יהיה חלום שיתגשם שוקל ברצינות לטוס פעם להופעה שלהם בחו"ל |

| Originally posted by luckystrike הייתי בהופעה שלהם באנגליה היה לא רע אבל איכשהו קצת מאכזב בעשרים דקות הראשונות היה נחמד אח"כ - רק פרוגרסיב הארד קור ![]() לא שמו אף טראק של עצמם כמעט ודיברתי עם הרבה בקהל שהתאכזבו מוזר... אני מת עליהם בתור יוצרים, הם אלופים |
| Originally posted by CosmicGate88 מחכה ליום שאבוב אנד ביונד יגיעו לארץ .....זה יהיה חלום שיתגשם שוקל ברצינות לטוס פעם להופעה שלהם בחו"ל |
| Originally posted by manor אני חושב שזה הייתה מעידה חד פעמית. אני מקשיב הרבה לתוכניות שלהם ונהנה ממהם אפילו יותר מתוכניות של ארמין. יכול להיות שבמסיבות הם מנגנים מוסיקה אחרת, אבל נראה שזה כמו ארמין, שמנגן במסיבות מוסיקה כמעט רק התוכנית שלו. |