TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- הפיגוע בירושלים
הפיגוע בירושלים
אני רואה את התמונות וממש בא לי לבכות, זה פשוט כל כך נורא, וכל כך הרבה ילדים, וזה לא נפסק.
אני כל כך מאחל למשפחות שיתגברו על הקשיים , ולפצועים ולמפשחותיהם שהם יבריאו הכי מהר שאפשר, ולמדינת ישראל אני מאחל שלא יקרה דבר ככזה שוב לעולם.
פשוט נורא
כן.. זה קשה..
חבל שאנחנו לא יכולים לעשות משהו כנגד הערבים הרוצחים האלה...
כן אשכרה....
כוס אמק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
להעיף אץ ערפאת קיבינימט
הוא לא יעשה שלום בחיים!!
מ-ל-ח-מ-ה!!!!! הפתרון היחיד
כן כבר אי אפשר עם המצב ככה!!!!!!
חייבים לעשות משהו לפני שעוד אנשים חפים מפשע יפגעו
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter כן כבר אי אפשר עם המצב ככה!!!!!! חייבים לעשות משהו לפני שעוד אנשים חפים מפשע יפגעו |
| Originally posted by oren_naor משהו כזה נגד ערבים וכל פעם שאתה רואה ערבי את מרסס עליו והוא מת רק ככה אפשר יהיה להשמיד ת'מזדינים האלה!!!!!!!!!!!!!! |
| Originally posted by Flotser חחח למה לא להחזיק אקדח? |
זה בחיים לא ייפסק
בפיגוע של אתמול נהרג נהג האוטובוס שהוא אבא של חבר של בן דוד שלי מירושלים
הם לומדים באותה כיתה
וגם אחות של חברה טובה של אימא שלי באותו פיגוע
ובן דוד אחר שלי גם מירושלים
חבר שלו נהרג בתאונת דרכים ושני חברים שלו נפצעו
אני פשוט לא מבין איך אפשר לעשות דבר כזה לאוטובוס בית ספר של ילדים!!!
כאילו זה ילדים שלא התחילו עוד את החיים שלהם... אז כבר לגמור להם אותם?!
אני פשוט לא תופס את זה
כן צודק,
זה מה שעושה את הפיגוע הזה נורא כל כך
עצוב, כל כך עצוב.
something decisive needs to be done about arafat and his hooligans not some crap like a wall, or in intrem state that wont fix anything... you gotta go out and KILL the terrorist, starting from on top - Yasser first!
אני לא מבין את זה
האמריקאים, שהיו די פרו-ערביים בהתחלה, היו צריכים איזה פיגוע כדי להבין שאנחנו אלה שבמצוקה כאן.
פיגוע קיבלו. ועוד וואחד פיגוע....
ועכשיו הם באמת לצידנו, והם מבינים שאנחנו במתקפת טרור יום-יומית, ושצריך לעשות משהו ועכשיו!!!!!!!
אבל עדיין הם לא מפילים את יאסר ערפאת ימח שמו!!!! למרות שהם יכולים.
ולמרות שהוא בעיקרון השורש של הבעיה הזאת. הוא ועוד כמה ראשי אירגוני טרוריסטים בדיוק כמוהו.......
כשיש בעיה, פותרים אותה מהמקור שלה..... למה לא עושים את זה עכשיו??
סעמק!!!!
ומה שעוד יותר משגע אותי בזה, זה שעכשיו הצרפתים והבריטים נהייו פרו-פלסטינאים גם.....
אולי גם הם צריכים איזה פיגוע שיזעזע אותם קצת????
אני אומר לכם, זה עולם של מטומטמים. פשוט מטומטמים!!!!
| Originally posted by HyPeRSoNiC כשיש בעיה, פותרים אותה מהמקור שלה..... למה לא עושים את זה עכשיו?? סעמק!!!! |
| אולי גם הם צריכים איזה פיגוע שיזעזע אותם קצת???? |
| והאירופאים מנסים להמנע מלעצבן את הערבים אבל הם לא חושבים קדימה עד הסוף, ולא קולטים שעדיף לעצור את זה עכשיו מאשר בעוד 30 שנה שלכל מדינה ערבית יהיה אטום ומי יועד מה. ובכל מדינה באירופה אחוז הערבים באוכלוסייה יגדל חבל על הזמן. |
תאמין לי שבאיזור המוקטעה (טפו) מתבצרים להם שלושה צלפים מידי יום עם כוונת על הראש של יאסר.
לחסל אותו זו לא בעיה
זה הדבר הכי קל בעולם
הבעיה היא מהתגובות שנקבל
מה לעשות ישראל תקועה בין כל מדינות ערב והצעד הזה יזיין אותנו
| Originally posted by Scorchio תאמין לי שבאיזור המוקטעה (טפו) מתבצרים להם שלושה צלפים מידי יום עם כוונת על הראש של יאסר. לחסל אותו זו לא בעיה זה הדבר הכי קל בעולם הבעיה היא מהתגובות שנקבל מה לעשות ישראל תקועה בין כל מדינות ערב והצעד הזה יזיין אותנו |
אנשים כנסו לדבקה מהר!!!
http://www.debka.com/hebrew/
הם כזה ניקו את הכתבות הקודמות ושמו 3 כתבות כאלה שמסבירות ככה בצורה מזה יפה את כל מה שקורה היום, ואני קורא וזה פשוט גאוני!!!
עוד לא סייתי לקרוא, אבל אני מאוד ממליץ לכם , גם לאלה שאומרים שזה אתר שאי-אשפר להאמין לו.
פשוט חובה לקרוא.
תוידה
| כותרות אנטומיה של כשלון ישראלי.ח העתיד שלך ושלנו במדינת ישראל.ח קראו בעמוד החדשות את סדרת הניתוחים המיוחדים של תיקדבקה איך ממשלות ישראל נכשלו במלחמה בטרור.ח א. הטבח.ח ב. שלטון הטריאומוורט ואופנסיבת המתאבדים. ח ג. איך מפסיקים את הטרור.ח |
debka.com rocks, im so addicted to that site, i go there everyday.
"Israeli Satellite Broadcaster YES Airs American FoxNews from Wednesday Night While CNN Faces Threat of Israeli Boycott on Charge of Pro-Palestinian Bias"
that is so awsome, foxnews is the only one i watch here for news, they're great - CNN especially CNN europe sucks!
| Originally posted by Flotser אנשים כנסו לדבקה מהר!!! http://www.debka.com/hebrew/ הם כזה ניקו את הכתבות הקודמות ושמו 3 כתבות כאלה שמסבירות ככה בצורה מזה יפה את כל מה שקורה היום, ואני קורא וזה פשוט גאוני!!! עוד לא סייתי לקרוא, אבל אני מאוד ממליץ לכם , גם לאלה שאומרים שזה אתר שאי-אשפר להאמין לו. פשוט חובה לקרוא. תוידה |