TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- חברה בבקשה עזרה - קשור לאילת
Pages (2): [1] 2 »
חברה בבקשה עזרה - קשור לאילת
אני נוסע עוד יומיים עם כמה חברים ועוד לא מצאנו מקום לישון
הכי גרוע נמצא שמה אבל אנחנו מעדיפים שיהיה לנו מעכשיו משהוא
...
אני יודע שהיה על זה
THREAD
לא מזמן אבל לא מצאתי שם משהוא שיעזור
למישהוא יש רעיון, מספרי טלפון , שמות של מלונות וכאלה
או דירות נופש וכו' ?
אני נוסע למלון ויסטה
500 שקל ל -4 לילות
5 ילדים
ואנחנו מקבלים 2 חדרים
אם אתה רוצה אני יברר לך את הטלפון של המלון...
אחי!!!
מה התקציב שלך ללילה??????????
מקסימום לא תמצא מתנפלים עליך שם עם מספרי טלפון של דירות כשאתה יורד מהאוטובוס... אז אל תדאג
אורן אתה יכול לברר לי את הטלפון ?
בינתיים הדיל הכי טוב שמצאנו :
שלושה ימים - מרביעי עד שישי במלון
ריביירה קלאב ל4 אנשים
ב800 שקל הכל ביחד
יענו 233 כל אחד
מה אתם אומרים ?
אני בטוח שיש יותר זולים...
ו
ANTHEMFREAK
התקציב - כמה שיותר זול יותר טוב
ו
EXETIK
פעם קודמת נסענו ככה וזה ממש לא תמיד עובד
לא משנה הרגע הזמנו מקומות בריביירה קלאב ...
נקווה שזה מלון נורמלי

850
שקל זה יצא בסוף
וזה אחרי הנחה ומבצע...
מחר אני יוצא על הבוקר 

| quote: |
| Originally posted by luckystrike לא משנה הרגע הזמנו מקומות בריביירה קלאב ... נקווה שזה מלון נורמלי ![]() 850 שקל זה יצא בסוף וזה אחרי הנחה ומבצע... מחר אני יוצא על הבוקר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Originally posted by oren_naor כן ריביירה זה אחלה מלון... ומטער אבל לא מצאתי את הטלפון של ויסטה, וחבר שלי לא ידע אותו ( אמא שלו אירגנה הכל...)ככה שאין... בכל מקרה תהנה בריביירה זה אחלה מלון |
| Originally posted by luckystrike סבבה אחי - תודה בכל מקרה הרגע דיברתי עם זאתי שהזמנו אצלה ואחרי חצי שעה של פלירטוט קיבלנו שידרוג לסוויטה עם מרפסת בחינם !!! כי זה יעני פנוי בכל מקרה ! |
| Originally posted by oren_naor סבבה לך... תהנה שם... יש לך מושג כמה עולה כרטיס נסיעה לאילת? הלוך וחזור כאילו... |

| Originally posted by luckystrike ואללה אין לי מושג אחי - אני לוקח אוטו עם פזומט דלק חינם ![]() ![]() |
| Originally posted by oren_naor איזה מניאק... יוואו הלוואי אוטו... זה הכי כייף, ככה יש לך אוטו גם בתוך אילת |

Originally posted by luckystrike ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() סוף סוף קצת חופש מהצבא המסריח הזה ... אתמול התקשרו אליי ואמרו לי שיכולים להקפיץ אותי ולהיות מוכן פחחחחחחחחח ממחר נראה לי אני סוגר את הפלאפון ... |
מורן... אתם מקבלים סויטה עם מרפסת בקומת קרקע או בקומה גבוהה יותר?
ואל תתפוס מהמרפסת כל כך למה היא לא כל כך משהו
אבל זה אחלה מלון ואתה הולך להנות שם ... אוירה טובה לצעירים והכל ממש סבבה שם
ואורן...
כרטיס נסיעה הלוך חזור באוטובוס עולה 110 שקל
אולי העלו את זה בכמה שקלים אבל לא נראה לי
| Originally posted by oren_naor חחחחחחח איפה אתה משרת? |
| Originally posted by Hell_Copter מורן... אתם מקבלים סויטה עם מרפסת בקומת קרקע או בקומה גבוהה יותר? ואל תתפוס מהמרפסת כל כך למה היא לא כל כך משהו |
מקווב בשבילך שלא יקפיצו אותך...
פשוט על תענה לשיחות ממספר חסוי
:-)
| Originally posted by luckystrike נראה לי בתחתונה אבל אין לי מושג ההיא אמרה לי שזה סבבה מה עדיף ? \ מה ההבדל ? |
| Originally posted by Hell_Copter אם זה בתחתונה אז תזהרו מאוד למה זה לא בעיה להכנס לחדר אני זוכר הייתי צריך להכנס לחדר של חברים שלי שהם לא היו... אז חבר שלי עושה לי כנס לחדר שלנו מהמרפסת... וזה היה פתוח יענו קשה לנעול וכל זה אני מציע לך להביא מנעול לתיק ולנעול אותו כל פעם שאתה יוצא ושהמפתח יהיה עליך |

טוב מורן אתה בטח נוסע עכשיו או שאולי כבר יצאת
בכל מקרה תהנה אחי וספר חוויות 
חבר הציע לי עיכשיו לנסוע איתו ב- 500 שקל
4 לילות רק שנינו בחדר
כולל נסיעות
וכולל 2 ארוחות...
אבל לא ניראה לי שאני יסע, למה אני נוסע עם חברים שבועיים אח"כ ל - 4 לילות ואין תקציב...
(חן סתום)
זה בעיקר אליך רועי - יש לך מושג על מביסות שאפשר יהיה להיכנס אליהן גם בלי העיסקה הזאת שהצאת לי?
חחח אורן
רק אתה מאיר ואור במסיבת טראנס
חחחחחחחחחחחחחח
| Originally posted by oren_naor זה בעיקר אליך רועי - יש לך מושג על מביסות שאפשר יהיה להיכנס אליהן גם בלי העיסקה הזאת שהצאת לי? |
| Originally posted by Hell_Copter יש לך רד לובסטר שזה ממש צמוד לקניון שאני ממש נהניתי במסיבות שם מול זה לפעמים יהיה את הנחמן מאומן וכל אלה... תנסו לרקוד איתם.. הרבה יותר פצצה יש לך את המסיבות האדירות של מלון הנסיכה ועוד מלא אני פשוט צריך ללכת עכשיו.. אז ניתן רשימה מפורטת יותר מאוחר |
| Originally posted by Hell_Copter יש לך רד לובסטר שזה ממש צמוד לקניון שאני ממש נהניתי במסיבות שם מול זה לפעמים יהיה את הנחמן מאומן וכל אלה... תנסו לרקוד איתם.. הרבה יותר פצצה יש לך את המסיבות האדירות של מלון הנסיכה ועוד מלא אני פשוט צריך ללכת עכשיו.. אז ניתן רשימה מפורטת יותר מאוחר |