TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אחיות קטנות
Pages (2): [1] 2 »
אחיות קטנות
איזה עצביייייים!!!!!!!!!!!!
יש לי אחות קטנה, צפונית כזאת... והיא תופסת את המחשב כמעט כל היום........
הרגע, ראיתי שהיא הלכה לאכול ארוחת צהריים. אז התיישבתי על המחשב....
אקיצר, היא מאלה שמשאירות את האיי סי קיו ואת המירק פתוח כל היום.... אז היא באה ועושה לי "לא! אורן, קום! אני על המחשב!!!" אז אני עניתי לה:"לא נכון. את אוכלת ארוחת צהריים עכשיו. איך את יכולה להיות על המחשב?" אז היא אומרת לי: "הנה! האיי סי קיו והמירק שלי פתוחים!!! וזה אומר שאני על המחשב....." אז אמרתי לה: "למה לא? אולי גם אני אשאיר את האיי סי קיו שלי ואת האקספלורר עם העמוד הראשי של הפורום פתוחים וככה יהיה לי את המחשב כל היום!!!!!"
אז היא התייבשה והלכה.... ואחר כך היא עוד עושה לי פרצופים...... וזה לא פעם ראשונה, לא שניה, וגם לא עשירית שזה קורה...
איזה מעצבנת!!!
סתם, רציתי לשתף אותכם.....
תביא לה מכות
חחחחחחח
סתם
כולה אחות קטנה
מה אתה שם זין
בת כמה היא ?
כוסית ?

חחחחחח
קודם כל של מי המחשב
היא שילמה עחיו מכספה?
קנו לה את המחשב או לכל המשפחה?
דבר שני אם אח שלי נגיד היה תופס לי את המחשב יותר ממה שמתחשק לי שהוא יתפוב הייתי תולה אותו על הדלת
אם אתה יותר גדול אז תראה לה מי שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יש לי אחות קטנה מעצבנת כזאת אני מרביץ לה כל פעם שהיא נכנסת לחדר שלי והמחשב בחדר שלי .....
מה אתה שם זין בכלל...
אתה עולה על המחשב תסגור לה את המירק והאיי סי קיו
ותגיד אני לא רואה שזה פתוח ואז אין לה מה להגיד
לאחותי הקטנה יש מחשב משלה אבל אין לה אינטרנט וגם אין לה אומץ להתקרב לחדר שלי אז זה לא משנה היא כבר מחונכת
אני אחות קטנה בבית!!!!!

חחח
אחותי עדיין בת 5 אז היא לא מבינה מהחיים שלה במחשב
אבל אני בהחלט מבין לליבך אחי
אחותי הקטנה מעצבנת לא פחות וזה מזכיר לי את הימים שהיה לנו מחשב בחדר אחר לגמרי ואני ישבתי ושיחקתי ואז האח הגדול שלי היה בא ומעיף אותי
תנסה גם...
או שתדאג שיהיה לך מחשב בחדר וזה...
מזה השטויות האלה?
יש לי אחות קטנה
(13)
וואלה כל מה שאני אומר לה היא עושה?
או שאלימות...
תשאלו את חן איזה ילדה מחונכת היא....
אני צועק טל והיא עושה מה שאומרים לה...
ואסור לה בכלל להתקרב לחדר שלי
חחחחחח
חחחחחחחח
קודם כל, תודה רבה על התגובות..... פחדתי שהמודים פה יסגרו לי את הטרד...... אבל פשוט הייתי מה זה מעוצבן..... הייתי חייב להוציא את זה.....
אקיצר, אחותי בת 13... צפונית מפונקת..... והמחשב נמצא בחדר שנקרא "חדר מחשב"....... שם יש לנו רשת ביתית של המחשב הנייד של אבא שלי, והמחשב שאני מקליד ממנו עכשיו..... שנקנה ע"י הוריי ונבנה על ידי.........
אקיצר, כל פעם שאני רוצה את המחשב, היא אומרת לי טוב אבל אל תסגור לי את המירק ואת האיי סי קיו.......
אני אומר סבבה וסוגר. חחחחחחחח וזה קורע אותי כל פעם מחדש!!!! והתירוץ שלי הוא תמיד שזה עושה קולות מוזרים וזה מאיט לי את ההורדות.... חחחחח
אבל ככה להעיף אותה בכוח אני לא יכול.... למה? כי כמו שציינתי בהתחלה, היא צפונית מפונקת....... אם אני מעיף אותה ככה, היא אומרת להורים שלי ואז הם מעיפים אותי..... בעסה...
בכל מקרה, אני עכשיו חוסך כסף, ואני לא יכול לחכות עד שיהיה לי מספיק כדי לקנות מחשב משלי, שיהיה במרתף יחד עם כל הציוד שלי......
אני גם שוקל לבנות דלת למרטף ולשים ריפוד גבס על הקירות כדי שאני אוכל להפציץ בווליום..... יש לי מגבר אחושרמוטה חזק שם למטה ואני לא רואה למה לא לנצל את זה.....
אני אשים עליו שם סיסמא והכל כדי שאף אחד חוץ ממני לא יגע בו..........
פשוט גן עדן!!!! אני לא יכול לחכות......... כשהזמן הזה יגיע, אחותי תוכל עשות עם המחשב שיש לנו עכשיו מה שהיא רוצה........ כל עוד אני לוקח ממנו את הצורב ואת ה-
G-Force 2 MMX-400
שלי!!!!!!!!
[EDIT]
וצ'וק, כן היא די כוסית...... אבל היא בת 13
ויש לה חבר
למה אתה שואל? אתה מעוניין??? חחחחחחחחחחח
אני אוהב את הילדות בנות 13 עם החבר בן ה 13 שהם מתרגשים והיא מרטיבה מלהחזיק ידיים
טוב דיי, פדופיל אני לא
קיצר,
אורן צודק, למרות שאני שונא את איך שהוא מתנהג לטל
אני מבקש ממנה הכל והיא עושה אותו בשמחה
אורן צועק עליה והיא סתם מתעצבנת, אבל בכל זאת עושה
קיצר, ילדה מאמי
לא יודע לי יש שני אחים גדולים שאני לא מתווכח עם שניהם
אחרת יכאב
חחח
וואיי איך אני שמח שעברתי את הבעיה הזו ..
היה לנו פעם מחשב אחד .
אז היו מלא ריבים ..
עכשיו יש שתי מחשבים ואחד שלי פרטי אף אחד לא נוגע בו ..
אין לי אחיות
(אין דאגות)
| quote: |
| Originally posted by oDrori אין לי אחיות (אין דאגות) |
לא נורא אורן אני מקווה שתסתדר איתה ויהיה טובבב מה לעשות שמעע צריך לחיות עם זההה!!!!!!!!!!1

| Originally posted by itamarsan לא נורא אורן אני מקווה שתסתדר איתה ויהיה טובבב מה לעשות שמעע צריך לחיות עם זההה!!!!!!!!!!1 |
למזלי יש לי מחשב פצצה בבית ואח שלי בקושי נוגע בו ואחותי יש לה בעבודה
אבל אם אני ואחי מתחילים לריב על המחשב
צריך להכניס בינינו קיר כדי שנפסיק
פעם הלכנו את המכות של החיים בגלל המחשב ואני ניפצתי את המסך על הריצפה
חחחחחחחחחחח
אני רואה שחזרת צח... 
איך היה?
אח שלך כלי אני כל הזמן רואה אותו בחדר כושר
ועוד שאלה... מי זיין את מי במכות?
היה בנזונה
פשוט אחלה טיול
ובקשר לאחי
כמה שאתה רואה אותו בן 26 אני מזיין אותו
אבל אל תדבר איתו על זה למה הוא מתעצבן

כל האחיות שלכם משוגעות, מזה מחשבים..... אחותי לא נוגעת בשום דבר
אלקטרוני כמעט חוץ מלשמוע בריטני ספירס
אבל היא מרביצה חזק מאוד

לי יש אח בן 20 עכשיו
איזה מכות היינו הולכים
הקטע הוא שעכשיו שזה הפסיק... אם הוא מתחיל איתי חבל לו על החיים
| Originally posted by Hell_Copter לי יש אח בן 20 עכשיו איזה מכות היינו הולכים הקטע הוא שעכשיו שזה הפסיק... אם הוא מתחיל איתי חבל לו על החיים |
| Originally posted by NaOren בן כמה אתה תזכיר? |