TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- חזרתי מצרפת
Pages (2): [1] 2 »
חזרתי מצרפת
חזרתי מצרפת חברה
שבוע הייתי שם
בפריז בעיקר
איזה עיר פצצתית
חזרתי משם עם 4 ויינילים נדירים של הפקות ורמיקסים של פול ואן דייק
זה לא ייאומן יש שם חנות של מוזיקה איזה שלוש קומות
כל דיסק שקיים יש שם.
בקיצור עשינו שם כאלה דברים מגניבים
יורודיסני גם
ופיצצנו מכות איזה צרפתי אחד אני ובן דוד שלי
חוץ מזה שהייתי בטיול עם משפחה אחת של שבעה אחים והנשים שלהם
המשפחה הכי מצחיקה שפגשתי בחיים שלי.
זהו
תם ונשלם
סבבה גבר....
העיקר שנהנת...
אני פעם אחרונה שהייתי בצרפת זה היה ב - 98
בגמר של המונדיאל... היו זמנים
מדברים על גמר המונדיאל
היינו בסטאד דה פראנס
איזה מקום עצום.
הביקור האחרון שלי בצרפת היה עם אורן
ב.... אורן זה לא היה גם ב 98 ???
אדיררררררררר
ספר קצת על המכות
?
המכות
היינו במטרו זה הרכבת התחתית של פריז
והיה שם איזה אחד ששאל את המדריך שלנו
במבטא צרפתי כבד
"אתה יהודי?"
ואז המדריך לא ענה לו והוא התחיל לירוק עליו ועל הקבוצה שלנו
אז אני בן דוד שלי ועוד שני גברים שהיו איתנו בקבוצה פיצצנו אותו מכות כמעט זרקנו אותו מהרכבת בדרך
והיה שם איזה אחד מהקבוצה שלנו מה זה ג'אבאר
אז אני והוא ככה מחזיקים את המניאק הזה בתחנה ובדיוק שנייה לפני שנפתחו הדלתות של הרכבת דפקתי לו את הראש בזכוכית והשני העיף אותו על הקיר
זה היה כזה אדיר
אחרי זה אף אחד ברכבת לא העיז בכלל להסתכל לכיוון שלנו.
Tough Love 
איזה תקליטים מצאת?
זה אוסף של ארבעה תקליטים עם הפקות נדירות ובלתי משוחררות של פול ואן דייק
מהדיסק המשולש שלו
הפקות מהשנים
92-98
Vorsprung Dyk Technik ?
או משהו כזה?
בדיוק
וואלה אחי אני שמח מאוד שנהנית
היית בספייס מאונטיין? איזה ענק זה!!!!
גם אני הייתי פעם אחרונה בצרפת מתי שהיה הגמר של המונדיאל
כן הייתי
איזה פצצתי
הייתי גם באורלנדו
אוי אוי אוי צח מאז שראיתי אותך באפוקליפס ידעתי שאתה עבריין

| quote: |
| Originally posted by Scorchio המכות היינו במטרו זה הרכבת התחתית של פריז והיה שם איזה אחד ששאל את המדריך שלנו במבטא צרפתי כבד "אתה יהודי?" ואז המדריך לא ענה לו והוא התחיל לירוק עליו ועל הקבוצה שלנו אז אני בן דוד שלי ועוד שני גברים שהיו איתנו בקבוצה פיצצנו אותו מכות כמעט זרקנו אותו מהרכבת בדרך והיה שם איזה אחד מהקבוצה שלנו מה זה ג'אבאר אז אני והוא ככה מחזיקים את המניאק הזה בתחנה ובדיוק שנייה לפני שנפתחו הדלתות של הרכבת דפקתי לו את הראש בזכוכית והשני העיף אותו על הקיר זה היה כזה אדיר אחרי זה אף אחד ברכבת לא העיז בכלל להסתכל לכיוון שלנו. |
חחחח
ברוך שובך אחי
חחח
קרעת אותי עם הסיפור של המכות...
אפוקליפס בכפ"ס?
משחקים CS?
איזו אווירה ! איזו אווירה !
ואורן רותי סיפרה לנו שהיא הייתה לפני כמה שנים במשלחת
קיצר הם עשו איזה טקס במחנה ושני גלוחי ראש באו והתחילו לקלל את המשלחת
אז השוטרים המקומיים והשכב (מתלווים למשלחת) לקחו אותם החוצה
ורותי יצאה איתםם לראות מה קורה
קיצור הם פוצצו אותם מכות רצח !!!
שוווווווווווווק
| Originally posted by DjChook איזו אווירה ! איזו אווירה ! ואורן רותי סיפרה לנו שהיא הייתה לפני כמה שנים במשלחת קיצר הם עשו איזה טקס במחנה ושני גלוחי ראש באו והתחילו לקלל את המשלחת אז השוטרים המקומיים והשכב (מתלווים למשלחת) לקחו אותם החוצה ורותי יצאה איתםם לראות מה קורה קיצור הם פוצצו אותם מכות רצח !!! שוווווווווווווק |
אחי שמע... שאני הייתי בפולין לא התקרבו אלינו אף אחד... אבל סמוך על השבכניקים שאיתכם...
שמעתי ששנה שעברה במשלחת בבית ספר שלי אחד בא ונגע לאחד השומרים בגב איפה שהרובה מוסתר... השומר חשב מנסים לגנוב לו את הרובה הסתובב אליו בבעיטת נינג'ה ישר לצלעות... זיין לו את הצורה... הילד התחיל לבכות
סמוך עליהם ואל תנסה להתחיל שם מכות או משהו
| Originally posted by Hell_Copter אחי שמע... שאני הייתי בפולין לא התקרבו אלינו אף אחד... אבל סמוך על השבכניקים שאיתכם... שמעתי ששנה שעברה במשלחת בבית ספר שלי אחד בא ונגע לאחד השומרים בגב איפה שהרובה מוסתר... השומר חשב מנסים לגנוב לו את הרובה הסתובב אליו בבעיטת נינג'ה ישר לצלעות... זיין לו את הצורה... הילד התחיל לבכות סמוך עליהם ואל תנסה להתחיל שם מכות או משהו |
| Originally posted by NaOren :-) תודה על העצה גבר... אבל התכוונתי שאני יריב עם הנאצים לא עם השומרים של המשלחת שלי... :-))) מי יתעסק עם הסוסים האלה? |
וואלה?
טוב אם אתה אומר....
נראה אולי יהיה לי שומרים נחמדים
שגם שונאים נאצים!!!
ולא יפריע להם אם אני יקלל אותם קצת......
אורן = שבכ = שירות ביטחון כללי של ישראל
מין הסתם שהם שונאים נאצים
בכל מקרה, הם ממש לא נראים סוסים
לנו היה אחד כזה אחלה גבר תמיד עם הז'קט הארוך שמוסתר בו המכשיר קשר הרובה, ועוד כל מני שטויות כאלה, אתה רואה תמיד שהוא מוכן לקרב
חחח
בסוף הוא הסביר לנו איך להחביא את האקדחי אוויר במזוודה ככה שהגלאי לא יאתר אותם
חחח
| Originally posted by DjChook אורן = שבכ = שירות ביטחון כללי של ישראל מין הסתם שהם שונאים נאצים בכל מקרה, הם ממש לא נראים סוסים לנו היה אחד כזה אחלה גבר תמיד עם הז'קט הארוך שמוסתר בו המכשיר קשר הרובה, ועוד כל מני שטויות כאלה, אתה רואה תמיד שהוא מוכן לקרב חחח בסוף הוא הסביר לנו איך להחביא את האקדחי אוויר במזוודה ככה שהגלאי לא יאתר אותם חחח |
לא
כאילו אולי
אזיקונים סתם הם יכולים לפתוח ואין לך איך לתבוע אותם על זה
האזיקונים שאנחנו שמנו זה אזיקונים מיוחדים כתומים של הצבא
אז יש איסור לפתוח אותם 
| Originally posted by DjChook לא כאילו אולי אזיקונים סתם הם יכולים לפתוח ואין לך איך לתבוע אותם על זה האזיקונים שאנחנו שמנו זה אזיקונים מיוחדים כתומים של הצבא אז יש איסור לפתוח אותם |