TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- DJ Promotion
-- DaMiaNo Trance World 046 Guest Mix Andre Visior (Radio Sudety 96.4 FM) (25.02.12)
DaMiaNo Trance World 046 Guest Mix Andre Visior (Radio Sudety 96.4 FM) (25.02.12)
Witam Serdecznie sobota (25.02.12) będzie wyjątkowa... dlaczego ? Ponieważ tego dnia będzie wydarzenie którego jeszcze nie było w
mojej autorskiej audycji Trance World . W tą wyjątkową sobotę będą leciały dwie moje audycje , pierwsza standardowo w programie
(PRYWATKA) start o godzinie 19:00 , zaś druga audycja której gościem specjalnym będzie Andre Visior ! znana gwiazda
między innymi z takich hitów jak Speed Up lub Something For You Mind wielokrotnie jego nuty pojawiały się w najsławniejszej na świecie
audycji radiowej prowadzonej przez Armin Van Buurena mowa oczywiście o State Of Trance ! tak że jego nutki miały miano
Tune Of The Week w audycji Armina czyli nuta tygodnia . Między innymi takie miano otrzymała jego nutka pod tytułem :
André Visior & Kay Stone - Sunrise . jak i wiele innych wybitna postać muzyki trance tak że na pewno będzie ciekawie nie powinniscie tego przegapić ! Wcześniej przed naszą audycją w programie Klubowa Wirówka wystąpią też takie gwiazdy jak :
Bart Claessen, Chris Ortega , Tiddey, Angelo Mike, Lange , 4 Strings i prowadzący programu info poniżej zapraszamy !
[[ LINK REMOVED ]]
DaMiaNo Trance World 045 @ (Prywatka) Radio Sudety 96.4 FM Start (25.02.12)
DaMiaNo Trance World 046 @ (Klubowa Wirówka) Radio Sudety 96.4 FM Start (25.02.12)
www.damiano.dj.ftb.pl
www.myspace.com/damianotrance
www.twitter.com/DJDAMIANO
www.mixcloud.com/DJDAMIANO
www.soundcloud.com/damiano-2
www.facebook.com/DaMiaNoTranceWorld