TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מורן..שוב כנס בקשר לתפקיד בצבא
מורן..שוב כנס בקשר לתפקיד בצבא
תגיד לי מה אתה בדיוק?
אתה מדריך חובשים????
כי הציעו לי בבקום לפני הטירונות הדרכת חובשים
עוד יומיים אני מסיים טירונות ואז אני ידע אם זה מה שאני יעשה
ספר לי קצת על זה על הקורס על מה שאחרי על היציאות.....
Re: מורן..שוב כנס בקשר לתפקיד בצבא
| quote: |
| Originally posted by yahel222 תגיד לי מה אתה בדיוק? אתה מדריך חובשים???? כי הציעו לי בבקום לפני הטירונות הדרכת חובשים עוד יומיים אני מסיים טירונות ואז אני ידע אם זה מה שאני יעשה ספר לי קצת על זה על הקורס על מה שאחרי על היציאות..... |
שמעת על
PM?
טוב קודם כל ככה אם אתה בבה"ד 10 בצריפין יש לי שם חבר שבא ממגלן עכשיו עובר חובשים קוראים לו רועי שכטר...תברר אם יש לך תלמיד כזה או משהו אם כן אז תהיה איתו בסדר אהה למה הוא חבר טוב טוב
ואתה עברת טירונות 02??
ואיך היציאות
אני מקווה להיות בצריפין אמרו לי שיציאות טובות יעני כל שבוע ויש אפטרים וכאלה...
| Originally posted by MoSH_MaN שמעת על PM? |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
גי חי גי חי
זה עדיין לא אומר כלום...
אתה לא סתם עושה טופיק בשביל לשאול בן אדם אחד....בשביל זה יש הודעה פרטית
חפיף מוש מה אתה מתעצבן?
מה קורה עוד הפעם קיבלת קריזה???
סתם חפיף פשוט ככה הוא ענה מהר יותר
למרות שעדיין אני מחכה לתשובה לגבי משהו !!
| Originally posted by yahel222 כן האמריקאים אז בשעון אין להם מספרים מעל 12 אז למשל 4 אחה"צ שאצלנו זה 16 שם זה 4 PM ובבוקר אז זה 4 AM לזה התכוונת??? |
| Originally posted by Ariels אתה מתחיל לרשת את החוש הומור שלי |
| Originally posted by yahel222 טוב קודם כל ככה אם אתה בבה"ד 10 בצריפין יש לי שם חבר שבא ממגלן עכשיו עובר חובשים קוראים לו רועי שכטר...תברר אם יש לך תלמיד כזה או משהו אם כן אז תהיה איתו בסדר אהה למה הוא חבר טוב טוב ואתה עברת טירונות 02?? ואיך היציאות אני מקווה להיות בצריפין אמרו לי שיציאות טובות יעני כל שבוע ויש אפטרים וכאלה... |
אין לך סיכוי מול המלך
?!!? מתי פעם אחרונה שהשכתבת מארב עם אמר"לים ביום שישי בערב בתוך הבסיס
שמע לא יודע איזה בדיוק קורס
אבל הוא מגלן והתחיל יום ראשון שלפני כיפור
זתומרת הוא שם שבועיים ויום....
ויש לי עוד חבר שהוא במטכל והתחיל באותו יום
קוראים לו עדו הופשטטר אז אם תתקל באחד מהם....
עכשיו הוא אמר לי שהוא עושה שם כל הקורס 3 שבתות
וחוץ מזה אם הם מנקים תגזרה שלהם או משהו כזה אז הם יקבלו כמה חמשושים
והפזמ שלו זה 7 שבועות...
עכשיו לא הבנתי מזתומרת קרביים או כללים
אני לא יהיה קרבי.....כי אין לי הכשרה ואני לא מתככון להשלים ליותר ממה שיש לי ....
אני מקווה להישאר שם בצריפין ולהדריך
אמרו לי זה בית זונות כזה יעני יציאות טובות וחמשושים ואפטרים ממש סבבה וגם מקצוע ממש נחמד
שמע אם אני באמת ישלח לחובשים אז אני ירים לך טלפון
תשאיר מספר (כוונה למורן)
| Originally posted by yahel222 עכשיו הוא אמר לי שהוא עושה שם כל הקורס 3 שבתות וחוץ מזה אם הם מנקים תגזרה שלהם או משהו כזה אז הם יקבלו כמה חמשושים והפזמ שלו זה 7 שבועות... עכשיו לא הבנתי מזתומרת קרביים או כללים אני לא יהיה קרבי.....כי אין לי הכשרה ואני לא מתככון להשלים ליותר ממה שיש לי .... אני מקווה להישאר שם בצריפין ולהדריך אמרו לי זה בית זונות כזה יעני יציאות טובות וחמשושים ואפטרים ממש סבבה וגם מקצוע ממש נחמד שמע אם אני באמת ישלח לחובשים אז אני ירים לך טלפון תשאיר מספר (כוונה למורן) |
| Originally posted by luckystrike אחי - לקורס חובשים קרביים לא צריך להעלות פרופיל מספיק להוציא אישור באיזה וועדה מעפנה וזה ממש לא בעיה ... אני חושב שעכשיו אפשר אפילו אצל הרופא בבה"ד זה לא מעלה לך את ההכשרה של הרובאי עדיין תהיה רובאי 02 אבל זה יעלה לך את ההכשרת מקצוע לחובש 07 יענו יותר טוב ! וגם לאזרחות זה טוב ! תרים טלפון אם תגיע לחובשים ואני יסביר לך הכל לגבי ההדרכה המבחנים והקורס עצמו ... גם אני יקמבן אותך שם כי חברים שלי יהיו המפקדים שלך ... |
טוב שמע אם תראה את זה
היום הייתי בבה"ד 10 וכנראה אני מתחיל קורס חובשים ביום ראשון הקרוב
מחר ומחרתיים אני יהיה שם סתם יעזור באיזה משרד או משהו חארטה כזה...
הטלפון שלי זה
056-430303
אם אתה שם או משהו כזה תרים צלצול
| Originally posted by yahel222 טוב שמע אם תראה את זה היום הייתי בבה"ד 10 וכנראה אני מתחיל קורס חובשים ביום ראשון הקרוב מחר ומחרתיים אני יהיה שם סתם יעזור באיזה משרד או משהו חארטה כזה... הטלפון שלי זה 056-430303 אם אתה שם או משהו כזה תרים צלצול |
שמע אחי אני לא מבין אבל
מה אתה בדיוק???
אתה מדריך או סתם חובש
איפה אתה נמצא
ואיך אתה כ"כ הרבה בבית
תסביר.......
| Originally posted by yahel222 שמע אחי אני לא מבין אבל מה אתה בדיוק??? אתה מדריך או סתם חובש איפה אתה נמצא ואיך אתה כ"כ הרבה בבית תסביר....... |

מחר אני בבה"ד 10 מתחיל את הקורס
עד עכשיו הייתי ממתין שם בנשקיה
יום ראשון הקורס מתחיל אני יהיה כנראה בקורס אסף !