TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יוווווווווו
Pages (3): [1] 2 3 »
יוווווווווו
שונא את הקטעים האלה!!!!!
מישהו אמר שהפצתי על מישהי שמועות
יווו איך אני שונא את הדברים האלה
ברגע שאני מגלה מי אמר את זה
אני מבטיח לו אישפוז חופשי חודשי בבית חולים
חחח ספר הכל
Another USEFULL thread..
| quote: |
| Originally posted by YuVaL Another USEFULL thread.. |
חחחח 
מוש , פרט... אין לנו הרבה מה להגיב
טוב..................
אממממ
מוש אתה מפרט???????????????????????
אין לי מה לפרט פשוט אין לי מושג
כלום....יכול להיות שזה נקמה מהגרוזיני שהלך איתי מכות בחופש....
אני לא טיפוס של מכות אבל עדיין....
הילדה הזאת כל כך סתומה שהיא לא רוצה להגיד לי מה אמרתי....
"עדיף שלא תדע"
?!?!@?@WTF
לפי ההיגיון אני אמור לדעת אז מה הקטע שלה?
עזבו ילדה מפגרת
אני לא הולך לדבר איתה יותר אבל אני רוצה לתפוס את מי שאמר את השטויות האלו כדי שלא יהיה עוד קטעים כאלה...
איך אני שונא שממציאים שמועות....
תאמין לי עם ראות שבורות אני יהרוג מישהו אם אני ידע שהוא מזיין עלי ת'שכל
זה הכי מניאק שיכול להיות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
רגע, רגע רגע................
היא אמרה לך
"יא מניאק מה אתה מפיץ שמועות?"
ואתה אמרת
"מה? על מה הפצתי שמועות?"
והיא אמרה
"עדיף שלא תדע"
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני שונא את הבנות המפגרות האלה!!!! אין להם מה לעשות בחיים אז הן מרכלות.......
הייתה לי ידידה כזאת..... מה זה ילדה מעצבנת! אז אני וידידה אחרת שלי עשינו תוכנית קטנה
התקשרתי אליה ואמרתי לה שהידידה השניה מעצבנת והתחלתי לרדת עליה חבל על הזמן!!!!!!
וגם היא התחילה להסכים איתי בשלב מסויים....................
שתי דקות אחרי שאני מסיים איתה את השיחה, אני מקבל טלפון מהידידה השניה והיא אמרה לי
"צדקת! באמת קיבלתי ממנה טלפון והיא פירטה לי את כל מה שאמרת..."
אקיצר, הדברים האלה זה בדם של הבנות האלה, מוש...... אז עדיף לך פשוט להתעלם מהן.......
| Originally posted by HyPeRSoNiC חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רגע, רגע רגע................ היא אמרה לך "יא מניאק מה אתה מפיץ שמועות?" ואתה אמרת "מה? על מה הפצתי שמועות?" והיא אמרה "עדיף שלא תדע" פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני שונא את הבנות המפגרות האלה!!!! אין להם מה לעשות בחיים אז הן מרכלות....... הייתה לי ידידה כזאת..... מה זה ילדה מעצבנת! אז אני וידידה אחרת שלי עשינו תוכנית קטנה התקשרתי אליה ואמרתי לה שהידידה השניה מעצבנת והתחלתי לרדת עליה חבל על הזמן!!!!!! וגם היא התחילה להסכים איתי בשלב מסויים.................... שתי דקות אחרי שאני מסיים איתה את השיחה, אני מקבל טלפון מהידידה השניה והיא אמרה לי "צדקת! באמת קיבלתי ממנה טלפון והיא פירטה לי את כל מה שאמרת..." אקיצר, הדברים האלה זה בדם של הבנות האלה, מוש...... אז עדיף לך פשוט להתעלם מהן....... |
| Originally posted by MoSH_MaN נתייחס קודם להתחלה... לא היא שלחה לי מ"חבר טוב" שלי הודעה אז יום אחרי אני בא שואל מה רצית להגיד אז היא אומרת לי עדיף שלא תדע אז אני אומר לה תגידי למה יש לי בעיות רציניות עם חברים שלי בקיצור בסוף אני מבין שפגעתי בה.... לא יודע מה עשיתי אבל פגעתי בה אז היא אומרת עדיף שלא תדע שאלתי ילדה מגעילה אחרת .כוסית אבל והיא אמרה לי ממה שהיא הבינה הפצתי שמועות ואז אני אומר לי למה נראה לך הפצתי עליך שמועות? "הפצתי עלי שמועות ועוד איזה שמועות אבל אני אומרת לך עדיף שלא תדע" וכן אתה צודק אני הולך להתעלם ממנה... אבל אני רוצה לדעת שוב מי עשה את זה! |
יש לי רעיון יותר טוב:
אבל בבקשה תחזרו אחריו לדברים הרציניים שכתבו כאן
זונה תסתמי!
| Originally posted by guetag or he will......( if u know what i mean) |
| Originally posted by guetag תוסיף קצת ערסיות... זונה תסתמי יבת שרעולה הלוואי יאנסו אותך אל תזייני לי תמוח |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
טוב מוש נראה לי אתה תדע כבר מה להגיד לה
אגב, לו תזיק איזה סטירה עם גב היד........
אבל אחת טובה ומתלבשת!!!
שישאר לה כזה סימן אדום בצורת יד על הלחי במשך שבוע לפחות

| Originally posted by guetag זה כבר אלימות.... |
| Originally posted by HyPeRSoNiC חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב מוש נראה לי אתה תדע כבר מה להגיד לה אגב, לו תזיק איזה סטירה עם גב היד........ אבל אחת טובה ומתלבשת!!! שישאר לה כזה סימן אדום בצורת יד על הלחי במשך שבוע לפחות |
בוא לר"ג אח שלי...
יש לך פה אותי את צ'וק את אלון ואת דותן...
שאלה יהיו הצרות שלך בחיים אחי
זה כל מה שיש לי לאחל לך...
אל תתרגש מכל דבר קטן ומעפן כזה
טוב כתבתי משהו ארוך...חחח קיללתי אותה ואיחלתי לה חיים מחורבנים ושהיא תתצטער על הכל...
ועוד ועוד
אבל הכי אהבתי את הסוף
שכתבתי לה שהיא חייבת לי 3 שקל ושתחזיר לי אותם...!
חחחחחח
לא שהייתי מבקש אם לא היה ריב
בקיצור נראה לי אני יפרסם את זה כאן לתגובות
חחחחחחחחחחחחח
פרסם אחי
פרסם
| טוב הילה זאת ההודעה האחרונה שאני הולך לכתוב לך אני מקווה שתקראי אותה: תדעי לך שזה מאד פוגע שמישהו בא ואומר לך שהפצת עליו שמועות.... מה אני נראה לך ילד מסכן? זה מה שיש לי לעשות בחיים שלי? אני לא חושב שאני טיפש מספיק להמציא על ידידה טובה שלי שמועות אני לא יודע מי אמר לך את השטויות האלו אבל זה חייב להיות מישהו שאת יותר בוטחת בו מה זה הקטע הזה שאת לא רוצה להגיד לי מי אמר לך ומה אמרו? אז את יודעת מה??!?!@ הלווואי שתמותי יא חתיכת כלבה מזדיינת מי את בכלל שתגידי לי שאני מפיץ שמועות?#$?@% אמן ידרסו אותך!!!! שתישרף נשמתך בגיהנום!$$%#$ חבל מאד שסתם ככה הרסת את כל מה שהיה הפסדת משהו גדול ואת עוד תצטערי על זה הדבר היחיד שאני עושה בשבילך זה מנסה לעזור לך ולהיות נחמד ואני מקבל יריקה בפרצוץ?!?! תלכי לעזה יא ילדה קטנה מזדיינת!!! תזהרי שאני לא יתן לך כאפה וברגע שאני יגלה מי זיין לך את השכל הוא יחטוף מכות ינעל אחותך הבדדניקית!!!! וזהו אני מקווה שאת מצטערת ...את גרמת לזה...אני לא עשיתי כלום זה בכלל לא יזיז לי לא לדבר עליך אבל שמישהו פוגע לי בכבוד זה מעצבן מאד אני לא הזונה של אף אחד וכדאי לך לדעת את זה אני מקווה מאד שיהיה לך חיים מחורבנים!!! וזהו ....חבל שזה מה שקרה בסוף... אגב את חייבת לי 3 שקל על האייס קפה...חסר לך שאת לא מביאה לי! |
בואנה גבר מה אתה עצבני מהטיפשה הזאת?
לא היית מעדיף לסחוט אותה כדי לדעת מי המזדין שעבד עליה?
והרגת אותי עם ה - 3 שקל
בחיייט אתה מכפר שמריהו...
:-)))
ברור שאני עצבני על מי שאמר
אבל היא מאמינה אז כוס אמא שלה...
חח ה3 שקל זה בכוונה
אבל די כבר אין קשר
אני לא כזה עשיר
קח למשל את איתן ונייקון
זה כבר שתיים שהרבה יותר
| Originally posted by NaOren בואנה גבר מה אתה עצבני מהטיפשה הזאת? לא היית מעדיף לסחוט אותה כדי לדעת מי המזדין שעבד עליה? והרגת אותי עם ה - 3 שקל בחיייט אתה מכפר שמריהו... :-))) |