TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- כמה אתה חכם...
Pages (2): [1] 2 »
כמה אתה חכם...
אורן יא טמבל

ענית נכונה על 7 שאלות מתוך 11
:תגובת הבוחן
אינטליגנציה נורמלית
נשבע לכם זה אחד הדברים היותר מטומטמים שראיתי...
| quote: |
?על הענף עמדו 5 ציפורים. הצייד פגע באחת, כמה נישארו .רק 1, היתר עפו ונעלמו |
| Originally posted by Hell_Copter נשבע לכם זה אחד הדברים היותר מטומטמים שראיתי... מה זה החרא הזה!? |
איזה שאלות מכשילות ומפגרות
למשל כמה חיות משה העלה לתיבת נוח
זה ממש לא קשור לאנטיליגנציה
אבל רק אם למדת על תיבת נוח
חחח
| Originally posted by MoSH_MaN איזה שאלות מכשילות ומפגרות למשל כמה חיות משה העלה לתיבת נוח זה ממש לא קשור לאנטיליגנציה אבל רק אם למדת על תיבת נוח |
חחחחחחחחחח
גם אני עניתי רק על 1 נכון...
לא נורא אלון אוהל שם שולט...
:-)
ידעתי שזה הולך להיות יענו קל אבל קשה
אז התעמקתי יותר
8 מתוך 11
תלמיד חכם כתבו לי
=]]]]
טוב אני עניתי על זה ישר שחזרתי מבי"ס..
אולי בגלל זה רק תשובה אחת נכונה
אורןן אתה מסטול חבל על הזמןןןןן
אבל אתר שווה אני יביא את לחבר שלי יש לו חברה בלונדינית ניראה כמה היא תעשהה
כי האיטלגציה שלה בתחת צועקת הצילו
חחחחחח סבבה אח"ש
| Originally posted by itamarsan אורןן אתה מסטול חבל על הזמןןןןן אבל אתר שווה אני יביא את לחבר שלי יש לו חברה בלונדינית ניראה כמה היא תעשהה כי האיטלגציה שלה בתחת צועקת הצילו |
אנשים common sense
ענית נכונה על 11 שאלות מתוך 11 :תגובת הבוחן רק 3 אנשים הגיעו לתוצאה הזו |

התשובות שנתת, אינן מצביעות רק על רמת האינטליגנציה שלך .הן יכולות גם לחזות את עתיד חיי האהבה שלך מצב חיי אהבתך: חיי אהבתך יפרחו בקרוב |
| Originally posted by oDrori אנשים common sense מעולם לא חשתי גאה יותר ![]() טוווווווווווווווב אבל כמובן בתנאי שאני אשלח את הדף לפחות ל- 5 אנשים, לפי המחקר של פרופ' ליונל סימונס או משהו |
| Originally posted by warpedd_ יענו 4 האחרות עפו .. |
| Originally posted by Hell_Copter הומו מי שעשה את זה |
אאוווףףףף....
אני אפילו לא יכולה לבדוק עד כמה אני טיפשה...

נדפק לי משהו במחשב, לא מראה תוצאות...
אתה יודעעע נתתתי את זה לידידה שלי שהיא בלונדיניייתתת היא היתה אצלי היא ענתה לזה וזה היה כזה מצחיקקקקק נקרעתיי הילדה פשוט מטומטמת טוב בלונדינית מה אתה רוצההה אבל זה היה קורעעע אהההההה והיא מסרה לך אורן שאתה אנטיי בלונדיניות שאתה הבאת את האתר הזה

| Originally posted by itamarsan אתה יודעעע נתתתי את זה לידידה שלי שהיא בלונדיניייתתת היא היתה אצלי היא ענתה לזה וזה היה כזה מצחיקקקקק נקרעתיי הילדה פשוט מטומטמת טוב בלונדינית מה אתה רוצההה אבל זה היה קורעעע אהההההה והיא מסרה לך אורן שאתה אנטיי בלונדיניות שאתה הבאת את האתר הזה |
| Originally posted by MoSH_MaN איזה שאלות מכשילות ומפגרות למשל כמה חיות משה העלה לתיבת נוח זה ממש לא קשור לאנטיליגנציה אבל רק אם למדת על תיבת נוח |
אם היית שם לב לשאלה ולתנ"ך
היית יודע שמשה בכלל לא בנה תיבה והעלה אליה חיות
אלא נח
| Originally posted by itamarsan אתה יודעעע נתתתי את זה לידידה שלי שהיא בלונדיניייתתת היא היתה אצלי היא ענתה לזה וזה היה כזה מצחיקקקקק נקרעתיי הילדה פשוט מטומטמת טוב בלונדינית מה אתה רוצההה אבל זה היה קורעעע אהההההה והיא מסרה לך אורן שאתה אנטיי בלונדיניות שאתה הבאת את האתר הזה |
| Originally posted by Scorchio אם היית שם לב לשאלה ולתנ"ך היית יודע שמשה בכלל לא בנה תיבה והעלה אליה חיות אלא נח |