TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- חתימה חדשה!
Pages (2): [1] 2 »
חתימה חדשה!
תודה לאיש אנונימי שלא רוצה להתפרסם כרגע כדי למנוע עומס
אני מאיץ בכם גם להשתמש בזה

ומה אתה בעצם רוצה להגיד?
| quote: |
| Originally posted by MoSH_MaN ומה אתה בעצם רוצה להגיד? |

שנינו יודעים שהחתימה הזאת ממש לא במקום
תיהיה בוגר
| Originally posted by MoSH_MaN שנינו יודעים שהחתימה הזאת ממש לא במקום תיהיה בוגר |

זאת החתימה הכי שווווווה בארץ
ואיפלו רשמתי לו על זה משהו בטרד אחר כי הייתי חייב להגיב על זה ולא ראיתי שנפתח על זה טרד....
אז גבררררר
אם בא לך לעשות לי גם משהו כזה, אני אשמח....
צריך להתחיל להכניס לאנשים לראש...
שזה באמת מה שקורה
כי הם לא לוקחים את זה ברצינות
אני בדעה של מוש
אתה יודע שתאורטית היטלר גם היה נגד ערבים ?
בכל מקרה, זה לא במקום , ומה אתה רוצה להגיד כאן, אני גם לא יודע
היטלר מת ,הוא לא היה טרוריסט,
וד"א ממש אבל ממש ארבעתם לא דומים,
טוב אני חצי ישן
מחר אולי נגיב במשפטים יותר חכמים
נייקון אחי,
Stay away of the chill-out discussion 
ומלבד זאת שיבושם לך, מקווה שלא יכלילו את כולנו בפורום לפי הסיג הזה...
היטלר לא היה טרוריסט
טרור זה השגת מטרות מדיניות על ידי הפחדת האוכלוסיה באמצעים שאין ביכולתם לכופף שלטון או לגרום לקריסת מדינה אך די בהם על מנת לגרום לאוכלוסיה במדינות רפובליקאיות לצור לחץ על השלטון ולקיים מטרות אלו
היטלר קצת לא עומד בהגדרה כי הוא לא הפחיד אנשים להשיג מטרות הוא פשוט השמיד אותם. זה הרבה יותר גרוע
נקודה למחשבה, אני במקומך שם חתימה שונה וגם מרחיק פוליטיקה מהאתר הזה יש הרבה מקומות אחרים שאפשר להתבטא בהם אני בא לכאן אישית בגלל מוזיקה לא פוליטיקה
תחשבו על זה כולם נמאס לי מכל הפוסטים המטומטמים שלכם על פוליטיקה זה סתם מעכיר פה את האווריה
| Originally posted by Ariels נקודה למחשבה, אני במקומך שם חתימה שונה וגם מרחיק פוליטיקה מהאתר הזה יש הרבה מקומות אחרים שאפשר להתבטא בהם אני בא לכאן אישית בגלל מוזיקה לא פוליטיקה תחשבו על זה כולם נמאס לי מכל הפוסטים המטומטמים שלכם על פוליטיקה זה סתם מעכיר פה את האווריה |
או לאתר אחחר \ פורום צ'ילאאוט. לפני כמה זמן מישהו שם פה סקר באמת על האם אתה ימני או שמאלני ושמחתי לראות אותו נסגר... אני אשמח לראות כל טרד אחר בנושא נסגר גם.
יופי, רובנו מסכימים שהחתימה דבילית
בכל מקרה, אנחנו לא צריכים סתם לכעוס ולצעוק ו"לקלל" בטרד של הצ'יל
יש לנו את
TRANCEGIANT
ו
IZZY
שעושים עבודה ככ נפלאה שם 
אני פשוט אוהב את הפוסטים שלהם...
אנחנו רושמים מזעם, הם רושמים עובדות
וזהו
Told you so.......
אם כל השינאה שלי כלפי ערבים אבל החתימה הזאת לא במקום לדעתי
כאילו יש פה אנשים עם דעות אחרות, מממ ובעיקרון לא באים לפה ביגלל פוליטקה יש תפורמים של ואללה בשביל זה
תראה אני כבר אמרתי
האירופאים תצבועים
הם חושבים שזה כזה פשוט
הם בכלל לא מבינים ברגע שיעשו להם ]פיגוע גדול הם יתחילו להבין
אירופה זה מקרו הבעיה
בגלל אירופה יש לנו כאן צרות
לפי ההיסטוריה
מה שהאירופאים היו עושים לפלשתינאים זה היה ממש הרבה יותר נורא
כמו הוצאות להורג....כמו הנאצים.......
אבל אתם יודעים צבועים מזדיינים
פשוט המצב שלהם עכשיו הוא טוב וממש לא נוח להם מלחמה אז הם משנים לגרום לכך שלא תיהיה מלחמה כי הפ פוחדים שהם יפגעו
אבל זהו
זה מה שצריך להגיד וסגור את העניין חלא צריך להתגרות יותר!
תראו
עכשיו אני קורא את כל התגובות שלכם
ואם למנהלים לא טוב שיורידו את החתימה מט'רדים
אני נשאר איתה כי זה מה שאני חושב וככה אני מרגיש
ולא אמרתי שהיטלר טרוריסט ולא אמרתי שהיטלר אהב ערבים
זאת השוואה ששניהם שנאו ושונאים יהודים ושבין האינטרסים שלהם אין שום הבדל
| Originally posted by NyKoN תראו עכשיו אני קורא את כל התגובות שלכם ואם למנהלים לא טוב שיורידו את החתימה מט'רדים אני נשאר איתה כי זה מה שאני חושב וככה אני מרגיש ולא אמרתי שהיטלר טרוריסט ולא אמרתי שהיטלר אהב ערבים זאת השוואה ששניהם שנאו ושונאים יהודים ושבין האינטרסים שלהם אין שום הבדל |
| Originally posted by NaOren ראסמי תעשה מה שאתה חושב... ואם היה לי כזאת תמונה הייתי עושה ממנה גם חתימה... |
| Originally posted by NyKoN תעשה אני לא עוצר אותך |
תשמור את התמונה ותשים בחתימה שלך?
קודם כל אף אחד לא יכול לשנות את החתימה שלך....
שמע אחי אני חושב זה ממש לא במקום אבל אין לי מה לעשות נגד זה
Wow thanks Chook ! This time I havent written too much cause it has been proven pretty senseless to argue with most of the ppl in the chill out room in the past. Still there are some points i simply have to make clear (for example the antisemitsm-discussion).
As for the signature.... Its really stupid indeed. Not cause I defend Arafat but because I dont wanna see Hitler's uniquely horrible "acts" compared to ANYTHING nowadays. Every1 who equals the Shoa with today's terrorism makes the Nazi crimes look almost innocent.
Arafat is a bastard and probably a Jew-Hater but we all know that theres no need to make him "bigger" than he is.
Not to mention that the word "terrorist" doesnt fit at all to Hitler by its definition (as explined by ariel)......
And I also agree that we should talk les about politics and more about Trance, girls and..MACCABI HAIFA!
| Originally posted by guetag מצטער להגיד את זה אחי אבל אוייייישששששששששש פשוט תסתום לא למדת היסטוריה? ברור שהוא הפעיל טרור למה אתה חושב נועדו כל הגסטאפו ופלוגות ה SS? לעשות סדר במדינה ולסלק את כל מי שמתנגד וככה הם גם מטילים פחד על אחרים שחושבים להתנגד למשטר איך אתה חושב שהוא קיבל את כל הכוח שלו? את כל העליונות שלו? כי כל אחד ידע שאם הוא אומר משהו או חושב משהו נגד המשטר שלו IT'S ALL OVER |
maybe thats gonna show u what "terrorism" means
Mussolini terrorized the Italian population and then got the power,
Hitler was politically strong and then got power
Mussolini= terrorist then dicator
Hitler= son of a bitch Dictator mass murderer
Bin Laden = terrorist
Saddam= dictator