TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- שאלה
שאלה
אני צריך שתתנו לי ביקורת על הטראק ליסט הבא
נ.ב הוא מאוד מסחרי והשירים יחסית ישנים השאלה עם ירקדו את זה
excaiber
public dominion-opertion blade
divine inspiration-the way (sevenson & gilen)
sevenson &gilen-twisted
katana-fancy fair+milk inc in my eyes אני עושה שם מיקס חמוד מלביש משהו דומה לאקופלה
la luna here i am
אני אמור לתת סט של 20-30 דקות היום בתל יצחק ולמדתי מהטעיות של החברה פה והחלטתי ללכת הכי מסחרי שיש
תנו ביקורת כמה שיותר בונה יותר טוב תודה מראש...
ראסמי נראה לי רק בגלל המסחור ילך טוב אני מניח... אין לי ממש איך לתת ביקורת בונה, רק בהצלחה אחי
פה השאלה נראה לכם שהקהל בתל יצחר יאהב את זה (אני רוצה ללכת על בטוח!)
אם השאלה האם זה מסחרי מדי בשביל הקהל בתל-יצחק, חד משמעית לא

זה אפילו פחות, בעקרון שמה כמה שתתקרב ללאסגו-דידי-ואןדהל יותר טוב...
יש סיכוי שתקח אבל זה תלוי אם גם לשם יבוא דיג'יי הסוג הזה כי זה בד"כ אנשים כמוך וצח (וכמוני ..) מפסידים לבחור שמנגן לאסגו.
ד"א, נראה לי גם אלכס
(DJ Focus)
הולך לתחתרוח
לא מכיר
אני כ"כ לא בטוח לגבי הסט הזה!! כאילו אני מפחד שההומהים הקטנים לא יקנו את זה
la luna - here i am
בחירה מעולה!!!!!!!!!!!
הקטע עם הקטאנה לא חושב שידבר כל כך אליהם
נסה לשים את
milc inc - wide awake (kevin marshall remix)
ילך הרבה יותר טוב
וכנראה אני יהיה שם
אז נראה אותך 
| quote: |
| Originally posted by oDrori אם השאלה האם זה מסחרי מדי בשביל הקהל בתל-יצחק, חד משמעית לא ![]() זה אפילו פחות, בעקרון שמה כמה שתתקרב ללאסגו-דידי-ואןדהל יותר טוב... יש סיכוי שתקח אבל זה תלוי אם גם לשם יבוא דיג'יי הסוג הזה כי זה בד"כ אנשים כמוך וצח (וכמוני ..) מפסידים לבחור שמנגן לאסגו |
) היא נמוכה...
| Originally posted by Vortex_SA מה זה השטויות האלה??? זה לא קשור אם זה יאן ואן דאל, לסגו או משהו כזה, זה קשור אם זה מקפיץ או לא, אם אנשים משתגעים זה טוב, אם לא, הלך עליך... גם אגב, בד"כ ה"סוג הזה" של תקליטן הוא גם הכי מקושר כי יש לו "חברים של"... וזה ברור שתפסיד אם הדיג'יי שמתחרה איתך הוא מקושר למארגנים, ואז מספיק שאתה יותר טוב ממנו והוא אומר לאיזה מארגן שם "אני יזכור לך את זה אם אני מפסיד" אז ישר הלך עליך... בגלל זה גם הרמה של רוב הרזידנטים במועדונים הלא מוכרים בעולם (יענו לא האומן ) היא נמוכה... |
| Originally posted by Gil Shwarts אז מה שאתה בעצם אומר זה שהרמה שלי נמוכה נמאסת עליי אתה וכל הזיוני שכל ש'ך תפתח ת'עיניים ותחזור למציאות אידיוט! אתה כולה בן 15 מה אתה כבר יודע! אתה בכלל לא נכנס למועדונים שיש בהם רזידנטים טובים כי אתה קטן מדי אז חאלס לזיין ת'מוח! |
| Originally posted by Gil Shwarts אז מה שאתה בעצם אומר זה שהרמה שלי נמוכה נמאסת עליי אתה וכל הזיוני שכל ש'ך תפתח ת'עיניים ותחזור למציאות אידיוט! אתה כולה בן 15 מה אתה כבר יודע! אתה בכלל לא נכנס למועדונים שיש בהם רזידנטים טובים כי אתה קטן מדי אז חאלס לזיין ת'מוח! |
| Originally posted by YuVaL גיל אשכרה ציל אווט סיסטר קודם למה אתה מתעצבן בכלל הוא לא דיבר אליך לפי מה שקראתי אין לכתבה הזאת כל קשר אליך חוצמזה מה הקשר עם הוא רק בן 15 אני בן 14.5 וזה אומר שאני לא יודע מזה דיי גיי טוב ומזה לא זה שאתה יותר גדול לא אומר שיש לך הבנה יותר טובה מכל אחד בפורום הזה לא משנה אם הוא בן 5 או 50 |