TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- קולקציית הפלאפונים החדשה של סלקום- טוב שלא!!
Pages (3): [1] 2 3 »
קולקציית הפלאפונים החדשה של סלקום- טוב שלא!!
בדיוק עכשיו נגמרת לי ההתחייבות על המכשיר שלי וכבר באתי לעבור לאורנג', פתאום נכנסתי היום ואני קולט את הקולקציה החדשה של הפלאפונים שהגיעו אליהם השבוע... אני אחוש מתלבט עכשיו איזה לקחת
קבלו מה זה: (תלחצו על התמונה וזה יפתח לכם חלון עם כל התכונות)

נגנבתי מזה, פשוט פלאפון מדהים!

זה לא יצא לי לראות, אמרו לי הוא מגיע שבוע הבא... אבל טוב שאין בו הכל
למרות שהוא נראה לי יותר עסקי כזה, יענו אין לו להוריד צלצולים וכאלה, לפחות נראה לי... אבל קבלו שוס- מצלמה דיגיטלית בפלאפון, יש לך אלבום תמונות בפנים, ואתה יכול לשלוח ולקבל תמונות כאלה ממכשירים אחרים שתומכים בזה... תנו לזה קצת זמן זה יתפוס חזק!

הוא נראה פשוט, אבל בנזונה של פלאפון... גם לזה יש מצלמה, והוא בראש יותר צעיר...
באמת טוב שלא...
מה עוד יצאו היום שימשוך אנשים...
אבל נראה בנזונה
אני בנתיים לעומת זאת ישאר עם ה 6120 שלי ובתקווה שאני ישאר מרוצה
לך על הראשון...
כמה הוא עולה?
למה גם אני צריך לחדש ת'5120 המסריח שלי

מילה אחת :
איכס !
למה לעזאזל דפקו ככ הרבה כפתורים בטלפון אחד ?! (הראשון) זה ככ לא נוח
וזה גם לא נוקיה אז אין מצב שאני אכניס את זה הביתה (כלל עולמי - פלאפון זה נוקיה ונוקיה זה פלאפון)
עכשיו בקשר לאריקסון, באמת טוענים שהוא טוב אבל שוב - שונא סוני אריקסון
ובקשר לנוקיה עם המצלמה - לא חושב שתופס, למרות שהפרסומת שיא שיא היפה !
אבל לא נראה לי יהיה לזה שימוש ככ
בכל מקרה, אני ממש אוהב את ה
3330
שלי של נוקיה, עם הכרטיס החכם בסלקום, ואם בא לי אני קונה בחול פלאפון
GSM
הרבה יותר זול, בלי התחייבויות, ומשתמש בו בסלקום בארץ
פלאפוניםם ממש פפצצצותתת אבל הרבה מאוד כפתורים לא צריך הרבה כול כך לדעתיי אבל סלקום שיחקו אותהההה
אני החלפתי לפני כמה שבועות לאוו בווקס של אורנ'ג (כבר אני הרבה זמן באורנ'ג) אז החליפו בחינם ואני מת עליו על הסמסונג הוא בן זונה של פלאפון
| quote: |
| Originally posted by itamarsan פלאפוניםם ממש פפצצצותתת אבל הרבה מאוד כפתורים לא צריך הרבה כול כך לדעתיי אבל סלקום שיחקו אותהההה אני החלפתי לפני כמה שבועות לאוו בווקס של אורנ'ג (כבר אני הרבה זמן באורנ'ג) אז החליפו בחינם ואני מת עליו על הסמסונג הוא בן זונה של פלאפון |
| Originally posted by DjChook מילה אחת : איכס ! למה לעזאזל דפקו ככ הרבה כפתורים בטלפון אחד ?! (הראשון) זה ככ לא נוח וזה גם לא נוקיה אז אין מצב שאני אכניס את זה הביתה (כלל עולמי - פלאפון זה נוקיה ונוקיה זה פלאפון) עכשיו בקשר לאריקסון, באמת טוענים שהוא טוב אבל שוב - שונא סוני אריקסון ובקשר לנוקיה עם המצלמה - לא חושב שתופס, למרות שהפרסומת שיא שיא היפה ! אבל לא נראה לי יהיה לזה שימוש ככ בכל מקרה, אני ממש אוהב את ה 3330 שלי של נוקיה, עם הכרטיס החכם בסלקום, ואם בא לי אני קונה בחול פלאפון GSM הרבה יותר זול, בלי התחייבויות, ומשתמש בו בסלקום בארץ |
| Originally posted by Hell_Copter אני בנתיים לעומת זאת ישאר עם ה 6120 שלי ובתקווה שאני ישאר מרוצה |
| Originally posted by DjChook מילה אחת : איכס ! למה לעזאזל דפקו ככ הרבה כפתורים בטלפון אחד ?! (הראשון) זה ככ לא נוח |
| Originally posted by DjChook ואלה אחי ? נשבע לך הגעתי למסקנה שזה פלאפון של בנים בנות רק אומרות שהוא מעצבן אותן ושהן שונאות אותו ורוב הבנים אומרים שהוא פצצה, אבל יכול להיות בגלל שבנים לא יכולים להגיד על משהו שלהם שהוא לא טוב... |

| Originally posted by eXeTik ובקשר ללקנות פלאפון בחו"ל- גם אני חשבתי על זה, אבל קודם כל זה יכול להיות בעיות במכס אם תופסים אותך עם פלאפון בלי קו... |
רונן באמת לא נראה לי שיהיה בעיות במכס
אבל בקשר להודעות, החברה הכי מצחיקה לפלאפון
"מספר לחזרה"
אין בעיות עם מכס
זיון שכל
פסדר זה לא הנושא
אני לא חושב שכל הפלאפונים האלה עם הג'ויסטיק
או 4 חצים צריכים
מה לעזאזל זה
ומישהו מוכן להסביר לי מה הפלאפון של נוקיה נראה לי כמו פאלם ?
מלבד היכולות הבסיסיות הדרושות, כל מה שאני מחפש זה אפשרות ליצירת צלצולים איכותיים - יש לי כרגע 6120, בעזרת השם נחליף למשהו עם שרות יצירת צלצולים ומי יודע, 16 פולי לא נראה כ"כ רחוק עכשיו!
16 פולי זה רק איכות
אבל אין כמות
הרבה יותר מגניב שלנוקיה יש לך בערך 1000 אתרים ועשרות אלפי מנגינות להרכיב
(אני יודע אני יכול לנגן ולשמור 7 שירים בנוקיה שלי)
וזה בן זונה !
אני אמרתי כבר את דעותיי על פלאפונים

2120 שולטט
חחח
| Originally posted by itamarsan פלאפוניםם ממש פפצצצותתת אבל הרבה מאוד כפתורים לא צריך הרבה כול כך לדעתיי אבל סלקום שיחקו אותהההה אני החלפתי לפני כמה שבועות לאוו בווקס של אורנ'ג (כבר אני הרבה זמן באורנ'ג) אז החליפו בחינם ואני מת עליו על הסמסונג הוא בן זונה של פלאפון |
| Originally posted by Q-PiXeL מי ימצא אליך את הפלאפון?! וגם אין מכס על מוצרים אלקטרוניים קטנים אז יכול להיות בכלל אין מכס על פלאפונים... |
| Originally posted by DjChook רונן באמת לא נראה לי שיהיה בעיות במכס אבל בקשר להודעות, החברה הכי מצחיקה לפלאפון "מספר לחזרה" |
| Originally posted by MoSH_MaN אין בעיות עם מכס זיון שכל |
| Originally posted by DjChook ומישהו מוכן להסביר לי מה הפלאפון של נוקיה נראה לי כמו פאלם ? |
| Originally posted by DjChook (אני יודע אני יכול לנגן ולשמור 7 שירים בנוקיה שלי) |
אח שלי חברים שלי קנו פלא מחול
מה הבעיה לשים את הסים בפנים?????..
תאמין לי זה זיון שכל לא יתפסו אותך
היא כנראה מפגרת
| Originally posted by MoSH_MaN אח שלי חברים שלי קנו פלא מחול מה הבעיה לשים את הסים בפנים?????.. תאמין לי זה זיון שכל לא יתפסו אותך היא כנראה מפגרת |
אז רגע זה פלאפונים של סלקום?
מעניין בעיקרון זה יהיה מגניב הנוקייה
הסמסונג לא נראה יותר מידי מסובך ומכיוון שה
0 box
הוא אחלה כבר לא יהיה לי בעיה עם סאמסונג
למרות שאני מעדיף נוקיה
Re: קולקציית הפלאפונים החדשה של סלקום- טוב שלא!!
Originally posted by eXeTik ![]() הוא נראה פשוט, אבל בנזונה של פלאפון... גם לזה יש מצלמה, והוא בראש יותר צעיר... |
| Originally posted by MoSH_MaN אח שלי חברים שלי קנו פלא מחול מה הבעיה לשים את הסים בפנים?????.. תאמין לי זה זיון שכל לא יתפסו אותך היא כנראה מפגרת |
אתה צריך להיות מפגר בשביל שיעצרו אותך
אתה לוקח את זה כמו שאתה לוקח פלאפון אחר
כמו שאני לקחתי את הדיסק מן........
| Originally posted by MoSH_MaN אתה צריך להיות מפגר בשביל שיעצרו אותך אתה לוקח את זה כמו שאתה לוקח פלאפון אחר כמו שאני לקחתי את הדיסק מן........ |
רועי אתה יודע מה אולי יש לו רק בעיה אחת שהבטרייה שלו ניגמרת מהר מאודדד כול יום וחצי אני צירך להטעין אותו בזה אתה צודק אבל ככה לא אכפת לי מהתאורה בצד
תאינו לי חבר'יה כול הפלאפונים האלו הם סתם חרטות העיקר אתה צריך משהו לדבר איתו ותראה מה עשו מהדבר הזה איטרנט ומשחקים וכאלווו
תאמינו לי והכול התחיל מי זה שאתה רק צריך לדבר איתו
לא ככה?