TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- פופרס
Pages (2): [1] 2 »
פופרס
מעניין אותי אם אתם משתמשים בזה
אתמול פעם ראשונה שראיתי שמעתי וניסיתי את זה 
זה כזה בקבוק עם נוזל, אתה פותח אותו ושואף את האדים שיוצאים ממנו... ואז אומרים לך להחזיק את זה בריאות איזה 10 שניות וזה ממסטל!
מה שאהבתי בזה זה שזה לא דופק את הראש כמו אלכוהול או סמים שאתה יושב איזה כמה שעות אחרי זה ומת כבר להיות בסדר ובקושי יכול לעמוד על הרגלים
ההשפעה של זה עוברת אחרי כמה דקות אבל זה ממריץ אותך אחושרמוטה
למי שלא יודע- שלא תחשבו זה סמים או משהו
מוכרים את זה בחנויות סקס וכאלה
באננס הייתה עמדה של זה
כן זה ממש נחמד הדבר הזה !
ניסיתי את זה לא מיזמן ...
וזה באמת נותן לך מרץ לאיזה כמה דקות
מעניין מה יש בזה...
Re: פופרס
| quote: |
| Originally posted by eXeTik מעניין אותי אם אתם משתמשים בזה אתמול פעם ראשונה שראיתי שמעתי וניסיתי את זה ![]() זה כזה בקבוק עם נוזל, אתה פותח אותו ושואף את האדים שיוצאים ממנו... ואז אומרים לך להחזיק את זה בריאות איזה 10 שניות וזה ממסטל! מה שאהבתי בזה זה שזה לא דופק את הראש כמו אלכוהול או סמים שאתה יושב איזה כמה שעות אחרי זה ומת כבר להיות בסדר ובקושי יכול לעמוד על הרגלים ההשפעה של זה עוברת אחרי כמה דקות אבל זה ממריץ אותך אחושרמוטה למי שלא יודע- שלא תחשבו זה סמים או משהו מוכרים את זה בחנויות סקס וכאלה באננס הייתה עמדה של זה |
שוקקקקק
איזה גונב יוווואו...
יש למישהו מושג כמה עולה?
רגע מה ההרגשה?
ממסטל אותך לאיזה כמה ד'?
רוב התכולה של זה זה מדלל צבע - טרפנטין. (לא בטוח אם ככה מאייתים את זה)
| Originally posted by eran רוב התכולה של זה זה מדלל צבע - טרפנטין. (לא בטוח אם ככה מאייתים את זה) |
ראסמי ....
עדיף אלכוהול ואם לא זה אז 2 ג'וינטים מקוצרים
מסדרים אותך עד סוף הערב במקום לשאוף טרפנטין כל 2 דקות
אורן יא מטומטם למה נראה לך שמותר לך להחזיק אוויר לא בריאותי בריאות במשך 10 שניות ?
בכל מקרה זה הכל זבל
אתם לא יכולים להנות בכוחות עצמכם ? למה אתם מחפשים עוד דברים ?
Re: Re: פופרס
| Originally posted by Vortex_SA אני בכל זאת מאמין שזה סמים, אין כזה דבר שלא דופק את המוח... |
| Originally posted by NaOren שוקקקקק איזה גונב יוווואו... יש למישהו מושג כמה עולה? רגע מה ההרגשה? ממסטל אותך לאיזה כמה ד'? |
| Originally posted by Vortex_SA אז זה בטוח דופק את המוח, מה קרה לכם? תכף תסניפו טיפקס... |

| Originally posted by luckystrike ראסמי .... עדיף אלכוהול ואם לא זה אז 2 ג'וינטים מקוצרים מסדרים אותך עד סוף הערב במקום לשאוף טרפנטין כל 2 דקות |
| Originally posted by DjChook אורן יא מטומטם למה נראה לך שמותר לך להחזיק אוויר לא בריאותי בריאות במשך 10 שניות ? בכל מקרה זה הכל זבל אתם לא יכולים להנות בכוחות עצמכם ? למה אתם מחפשים עוד דברים ? |
| Originally posted by DjChook אורן יא מטומטם למה נראה לך שמותר לך להחזיק אוויר לא בריאותי בריאות במשך 10 שניות ? בכל מקרה זה הכל זבל |
| Originally posted by NaOren ראסמיייי לא חשבתי על זה... ואלעעד כמה קווטים? :-) |
| Originally posted by eXeTik אלעד?! יא זונה...!!! |
רונן...
:-)
מממממממ
כמו שאני הבנתי זה משו בן זונההההה
אבל זה מרחיב את החורים בגוף
וביגלל זה מוכרים אתזה בחניות סקס
Re: Re: Re: פופרס
| Originally posted by eXeTik זה לא סם, יש לזה אישור מכירה חוקי בארץ ההשפעה של זה זה הרחבת כלי הדם מה שגורם לזרימת חמצן יותר מהירה- זה מה שממסטל, זה לא דופק כלום אלא אם כן אתה מחסל איזה כמה בקבוקים ביום. תגיד להם מורן ![]() ברמת העיקרון זה כמה שתיקח נרגילה ותחזיק את זה בריאות, נכון שזה לא בריא אבל מבחינת הנזק... תעשה טובה |
דפוקים זה אחד הדברים
ממליץ לכן לנסות את זה בזיון
אתם נגנבים
סוף !!
ומה שהיה אתמול בטח זה היה חיקוי כי
פופרס אמיתי שיש בשינקין נגיד זה עולה 150 שקל לבקבוק ומחזיק יותר מ10 דקות.....
| Originally posted by Vortex_SA גם לאלכוהול לסיגריות ולקפה יש אישור מכירה בארץ, אז מה הם לא סמים??? אם זרימת חמצן מהירה ממסטלת אותך תלך לסאונה, תרחיב את הכלי דם ותנשום הרבה, למה להסניף טרפנטין??? והחזקת עשן של נרגילה בראות עושה פול נזק, אל תזבל... |
| Originally posted by yahel222 דפוקים זה אחד הדברים ממליץ לכן לנסות את זה בזיון אתם נגנבים סוף !! ומה שהיה אתמול בטח זה היה חיקוי כי פופרס אמיתי שיש בשינקין נגיד זה עולה 150 שקל לבקבוק ומחזיק יותר מ10 דקות..... |
כן את החור בתחת
..חחחח
אני גם בזה לא יגע
כן את החור בתחת
..חחחח
אני גם בזה לא אגע
שהייתי ביוון בקיץ הבאנו מהארץ פופרס
עכשיו ישבנו עם איזה אחד נראה לי הוא המבין הכי גדול בארץ לסמים
הוא אמר לנו לא לגעת בפופרס שזה בדיוק כמו להסניף טיפקס זה חומרים כימיים בפנים וזהשורף תאים אחושרמוטה
וכם מוכרים את זה להומואים בחנויות סקס כי אז הכניסה יותר נעימה 
אבל תנסו להסניף פופרס בזמן זיון, אחד הדברים זה מעצים את התחושות
זה עושה את זה:

לפחות היא גילחה כמו שצריך
| Originally posted by eXeTik ובקשר לסאונה- לא יודע מה אתה עושה בזמן החופשי שלך אבל אתך אני לא הולך לקאנטרי |
| Originally posted by yahel222 דפוקים זה אחד הדברים ממליץ לכן לנסות את זה בזיון אתם נגנבים סוף !! |