TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- פיגוע
Pages (2): [1] 2 »
פיגוע
התפוצץ מתאבד באוטובוס בצומת כרכור
Re: פיגוע
| quote: |
| Originally posted by NaOren התפוצץ מתאבד באוטובוס בצומת כרכור |
מה לעשות?
נראה לך אני שמח שיש כל יום פיגוע?
צודק אחייי הוא צודק הוא דואג שכולם ידעו עוד לפני החדשותת

טוב שיש לפחות מישהו שמדבר על זה.............
שימותו הפסיכים האלה!!!!!! אני אומר לכם הם דפוקים בשכל!!! אבל לגמרי
אתם שמעתם מה קרה בבאלי??????
קבוצת טרוריסטים מארגון הטרור של בין לאדן פוצץ מועדון לילה בבאלי שהיה מלא תיירים וגם מקומיים
מאות נהרגו, ואפילו יותר נפצעו
ולמה?
כי כל מי שלא מוסלמי - הוא כופר! ואת הכופרים צריך להשמיד
יעני לי אסור לשתות אלכוהול וחברה שלי צריכה להסתובב עם רעלה כדי שנהיה צדיקים ולא נמות בפיגוע
כל מדינות העולם שלחו הודעה בחדשות לתיירים בבאלי לחזור הביתה.....
עכשיו נקווה רק שכל העולם סוף סוף יבין עם מי יש לנו פה עסק......
עם טרוריסטים פסיכים!!!!!!!
| Originally posted by HyPeRSoNiC טוב שיש לפחות מישהו שמדבר על זה............. שימותו הפסיכים האלה!!!!!! אני אומר לכם הם דפוקים בשכל!!! אבל לגמרי אתם שמעתם מה קרה בבאלי?????? קבוצת טרוריסטים מארגון הטרור של בין לאדן פוצץ מועדון לילה בבאלי שהיה מלא תיירים וגם מקומיים מאות נהרגו, ואפילו יותר נפצעו ולמה? כי כל מי שלא מוסלמי - הוא כופר! ואת הכופרים צריך להשמיד יעני לי אסור לשתות אלכוהול וחברה שלי צריכה להסתובב עם רעלה כדי שנהיה צדיקים ולא נמות בפיגוע כל מדינות העולם שלחו הודעה בחדשות לתיירים בבאלי לחזור הביתה..... עכשיו נקווה רק שכל העולם סוף סוף יבין עם מי יש לנו פה עסק...... עם טרוריסטים פסיכים!!!!!!! |
בדיוק היום מישהו אמר לי שאין פיגועים יותר והערבים אנשים טובים והם לא רוצים מלחמה יותר
כוס עמאק שמאלנים יפי נפש
מוות לערבים!
הודעה מצערת
כןן סעממקקק
לצערי הרב קרובת משפחה של אמא שלי נירצחה בפיגוע
כרגע הודיעו לאמא ואני הרמתי תטלפון בדיוק
ואללה אני לא יודע מי זאת
אבל בכל אופן זה ממש כואב כשמישו קרוב ניפגע
ועוד המורה השמאלנית הזונה שלי לאזרחות
אמרה אתמול שהערבים לא רוצים יותר פיגועים והם מתחילים להיתפקח
ולידרוש שלום וכו'
שה' יקחחח אותם בעזרת השםםםםםםםםםםםםםםם

Re: הודעה מצערת
| Originally posted by Sniper כןן סעממקקק לצערי הרב קרובת משפחה של אמא שלי נירצחה בפיגוע כרגע הודיעו לאמא ואני הרמתי תטלפון בדיוק ואללה אני לא יודע מי זאת אבל בכל אופן זה ממש כואב כשמישו קרוב ניפגע ועוד המורה השמאלנית הזונה שלי לאזרחות אמרה אתמול שהערבים לא רוצים יותר פיגועים והם מתחילים להיתפקח ולידרוש שלום וכו' שה' יקחחח אותם בעזרת השםםםםםםםםםםםםםםם |
Re: Re: הודעה מצערת
Originally posted by MoSH_MaN וואי אחי אני ממש מצטער מקווה שתיהיו בסדר! |
Re: Re: Re: הודעה מצערת
| Originally posted by Sniper המצב חרא בארץ הזאת!! |
סעמקקקקקקקקק עם המדינה הזאת!!!
למה אבל אנחנו לא תוקפים אותם?????
למההההההה?????
יש לנו אישור מזדיין מארה"ב לתקוף אותם עכשיו, ואנחנו שומרים על איפוק או משהו כזה!!!!!
יווווואו איך שזה מעצבן אותי!
אחים שלי
בקרוב מלחמה
עיראק יתקיפו אותנו
לא בטוח שכולנו ניהיה בחיים
אבל בטוח שתיהיה מלחמה
| Originally posted by NyKoN אל תאשים את הארץ תאשים את הערבים כל דבר רע שקרה פה קרה בגללם |
| Originally posted by Scorchio אם הפיגוע בתאומים לא עזר להם להבין את זה אתה חושב שאיזה פיצוץ בבאלי יעזור? |
| Originally posted by Sniper ועוד המורה השמאלנית הזונה שלי לאזרחות אמרה אתמול שהערבים לא רוצים יותר פיגועים והם מתחילים להיתפקח ולידרוש שלום וכו' |
| Originally posted by NaOren יש לנו אישור מזדיין מארה"ב לתקוף אותם עכשיו, ואנחנו שומרים על איפוק |
שתיהיה כבר מלחמה...!!!!!
למה עכשיו אנחנו חיים בטוב?
אני לא מרגיש בטוח בשום מקום וזה הרגשה חרא......!!!
צריך להיכנס בהם
להראות להם שאנחנו לא פריארים שלהם!!!!!
אוווווווווף יוווווווואוווווווווו זה כ"כ מעצבן אותי
| Originally posted by NaOren שתיהיה כבר מלחמה...!!!!! למה עכשיו אנחנו חיים בטוב? אני לא מרגיש בטוח בשום מקום וזה הרגשה חרא......!!! צריך להיכנס בהם להראות להם שאנחנו לא פריארים שלהם!!!!! אוווווווווף יוווווווואוווווווווו זה כ"כ מעצבן אותי |
| Originally posted by oDrori זה כבר חוזר על עצמו יותר מדי פעמים. אם נשמיד את הפלסטינים כמו שאני חושד שאתה רוצה. מה מונע מארץ ערבית כזו או אחרת או כולם יחד למחוק את הישבן היהודי שלנו מהכוכב? |
רובם שתופי מוח בפטריוטיות לדעתי... זה כבר דוסקס מלא.
ואין ספק שאם הייתי יכול להעלים את הפלסטינים (מעולם לא נבראו) אז זה היה פותר הרבה. למחוק אי אפשר, למה למרות שאפף אחד לא רוצה את הפלסטינים אצלו, הם תירוץ מצויין להלחם ביהודים ולמוסלמים להציגג את עצמם כאילו כולם אחים ומאוחדים
| Originally posted by MoSH_MaN לא בטוח שכולנו ניהיה בחיים |
עוד פיגוע... לא מחדש לי כלום כל מה שאתם אומרים
| Originally posted by Hell_Copter עוד פיגוע... לא מחדש לי כלום כל מה שאתם אומרים |
יש בזה משהו. יאללה חלאס באמת חוזר על עצמו ואני מעריך את הזה שאנשים פה אקטואלים אבל אני לא באתי לדבר על זה...
מה הוא בא להגיד בזה שזה מיותר לפתוח פה כל פעם טרד ולהגיד
"צריך להכנס בהם, צריך לשרוף להם את הרקטום הפלשתינאי שלהם בלה בלה בלה"
אתם יודעים שזה לא יעזור
אין זה המצב שאנחנו צריכים להתמודד איתו אנחנו חיים במדינה ממש יפה אבל מה לעשות שהיא ממוקמת בין 5 מדינות ערביות ובמקום שהעם שלנו יהיה מאוחד יש לנו אנשים כמו מרצ שלא מבינים עניין וחושבים שהפלשתינאים רוצים באמת שלום.
יאללה כבר שייתנו להם את שטחי
A ו B
שייתנו להם רק שיהיה שקט מהחרא הזה כבר
שנוכל לסוע באוטובוסים ולשבת באיזה מסעדה בלי לדאוג לחיים שלנו...
מסכים עם צח
וגם עם רועי....
| Originally posted by NaOren מה אתה רוצה להגיד בזה? |