TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- why was the רק תקראו thread closed?
why was the רק תקראו thread closed?
dang i just read the thread today and maybe i missed something as to why it was closed, but what is the reason for locking it up?
dang i was soooo sad and moved when i heard that story.
man oDrori i feel for you and im sorry for all that has happened. you dont have to be shy and keep it in here... let the whole world know about such injustices, maybe im just a foolish man on a mission to change the world but it makes me feel better inside. agian my condolences to you
איזי אני חושב כמוך
בדיוק סיימו לדבר על הנושא
אבל זה גם היה נושא חשוב
ואני גם לא חושב שהיה צריך לסגור
אבל לצערי המודים גאן
לא שהם אנשים לא טובים
פשוט לא מבדילים
ואין לי מושג למה
אולי נעשה טרד
דת-ערבים-בלאגן
וכל מי שבא לו לקלל ולזיין תמוח
עחךלגכ עחשףגעבסזחפךסגזהחבסףזהב
התעצבני לשנייה על האנשים המטומטמים שחושבים שיש אלוהים
שיעשה אותו שמה
למה
10001
טרדים נסגרים על הקטע הזה של דת
וזה חבל
כי צריך להוציא הכל החוצה
*cough* חרדים זונות *cough*
| quote: |
| Originally posted by MoSH_MaN איזי אני חושב כמוך בדיוק סיימו לדבר על הנושא אבל זה גם היה נושא חשוב ואני גם לא חושב שהיה צריך לסגור אבל לצערי המודים גאן לא שהם אנשים לא טובים פשוט לא מבדילים ואין לי מושג למה |
Thread closed by oDrori on Oct-30-2002 23:35.

| Originally posted by YuVaL Thread closed by oDrori on Oct-30-2002 23:35. |
אני רק רשמתי שאני מצטער

ועשיתי
כי לא ידעתי שיוצרים יכולים לסגור ת'טרד!!
| Originally posted by YuVaL אני רק רשמתי שאני מצטער ![]() ועשיתי כי לא ידעתי שיוצרים יכולים לסגור ת'טרד!! |
כן אני סגרתי... הפורום נתן לי אח"כ הודעה שאני לא יכול כי אני לא מוד אבל מסתבר שזה סגר בכל זאת... הייתי פותח במחשבה שנייה, בכל מקרה, איזי, תודה גם לך ויכול להיות שאתה צודק אבל במידה ואני לוקח את זה לפורום אחר אני פוחד מעוד פליים וור... אולי אני אפתח על זה ט'רד בפורום פוליטיקה\ ויכוחים, ובנימה זו, אני מבקש מכל מי שנמצא פה שיש לו על מי לכעוס ומה לדסקס בנושא הזה שייפנה לפורום הזה, הוא נפתח לפני שבוע לדדעתי...
היום היתה הלוויה שלה... הראשונה בחיים שלי, והקראתי ה הספד, וראיתי את הבניםפ שלה ואת בעלה, עדיין פצוע עם יד שבורה, וכ"כ הרבה אנשים הגיעו...
כתבתי משהו בפורום פוליטיקה, חלק מהפרטים קצת מעודכנים... גם ראיתי היום כתבות עליה בעיתון, והם דחוקות כ"כ , עמוד 8, עמוד 16...
http://www.tranceaddict.com/forums/...&threadid=72382
hey thanks for clearing that up... i just saw you post on the political thread.