TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אנשים שבטח לא תהיה להם בחורה בזמן הקרוב
אנשים שבטח לא תהיה להם בחורה בזמן הקרוב
חשבתי להעלות את הטרד הזה אחרי שראיתי ברק בישראל את הבחור מדנה מודאן -
Look my eye
What I'm say
פחחחח... מסכן האיש הוא גם היה קרציה רצינית, ספק אם יהיה לו דייט לפני הניתוח הפלסטי....
וגם עופר ניסים אבל זה לא יפה...
Look at my eyes.... See my lips moving... Can you feel the magic in the air... Kiss me....
TA TA TA TA TA TA TA
(No more rain - Chook's vocal remix)
אה עודד?
| quote: |
| Originally posted by DjChook Look at my eyes.... See my lips moving... Can you feel the magic in the air... Kiss me.... TA TA TA TA TA TA TA (No more rain - Chook's vocal remix) |
חחחחחחחחחחחחחח
כן, ראיתי את זה בתוכית של דנה מודן
איך נשפחתי מצחוק
אשכרה התחלתי להתגלגל מצחוק
לבוא ביציאה כזאת מול מצלמות ובחורה שבחיים שלך לא ראית... אלוהים, צריך להיות אחוש שרוט! אולי זה אח של אריאל או משהו 
| Originally posted by eXeTik חחחחחחחחחחחחחח כן, ראיתי את זה בתוכית של דנה מודן איך נשפחתי מצחוק אשכרה התחלתי להתגלגל מצחוק לבוא ביציאה כזאת מול מצלמות ובחורה שבחיים שלך לא ראית... אלוהים, צריך להיות אחוש שרוט! אולי זה אח של אריאל או משהו |
חחחחחח
יאאלהה איזה מצחיק זה היה הקטע הזה!
נשפכתי
מה הבן אדם חשב לעצמו?? שהוא רומנטיקן??? שזה מה שעושה את זה אצל נשים!?!?!?!!!
טמבל
לא הבנתי מה הוא עשה
| Originally posted by MoSH_MaN לא הבנתי מה הוא עשה |
| Originally posted by AnthemFreak חחחחחח יאאלהה איזה מצחיק זה היה הקטע הזה! נשפכתי מה הבן אדם חשב לעצמו?? שהוא רומנטיקן??? שזה מה שעושה את זה אצל נשים!?!?!?!!! טמבל |
חחח איזה דביל
מממממממ.. אוקיי
שלא נדבר על זה שעוד דקות לפני זה, הוא הציע לה לנסוע איתו לאילת!!!!!
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תשמעו ככה זה זה מזכיר לי שפעם חבר שלי התחיל עם איזו מישהי בטי אל וי ומה זה מכוערררתתתתת דומה לנעל בחיי בקיצור הוא כול הערב הוא ניסה לנשק אותה ולא הצליח והיא לא רוצה והוא מנסה עוד ועוד ועוד עד שבסוף הוא בא ואומר לנו
שמעו היא לא זורממתת 

............
| Originally posted by itamarsan תשמעו ככה זה זה מזכיר לי שפעם חבר שלי התחיל עם איזו מישהי בטי אל וי ומה זה מכוערררתתתתת דומה לנעל בחיי בקיצור הוא כול הערב הוא ניסה לנשק אותה ולא הצליח והיא לא רוצה והוא מנסה עוד ועוד ועוד עד שבסוף הוא בא ואומר לנו שמעו היא לא זורממתת ![]() ![]() ![]() ............ |
| Originally posted by eXeTik במחשבה שניה... הוא זקן אני אוהב אותם צעירים בני 14-16, כוזונים בלבד נא להתקשר ל 051-342352 או שלא... |
| Originally posted by oDrori איזה קטע אחי!!!!!! אני אוטוטו בן 16!!!! וקבל את זה - אני מה זה אוהב למצוץ!!!!! וואי יש מצב שאתה מגיע למפגש? |
| Originally posted by eXeTik פחחחחחחחחחחחח אהבתי... אההה- ובקשר לעופר ניסים הייתי יורד לו רק כדי לקבל חצי מהכישרון שיש לבנאדם במחשבה שניה... הוא זקן אני אוהב אותם צעירים בני 14-16, כוזונים בלבד נא להתקשר ל 051-342352 או שלא... |
טווווווווווווווווב
| Originally posted by oDrori איזה קטע אחי!!!!!! אני אוטוטו בן 16!!!! וקבל את זה - אני מה זה אוהב למצוץ!!!!! וואי יש מצב שאתה מגיע למפגש? |
| Originally posted by Hell_Copter אני רק רוצה לדעת איזה שטיפת מוח עושים לכם בקיבוץ!!!!! תרגיע את עצמך |
| Originally posted by oDrori I would rather speak into a mic, please |
| Originally posted by Hell_Copter על אנשים כמוך המציאו את המשפט בוא דבר למיקרופון |

| Originally posted by oDrori תפיסה איטית אחי ![]() ד"א , דיבור במיקרופון הוא טובה |
| Originally posted by Hell_Copter תפסתי את זה מהתחלה רק רציתי לציין... ודיבור במיקרופון זה לא טוב... זה עושה טוב אבל לא נרחיב יותר |