TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- שווקקק כנסו!!
שווקקק כנסו!!
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tssc...=305875&path=22
חברה כנסו!!! תיראו משו באמת שמעלה חשש
Re: שווקקק כנסו!!
| quote: |
| Originally posted by Sniper http://news.walla.co.il/ts.cgi?tssc...=305875&path=22 חברה כנסו!!! תיראו משו באמת שמעלה חשש |
אשכרה אחי לך תדע אולי יש פה איזה ערבי

| Originally posted by Sniper אשכרה אחי לך תדע אולי יש פה איזה ערבי |
| Originally posted by Sniper אשכרה אחי לך תדע אולי יש פה איזה ערבי |
חחחחחח צח הערבי הזה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
דוגרי זה מצחיק אבל מצד שני זה מפפחיד קצת
איזה בולשיט, ערבים באינטרנט... אין להם מספיק אינטליגנציה להתעסק עם מחשבון ואתם חושבים הם יודעים להפעיל מחשב?! 
אקסיטק תיתפלא
| Originally posted by eXeTik איזה בולשיט, ערבים באינטרנט... אין להם מספיק אינטליגנציה להתעסק עם מחשבון ואתם חושבים הם יודעים להפעיל מחשב?! |
| Originally posted by NyKoN חחחח בראסמי.. ערבים מפגרים הם בטח לא מבינים על מה אנחנו מדברים בכלל..... אני בטוח שאף אחד פה לא דיבר על הדולפינריום בזמנו |
| Originally posted by oDrori אני מניח שאתה צוחק. אבל שאננות כזאת באמת שתחסכו מהמקום כי אחרי הכל כבר היה בחור שיצא לדייט עם ערביה שפגש באינטרנט. אז תזהרו ותתפכחו. |
| Originally posted by MoSH_MaN בדיוק מה שקרה לזאת שפגשה את צח |
חחח יא מטומטמים
כמה שישראלים תותחים
לערבים יש הרבה יותר האקרים כי פשוט יש להם המון המון אנשים
והבעיה היא שלהם גם יש לאן לפרוץ ולנו לא ככ
מה יעזור לפרוץ לאתר של החיזבלה ?
נראה לך יש שם מידע על פיגועים שהולכים להתרחש ?
לעומת זאת הם פורצים לבנק ישראל וגונבים כסף או אני לא יודע מה
יש לנו יותר מה להפסיד בתחום הזה
הלו הלו מה עשיתם ממני
אתם עדיין לא קולטים איזה קור היה שם באננס כנראה
ורועי
אל צבן תי!!!!
תפוס תך בפוני!!!!!
ya for me its frustrating and gives me anger more than being scared. just look after yourselves... otherwise keep going out dont let them affect your lives. btw speaking about being scared... you guys have to see the movie called "The Ring" when it comes out, talk about a freaky movie
| Originally posted by Izzy ya for me its frustrating and gives me anger more than being scared. just look after yourselves... otherwise keep going out dont let them affect your lives. btw speaking about being scared... you guys have to see the movie called "The Ring" when it comes out, talk about a freaky movie |
| Originally posted by Sniper אני חושב שהסרט יצא כבר בישראל אם אני לא טועה |
| Originally posted by Scorchio הלו הלו מה עשיתם ממני אתם עדיין לא קולטים איזה קור היה שם באננס כנראה ורועי אל צבן תי!!!! תפוס תך בפוני!!!!! |