TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- שלום אנשים!!!11
שלום אנשים!!!11
שלום לכם אנשיםם!!!111
אחלה פורום דבר ראשוןןן
אני אהבתי
אני אור אזרזר
בן 16 מאילת!!1
מה המצב גבר אני אריק
קודם כל ברוך הבא
דבר שני אם באת לקבל מידע על מוסיקה אלקטרונית
אז הגעת למקום הנכון
אהלן !
אני אלירן !
ברוך הבא
ברוך הבא אחי למעוננו הצנוע...
אני רועי ואני אחד המודים פה ביחד עם יובל ומורן
אם תצטרך משהו אל תהסס לפנות אליי או אליהם
תרשום את עצמך בט'רד של מיט דה קרו ומקווה שתשאר פה ותעשה חיים
הופההה
מישהו מתקרב לגיל 
אחי, אתה גר בעיר בתתת זונה, למרות שאני יודע שזה מרחק של דקות נסיעה מהחוף 
לדעתי דווקא אם באת לדבר על מוזיקה זה לא המקום הכי טוב
אבל עם אתה בקטע של לעשות שוקקקק
כמו ש
MASTERP
למד,
אז זה בריאות !
חחחחחח
וואלה אנשים כבר שמח להיות פה.....!!!!!1
אז ככה תודה על הקבלת פנים.....!
ומקווה שיהיה אחלה פה!!!!!
סמוך עלי
אשואי
ייוווווו... עוד חדש הגיע
ברוך הבא, גבר!#!#!%
100
אחוז שתהנה פה, פורום כזה עוד לא פגשת
אני אלונה, הבת השולטת של הפורום!#!@ נעים מאוד

| quote: |
| Originally posted by DjChook לדעתי דווקא אם באת לדבר על מוזיקה זה לא המקום הכי טוב אבל עם אתה בקטע של לעשות שוקקקק כמו ש MASTERP למד, אז זה בריאות ! |
| Originally posted by Tarantula אני אלונה, הבת השולטת של הפורום!#!@ נעים מאוד |
| Originally posted by Tarantula אלונה, הבת השולטת של הפורום!#!@ נעים מאוד |
שלום אח שלי
אני מוש
ולא צריך להוסיף יותר
עפתי חזרה לבית ספר
| Originally posted by MasterP הבת השולטת והיחידה בפורום אז אין הרבה תחרות |

| Originally posted by Tarantula מה אתם הורסים לי?! הוא הרי לא יודע את זה... ![]() ומה זה משנה אני בכל זאת שולטת!@#!$%@#% |
מזל טוב וברכות על הצטרפותך לאליטה של חובבי הטראנס הישראלים

ובנימה עממית יותר
ברוך עבא אח שלי גבר תעשה פה חיים
Enjoy 
| Originally posted by oDrori ברוך עבא אח שלי גבר תעשה פה חיים |
| Originally posted by Hell_Copter אם היית טועה בשגיאת כתיב ב א ולא ב ע' היה יוצא לך ברוך אבא (יענו ברוך הוא אבא שלי)1 אח שלי גבר ואתה תעשה פה חיים יענו מספר את סיפור חייך ומאחל לו שיהנה באותו זמן בנאדם כשרוני אתה דרורי!! |
| Originally posted by Hell_Copter אם היית טועה בשגיאת כתיב ב א ולא ב ע' היה יוצא לך ברוך אבא (יענו ברוך הוא אבא שלי)1 אח שלי גבר ואתה תעשה פה חיים יענו מספר את סיפור חייך ומאחל לו שיהנה באותו זמן בנאדם כשרוני אתה דרורי!! |
אותי אתה כבר מכיר אז לא צריך להכיר בנינו, אני שמח שהחלטת להצטרף בסוף ואני יכול להבטיח לך שאם אתה אוהב טראנס כמו כולם פה אתה הולך להנות....ישלך את הטרד של ההמלצות שירים.....תפציץ שם בחומר חדש\ישן כי אני יודע שיש לך טעם מצויין, בקיצור אתה תראה שהאנשים פה הם הכי אחלה בעולם ותמיד עוזרים שצריך (לפחות רובם), סתםםםםם כולם

| Originally posted by Hell_Copter חחחחחחחחחחחחחחחח אשכרה שולטת בכולם מסובבת את כולם על האצבע... 4 פעמים |
| Originally posted by GLoBaL-MUZiK אותי אתה כבר מכיר אז לא צריך להכיר בנינו, אני שמח שהחלטת להצטרף בסוף ואני יכול להבטיח לך שאם אתה אוהב טראנס כמו כולם פה אתה הולך להנות....ישלך את הטרד של ההמלצות שירים.....תפציץ שם בחומר חדש\ישן כי אני יודע שיש לך טעם מצויין, בקיצור אתה תראה שהאנשים פה הם הכי אחלה בעולם ותמיד עוזרים שצריך (לפחות רובם), סתםםםםם כולם |
Re: שלום אנשים!!!11
| Originally posted by LOST_Tribe שלום לכם אנשיםם!!!111 אחלה פורום דבר ראשוןןן אני אהבתי אני אור אזרזר בן 16 מאילת!!1 |
| Originally posted by oDrori מאיפה מכיר? |
אהלןןן אחי וברוכה הבאה אני איתמר ומקווה שתהנה כאןןן
דרך צלחה
| Originally posted by oDrori מזל טוב וברכות על הצטרפותך לאליטה של חובבי הטראנס הישראלים |