TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- הנה אני
Pages (3): [1] 2 3 »
הנה אני
אם שמתם לב או לא
לא הייתי פה כמעט חודש
זה כי קיבלתי ריתוק 28 על תלונה ממשטרה צבאית
זונות
גם עכשיו אני עדיין בריתוק אבל חתכתי הביתה כי היה לאחרים אפטר
למזלי יום שבת נגמר לי הריתוק
זהו
3 שבתות רצוף סגרתייייייייייי
אחי
בטח שהתגעגתי !
ושמנו לב שאתה לא פה
ספר ספר מה היה, חחח ,מניאקים
שכחתי להוריד תעגיל אז תפסו אותי בכניסה לבסיס לא יכולתי אפילו לברוח
ובגלל שאני בקורס וזה ששפט אותי הוא נאצי אז הביאו לי 28 ריתוק שזה ממש ממש עונש קשה
גם כל השבתות שלי חתכתי מהבסיס
נפקד....
| quote: |
| Originally posted by yahel222 שכחתי להוריד תעגיל אז תפסו אותי בכניסה לבסיס לא יכולתי אפילו לברוח ובגלל שאני בקורס וזה ששפט אותי הוא נאצי אז הביאו לי 28 ריתוק שזה ממש ממש עונש קשה גם כל השבתות שלי חתכתי מהבסיס נפקד.... |
חחחח לא אמורים לשים פלסטר או משהו ?
חפיף אחי, העיקר שקיבלת קצת מקלחת חמה עכשיו 
איזה זיןןןןןןןןןןןןןן
קושיל אמא שלהם
התגעגנו......
:_
וואלה אחי שנים עברו 
ולא נעים כל הקטע עם הריתוק...
גם לחבר שלי שנראה לי הוא איתך יש כזה זין
הוא נרדם על הספרים שלו שהוא למד למבחן והנשק היה מטר ממנו
ויענו אמרו שהוא עזב את הנשק שלו
קיצר הבנתי שאו שהוא יעוף מהקורס או שיקבל ריתוק 28
הריתוק זה העונש הקל....
באסה אחי
שמעתי על מקרים יותר גרועים אבל- לקחו לחבר שלי סופ"ש בגלל שהוא הלך עם כפכפים למקלחת
וזה לא בטירונות או משהו
| Originally posted by NyKoN באסה אחי שמעתי על מקרים יותר גרועים אבל- לקחו לחבר שלי סופ"ש בגלל שהוא הלך עם כפכפים למקלחת וזה לא בטירונות או משהו |
| Originally posted by yahel222 שכחתי להוריד תעגיל אז תפסו אותי בכניסה לבסיס לא יכולתי אפילו לברוח ובגלל שאני בקורס וזה ששפט אותי הוא נאצי אז הביאו לי 28 ריתוק שזה ממש ממש עונש קשה גם כל השבתות שלי חתכתי מהבסיס נפקד.... |
ווואי אחי איזה צעירות !!!
נו לא לימדתי אותך כלום ???
סתם לא נורא גבר עוד מעט יגמר !
תגיד תודה שאתם לא קורס בני - הם יצאו לאבט"ש עכשיו
וראיתי את החניכים שם בצפון למה הייתי שם , אימנתי שם שלושה ימים
עכשיו והמפקד שלהם חבר שלי - אז השגחתי עליהם - באתי אליהם עם השרוך והם פחדו רצח עד שאמרתי להם שיעשו מה שהם רוצים ולא בראש שלי להיות פלצן
כמו המפקדים בבה"ד 
קיצר - איך בן אחי ? מפקד טוב ?
אתה מדבר על עגיל באוזן או על פירסינג?
למה אין לי כוונות להוריד את הפירסינג בלשון שלי, אני מכיר אחת שמה שתי גולות שקופות ועד היום לא תפסו אותה והיא כבר איזה 4 חודשים בצבא ככה...
| Originally posted by eXeTik אתה מדבר על עגיל באוזן או על פירסינג? למה אין לי כוונות להוריד את הפירסינג בלשון שלי, אני מכיר אחת שמה שתי גולות שקופות ועד היום לא תפסו אותה והיא כבר איזה 4 חודשים בצבא ככה... |
| Originally posted by Hell_Copter וואלה אחי שנים עברו ![]() ולא נעים כל הקטע עם הריתוק... גם לחבר שלי שנראה לי הוא איתך יש כזה זין הוא נרדם על הספרים שלו שהוא למד למבחן והנשק היה מטר ממנו ויענו אמרו שהוא עזב את הנשק שלו קיצר הבנתי שאו שהוא יעוף מהקורס או שיקבל ריתוק 28 הריתוק זה העונש הקל.... |
| Originally posted by yahel222 אם שמתם לב או לא לא הייתי פה כמעט חודש זה כי קיבלתי ריתוק 28 על תלונה ממשטרה צבאית זונות גם עכשיו אני עדיין בריתוק אבל חתכתי הביתה כי היה לאחרים אפטר למזלי יום שבת נגמר לי הריתוק זהו 3 שבתות רצוף סגרתייייייייייי |
עגיל באוזן ועכשיו סיימתי
גם אישרו לי חמשוש ביקשתי מהם
ומורן
שמע - קודם כל דחוף תשיג לי 16 גי או 18 !!!
השבוע היה לנו 2 קויקט פאבלו ופריסות נאפל
קיבלתי 6 עירויים מהם 4 עם 14
וגם היום יש לילה אבל יצאתי למזלי
קיצר כמעט נגמרו ה16 אז אני חייב להשיג
והקורס סבבה שבוע הבא יש לי מרפאות
ובן...הוא לא המפקד שלי אבל הוא בסדר...
המפקד שלי הכי תותח
דן אם אתה מכיר
נראה לי דן לנגה
סמל כבר
אין אחד התותחים יעני
| Originally posted by yahel222 עגיל באוזן ועכשיו סיימתי גם אישרו לי חמשוש ביקשתי מהם ומורן שמע - קודם כל דחוף תשיג לי 16 גי או 18 !!! השבוע היה לנו 2 קויקט פאבלו ופריסות נאפל קיבלתי 6 עירויים מהם 4 עם 14 |
| Originally posted by yahel222 עגיל באוזן ועכשיו סיימתי גם אישרו לי חמשוש ביקשתי מהם ומורן שמע - קודם כל דחוף תשיג לי 16 גי או 18 !!! השבוע היה לנו 2 קויקט פאבלו ופריסות נאפל קיבלתי 6 עירויים מהם 4 עם 14 וגם היום יש לילה אבל יצאתי למזלי קיצר כמעט נגמרו ה16 אז אני חייב להשיג והקורס סבבה שבוע הבא יש לי מרפאות ובן...הוא לא המפקד שלי אבל הוא בסדר... המפקד שלי הכי תותח דן אם אתה מכיר נראה לי דן לנגה סמל כבר אין אחד התותחים יעני |

| Originally posted by luckystrike יא צעיר איך אין לך ונפלון 16 ???? אם אני יביא לך 18 יקחו לך אותו שם בקורס למה הם יודעים שאין לכם את זה במחסן שלכם ... אני יכול להביא לך גם 20 אבל יקחו לך אז חבל אני יביא לך 16 אמרתי לך תתחבר עם האחראי מחסן !!! נו לא למדת כלום ? ![]() אלק 4 עירויים 14 ???? איזה שואה אחי !!! איך אתה מתפקד ?? אחרי 4 כאלה גם לעשות ביד אי אפשר ... לי שבוע הבא יש השתלמות בתי-חולים ... אני הולך להיות 3 ימים בבלינסון ... |
סעממק זאת אומרת שאני יצטרך להוריד תעיגלים!?@ איזה זיןןן
| Originally posted by Sniper סעממק זאת אומרת שאני יצטרך להוריד תעיגלים!?@ איזה זיןןן |
| Originally posted by Sniper סעממק זאת אומרת שאני יצטרך להוריד תעיגלים!?@ איזה זיןןן |
| Originally posted by yahel222 כן אבל אם יש לך בלשון אז אפשר יעני להעלים... אבל בחכמה יעני לא להיות דפוק ולשחק איתו כל הזמן |
מממממממממ יש לי 2 באוזן שמאל ו 1 בימין שאותו הורדתי אבל לפעמים אני שם אותו
היה לי בשפה התחתונה שלושה ימים ואז גם הורדתי אותו כי אמא\אבא עשו לי סרטים אחושמוטה...
| Originally posted by yahel222 לא אחי נגמרו במחסן !! יש 3 א.מחסן אחד חבר טוב טוב שלי פשוט לא היה הם בעצמם קיבלו 14 !!! |
| Originally posted by Sniper מממממממממ יש לי 2 באוזן שמאל ו 1 בימין שאותו הורדתי אבל לפעמים אני שם אותו היה לי בשפה התחתונה שלושה ימים ואז גם הורדתי אותו כי אמא\אבא עשו לי סרטים אחושמוטה... |