TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מחר ניתוח :( -=||=- תם ונשלם
Pages (4): [1] 2 3 4 »
מחר ניתוח :( -=||=- תם ונשלם
בע סוף סוף אחרי חודש של המתנה מחר סוף סוף מנתחים לי תרגל ואני אוכל להיות בנאדם נורמאלי
(אחרי שנה ומשהו של סבל)
מה קרה לך ברגל ?
והחלמה מהירה אחי, וכמו שזה נשמע לי אז גם ברכות או משהו כזה שנגמר לך הסבל!!!
תודה גבר 
צפורן חדרנית
אבל מקרה קצת שונה
בעטתי יחף בקיר והעצם שלי זזה קצת ככה שהכי חייבה תצפורן לגדול לתוך הבשר..
וצריך לחתוך תחלק של הצפורן והוא לא יגדל יותר :\
וכמה שמספרים שהניתוח קטן וזה הוא לא כזה קטן
לקחו עליו 2600..
תודה בכל מקרה אחי 
אחייייייייייי שיהיה לך בהצלחה ותחזור עליינו מהרר טתה כבר מחר משחתרר הביתה?
שיהיה לך בהצלחה אח שלי!!
צפורן חודרנית זה עסק ביש...
אבל סתם מעניין אותי... למה בעטת בקיר?!
שחר אח שלי תרגיש טוב מתוק
מווווווואה
שיהיה לך בהצלחה אח שלי
וכן שאלה די מעניינת:
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter אבל סתם מעניין אותי... למה בעטת בקיר?! |
| Originally posted by itamarsan אחייייייייייי שיהיה לך בהצלחה ותחזור עליינו מהרר טתה כבר מחר משחתרר הביתה? |
)
אבל סתם מעניין אותי... למה בעטת בקיר?! |

| Originally posted by Shahar בכל מקרה אני מציע לכם לא לנסות בכללללל אפילו אם אתם בטוחים שלקיר יכאב יותר מאשר לכם... |
| Originally posted by Sniper LOL!!! אחי זה ניתוח קל חבל על הזמן לחבר שלי עשו את זה עם לייזר אם אני לא טועה בכל אופן אחי תרגיש טוב ותחזור מהר |
אף פעם לא מאוחר מדי להפוך למכור למורפיום אחי, דווקא סבבה

סתם הומור שחור, באמתץ שאני מאחל לך כמה שפחות כאבים, ושאחרי זה תצא ותחגוג יור פיט אוף, אני לא בטוח אם תקרא את זה אבל החלמה נעימה!
| Originally posted by oDrori אף פעם לא מאוחר מדי להפוך למכור למורפיום אחי, דווקא סבבה ![]() סתם הומור שחור, באמתץ שאני מאחל לך כמה שפחות כאבים, ושאחרי זה תצא ותחגוג יור פיט אוף, אני לא בטוח אם תקרא את זה אבל החלמה נעימה! |
איזה חרא זה ציפורן חודרנית, מביא את העצבים כי אתה לא יכול לעשות כלום וכל פעם שמשהו נוגע בזה זה כואב רצח
אחי פעם הבאה שאתה עצבני לך לזונה או שתלך לאינשהו ותביא צעקה של החיים, חבל סתם להכאיב לעצמך
בכל אופן, בהצלחה בניתוח...אני מקווה שיעבור מהר וחלק
אופסססססססססססס מאוחר מידי אני רואה שאתה אחרי הניתוח כבר, אני שמח לראות שהכל בסדר איתך
החלמה מהירה

אחחחח נשמע כמו כאבי תופת
תחלים מהר אחי
יווווו
בן אדם שיהיה לך בהצלחה!!!!!
אל תמות לנו, אה? 
| Originally posted by HyPeRSoNiC יווווו בן אדם שיהיה לך בהצלחה!!!!! אל תמות לנו, אה? |
| Originally posted by GLoBaL-MUZiK אופסססססססססססס מאוחר מידי אני רואה שאתה אחרי הניתוח כבר, |
ואללה....
בעסה.
אחי תרגיש טוב ...
מקווה שלא יציק לך יותר מדיי ...
ואם אתה צריך מורפיום אתה יודע ממי לבקש ...

לסיכום..
אוקי אז קודם כל תודה רבה רבה רבה לכל הברכות שכתבתם לי...
ב 12:00 אפילו לא חשבתי על להיכנס לחדר.. רק ב 12:20 נכנסתי לחדר ניתוח
ביצעו לי הרדמה מלאה למרות שתוכנן רק טישטוש...
-= לא לבעלי לב רגיש =-
הכניסו לי מחט די ארוכה בוריד
פינו את כל מי שהיה איתי מהחדר ונשארו רק הרופאים
ואז האחות אמרה שהיא מכניסה חומר מרדים
היא שאלה אותי כמה שאלות ואחרי כמה שניות הדבר היחיד שאני זוכר זה שאני מתעורר ורואה את הרופא המנתח מצייר לי סמיילי על האצבע החבושה...
במהלך הניתוח קבלתי עוד 3 זריקות לפני החיתוכים
עכשיו אני לא יודע מה יש לי ברגל, צפורן או לא ציפורן...
רק עוד שבוע נוריד את התחבושת פעם ראשונה ונדע מה באמת יש שם 
הניתוח הוא 99% סיכוי הצלחה כי עשיתי אותו אצל הרופא הכי טוב שיש בישראל, נסעתי מת"א עד לירושלים בשביל זה..
וכמה שמדבירם על הניתוח הזה כניתוח קל, הוא עולה קרוב ל 10,000 בלי ההשתתפות של קופ"ח...
תודה ר-ב-ה לכולכם חבר'ה
))
ברכות אחי! יאללה עוד שבוע צא לקרוע את העיר!
יייאאאווווןןןןןן... ניתוחים...
#$%#צמרמורת!@#$@#
, מצטערת שקצת באיחור אבל
החלמה מהירה לך מותק!@#%! באמת שלא נעים ניתוחים ודברים כאלה... אז לא נדע יותר לעולם!@$

חחחחחחחחחחח תודה חבר'ה 
טרנטולה תזרימי תטלפון שלך אלי
))))

Re: לסיכום..
| Originally posted by Shahar אוקי אז קודם כל תודה רבה רבה רבה לכל הברכות שכתבתם לי... ב 12:00 אפילו לא חשבתי על להיכנס לחדר.. רק ב 12:20 נכנסתי לחדר ניתוח ביצעו לי הרדמה מלאה למרות שתוכנן רק טישטוש... -= לא לבעלי לב רגיש =- הכניסו לי מחט די ארוכה בוריד פינו את כל מי שהיה איתי מהחדר ונשארו רק הרופאים ואז האחות אמרה שהיא מכניסה חומר מרדים היא שאלה אותי כמה שאלות ואחרי כמה שניות הדבר היחיד שאני זוכר זה שאני מתעורר ורואה את הרופא המנתח מצייר לי סמיילי על האצבע החבושה... במהלך הניתוח קבלתי עוד 3 זריקות לפני החיתוכים עכשיו אני לא יודע מה יש לי ברגל, צפורן או לא ציפורן... רק עוד שבוע נוריד את התחבושת פעם ראשונה ונדע מה באמת יש שם ![]() הניתוח הוא 99% סיכוי הצלחה כי עשיתי אותו אצל הרופא הכי טוב שיש בישראל, נסעתי מת"א עד לירושלים בשביל זה.. וכמה שמדבירם על הניתוח הזה כניתוח קל, הוא עולה קרוב ל 10,000 בלי ההשתתפות של קופ"ח... תודה ר-ב-ה לכולכם חבר'ה )) |