TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מה אתם עושים בחופש?
Pages (2): [1] 2 »
מה אתם עושים בחופש?
טוב קצת משעמם לי ורציתי לדעת מה אתם עושים בחנוכה?
איזה חופש נעל רבק אחרי שסיימת יב כבר לחופשים אין משמעות אם כבר אז עדיף שלא יהיו למה האחיות שלי שורצות בבית אז מעפנה פה
בכל אופן אם אתה מחפש תעסוקה אני ממליץ:
א. ספורט כושר הכי הכי הכי טוב
ב. לישון
ג. טלוויזיה + מחשב + סוני
ד. חברים למרות שזה אמור להיות למעלה
הם גם ישנים או מגוייסים לא יודע איך אצלך
ה. עבודה
ו. ספורט ושינה הכי הכי טוב
וכמובן טראקים איכותיים
| quote: |
| Originally posted by MasterP וכמובן טראקים איכותיים |
חחחח
תאמת שאני בחופש הזה לא כ"כ יהנה כי יש לי יום שלישי הבא מיבחן על מלאא חומר בהיסטוריה.. וצריך להתחיל לילמוד אז מחר אני מתחיל
אבל בינתיים יש מסיבות חברים חברות ידידות יזיזות סתם לשבת בבתי קפה
ממממ סתם לנוח גם מה שעשיתי היום ואתמול פשוט לא לעשות שום דבר.. לקום ב 2
ככה בצהריים פנאני בלי לחץ ולהעביר את היום בשקט. מממ
תאמת שגם אני עשיתי סדר במחשב שלי אבל עדיין לא סיימתי מחקתייי פולל שירים\סרטים\תוכנות\ וכל מיני חארטות שהורדתי ואנילא משתמש בהם
בינתיים המיבצע הסתיים בפינוי של גיגה וחצי משו כזה
ביום חמישי אני, החברה שלי, ועוד כמה חברים חוגגים לחברה שלי יום הולדת!!!!!
אנחנו נוסעים לעזריאלי ליוטבטה בעיר.... הזמנו כבר מקום והכל!!
ושתבינו, זה בלי קשר ליציאה שלי ושלה ליום הולדת שלה.... 
חופש חנוכה שלי ייקרא מעכשיו חופש הפורנו
אני יושב מול המחשב מוריד פול סרטים כחולים ולומד טכניקות שאני מתרגל על עגבנייה
בייחוד סרטים של לסביות
אגב עגבנייה מה זה מרגיש כמו כוס אחושרמוטה
קיצר
אני יפסיק עכשיו...
| Originally posted by Scorchio חופש חנוכה שלי ייקרא מעכשיו חופש הפורנו אני יושב מול המחשב מוריד פול סרטים כחולים ולומד טכניקות שאני מתרגל על עגבנייה בייחוד סרטים של לסביות אגב עגבנייה מה זה מרגיש כמו כוס אחושרמוטה קיצר אני יפסיק עכשיו... |
| Originally posted by Scorchio חופש חנוכה שלי ייקרא מעכשיו חופש הפורנו אני יושב מול המחשב מוריד פול סרטים כחולים ולומד טכניקות שאני מתרגל על עגבנייה בייחוד סרטים של לסביות אגב עגבנייה מה זה מרגיש כמו כוס אחושרמוטה קיצר אני יפסיק עכשיו... |
| Originally posted by Sniper חחחח תאמת שאני בחופש הזה לא כ"כ יהנה כי יש לי יום שלישי הבא מיבחן על מלאא חומר בהיסטוריה.. וצריך להתחיל לילמוד אז מחר אני מתחיל |

| Originally posted by MasterP אחי אתה גמור לגמרי אולי תביים את אמריקאן טומאטו 3 לכל הטיפשים american tomatoe (יעני עגבנייה) |

אני הולך להיות כל החופש הזה בגעש, או שיכור או מאולף
דרורי תזהר אנחנו באיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
| Originally posted by Hell_Copter בכיין!!!! |
| Originally posted by Hell_Copter חחחחח אתה יצאת טיפש פה... ![]() tomato זה אמור להיות אלא אם כן אתה רוצה להגיד עגבניית בוהן... (מה שזה לא יהיה)1 |
| Originally posted by MasterP אחי על הבוקר אתה נתפס לקטנות... מפריע לי באמצע הדשאנטה |

אני תאמממתת חשבתי על לעבוד קצת השבוע הזההה שיהיה קצת כסף אבל זה בסוף לא הסתדר ליי ועד עכשיו לדעתי אני נהנה מאודד הייתי במסיבותת וניפגש עם בת זוגתי כי מעט מאוד התראנוו לאחרונה אבל עכשיו אני משלים את החסרר למי שמבין
| Originally posted by Hell_Copter חחחחח פשוט הצחיק שאתה אומר למפגרים שביננו... ואז יוצא קצת מפגר ![]() אל תקח אישית ואלעד... בא לי להקיא עליך בעעעע די ללמוד כל החיים שלך שים זין על לימודים |
| Originally posted by itamarsan אני תאמממתת חשבתי על לעבוד קצת השבוע הזההה שיהיה קצת כסף אבל זה בסוף לא הסתדר ליי ועד עכשיו לדעתי אני נהנה מאודד הייתי במסיבותת וניפגש עם בת זוגתי כי מעט מאוד התראנוו לאחרונה אבל עכשיו אני משלים את החסרר למי שמבין |
| Originally posted by Hell_Copter חחחחח פשוט הצחיק שאתה אומר למפגרים שביננו... ואז יוצא קצת מפגר ![]() אל תקח אישית ואלעד... בא לי להקיא עליך בעעעע די ללמוד כל החיים שלך שים זין על לימודים |
| Originally posted by luckystrike קיצר - אני מקווה שבוע הבא לצאת לטיול השנתי של י"ב באוסטרובסקי בתור חובש מלווה ... |
רואה רועי? אני לא היחיד שצריך להיתאמץץ!!!
לפחות אלונה מבינה אותי
| Originally posted by Tarantula חחחח.... תהנה...מהיודבתנקיות.. |
| Originally posted by luckystrike על זה אני בונה MUA HA HA HA כלומר - התכוונתי ... הרפואה מאוד חשובה ... לא עניין לבדיחות ! ציק'יטיטות HERE I COME !!! |
מורן תעקוץ!!!
אין שום דבר מיוחד בחופש הזה.......
לא משהו יוצא מגדר הרגיל
של מסיבות סקס ו.........
חח סתם אני לא עושה כלום בחופש הזה
| Originally posted by Hell_Copter חחחחחחח שרוט אתה רצח! ואלעד... בתור חבר לשעבר שלה הייתי מצפה ממך לדעת שהילדה גאונה!! היא לא צריכה להתאמץ... היא פשוט רוצה כדי שזה יראה יותר מרשים וידחוף ילדים אחרים גם לעשות את זה! |
| Originally posted by Sniper את זה אני יודע אבל עדיין אני צריך להיתאמץ בשביל להגיע ל 90 ככה וביגלל זה אני לומד רק ל 80 |