TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ההפתעות החדשות במק
Pages (4): [1] 2 3 4 »
ההפתעות החדשות במק
חזרתי לקנות ארוחות ילדים!!!!!!! למי יש את הדבר העגול הזה? יש לי את השעון\ מצפן עכביש ואני מת לחבר אותם!
תשכח ממקדונלדס....
אני מתחיל לאכול בבורגר ראנץ שמול המשביר
יש להם מדיניות חדשה...
קונים כוס שתיה וממלאים כמה שרוצים!!
לפני כמה ימים הלכתי עם עוד שני חברים שלי לשם... קנינו שני צ'יפסים גדולים וקולה קטנה
אכלנו את הצ'יפסים ועוד 7-8 כוסות שמילאנו
הבטן התפוצצה רק מהשתיה
בנזונה של דבר!!
אפילו מילאנו כוס לדרך הביתה 
מה זה פה?! כולם מתגעגעים פתאום לתקופה שהיו ילדים קטנים?!
טוב מה אני מדברת.. אני עדיין רואה
cartoon network

| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter תשכח ממקדונלדס.... אני מתחיל לאכול בבורגר ראנץ שמול המשביר יש להם מדיניות חדשה... קונים כוס שתיה וממלאים כמה שרוצים!! לפני כמה ימים הלכתי עם עוד שני חברים שלי לשם... קנינו שני צ'יפסים גדולים וקולה קטנה אכלנו את הצ'יפסים ועוד 7-8 כוסות שמילאנו הבטן התפוצצה רק מהשתיה בנזונה של דבר!! אפילו מילאנו כוס לדרך הביתה |
| Originally posted by Tarantula מה זה פה?! כולם מתגעגעים פתאום לתקופה שהיו ילדים קטנים?! טוב מה אני מדברת.. אני עדיין רואה cartoon network |

| Originally posted by Hell_Copter תשכח ממקדונלדס.... אני מתחיל לאכול בבורגר ראנץ שמול המשביר יש להם מדיניות חדשה... קונים כוס שתיה וממלאים כמה שרוצים!! |

| Originally posted by Tarantula אני עדיין רואה cartoon network |
פי איזה מצחיקים אתם
ראיתי תטופיק של הטרד חשבתי שיצא איזה מקינטוש חדש
חחחח
נשפכתי מצחוק
אגב
מומינים שולט

| Originally posted by oDrori מה אתה מתבייש? אני צופה קבוע של Courage, Dexter, Power Puff... פינקי והמוח אימפריה! |
| Originally posted by Hell_Copter והורדתי את הסרט של הפאוור פאף... אבל לא ראיתי עדיין מממממ מעניין למה |
אני מקווה מאוד לראות אותו בקרוב...
אני עוד מעט יצטרך לפנות קצת מקום במחשב 
אז צריך לראות את זה זריז...
טוב כל מה שיחש לי להגיד זה......
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
| Originally posted by Hell_Copter תשכח ממקדונלדס.... אני מתחיל לאכול בבורגר ראנץ שמול המשביר יש להם מדיניות חדשה... קונים כוס שתיה וממלאים כמה שרוצים!! לפני כמה ימים הלכתי עם עוד שני חברים שלי לשם... קנינו שני צ'יפסים גדולים וקולה קטנה אכלנו את הצ'יפסים ועוד 7-8 כוסות שמילאנו הבטן התפוצצה רק מהשתיה בנזונה של דבר!! אפילו מילאנו כוס לדרך הביתה |
בונאה יא שמנים
אני הולך את זה אולי פעם בחודשיים
| Originally posted by Tarantula מה זה פה?! כולם מתגעגעים פתאום לתקופה שהיו ילדים קטנים?! טוב מה אני מדברת.. אני עדיין רואה cartoon network |
| Originally posted by luckystrike אאאאללללקקק ???????? את רואה סרטים מצויירים ??? אני חולה על מצויירים !!!!! אני לא מאמין ! תמיד חברות שלי צוחקות עלי סעמק ... עוד בכיתה יוד הייתי מתפלח מביה"ס להספיק להגיע לראות מרקו ! ואין על "עולמו של רוקו" יאללה !!! איזה סדרה ! הייתי לי אז חברה - שישנה אצלי הייתי מעיר אותה ב 10 וחצי ביום שבת כדי שאני יספיק לראות את רוקו !!! מפלצות בע"מ גם ענק ... איזה קטע - אני לא לבד ... |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה טרד מצחיקקקקקקקק
חחחחח
בקיצר זה לא בושה ליראות סרטים\סדרות מצוירותת
אני חופשי רואההה כאילו היו כמה פעמים שראיתי וחשבתי לעצמיי מה לעזעזל אני עושה??!@$ ואז אמרתי סעממק אני נהנה ושם זין על כולם חחח
יש סדרות ממש מפגרות אבל חפיףףף
אישית אני לא אוכל מקדונלדס\ברגרקינג\בורגרראנץ
רק בורגוס!!!!!!:P
| Originally posted by Sniper חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה טרד מצחיקקקקקקקק חחחחח בקיצר זה לא בושה ליראות סרטים\סדרות מצוירותת אני חופשי רואההה כאילו היו כמה פעמים שראיתי וחשבתי לעצמיי מה לעזעזל אני עושה??!@$ ואז אמרתי סעממק אני נהנה ושם זין על כולם חחח יש סדרות ממש מפגרות אבל חפיףףף אישית אני לא אוכל מקדונלדס\ברגרקינג\בורגרראנץ |

| Originally posted by Tarantula sheep in the big city... מישהו מכיר? |

| Originally posted by luckystrike וואלה אני כבר זקן מזמן לא התעכנתי בעכשווים אני יודע שיש הרבה חדשים טובים שיוצא לי לראות אבל אני לא זוכר שמות אפילו ![]() |
| Originally posted by Tarantula בוושה וחרפה לך!@!# אתה לא מכור לסרטים מצוירים אמיתי!@!#! |

אתם גמורים על כל הראש...
חבר שלי אמר לי לבוא אליו לפני כמה ימים והגעתי הוא ראה דרגון בול זי
כל הפרק אני רואה יפנים מטומטמים מסתובבים עם כאלה טבעות מעל הראש
שיעמם לי אז התחלתי להרביץ לו כבר
הוא עושה לי נפלת על הפרק הכי גרוע
המצוירים של היום זה לא כמו של פעם
| Originally posted by Hell_Copter אתם גמורים על כל הראש... חבר שלי אמר לי לבוא אליו לפני כמה ימים והגעתי הוא ראה דרגון בול זי כל הפרק אני רואה יפנים מטומטמים מסתובבים עם כאלה טבעות מעל הראש שיעמם לי אז התחלתי להרביץ לו כבר הוא עושה לי נפלת על הפרק הכי גרוע המצוירים של היום זה לא כמו של פעם |
הוא דיבר יעני שכל הזבל היפני הזה תפס מקום וזה הכל חרא לדעתי גם
עכשיו בקשר לעולמו של רוקו - מספר אחד באמת
מוש יא מכוער, הסימפסונים זה סידרה לכל המשפחה
ו
SOUTH PARK
מוגדרת לסידרה למבוגרים
אז אתה אמור לאהוב את זה, שתי סדרות באמת גדולות
ת'אמת אני הייתי חיי על רן וסטימפי, למרות שעכשיו ההומור כבר לא עושה לי את זה, כנראה מתבגרים באיזשהו שלב בכל זאת.
בקשר לסרטים, הסרט אחד הגדולים שראיתי השנה, או שזה היה שנה שעברה, זה שרק
סרט ג-א-ו-נ-י
ובקטע הזה מפלצות בעמ היה טוב, אבל פשוט פחות טוב.
בקטע של סרטים מצוירים
וולט דיסני מאכזב לאחרונה
פשוט נדהמתי לגלות שפתאום הם הוציאו סתם המשכים לוידאו של כל סרט
כאילו את שובו של ג'אפר זה ישן
אבל פתאום להכל יש שתיים !
זה מטורף 
| Originally posted by DjChook ת'אמת אני הייתי חיי על רן וסטימפי, למרות שעכשיו ההומור כבר לא עושה לי את זה, כנראה מתבגרים באיזשהו שלב בכל זאת. |

אשכרה הקטע עם הכוסות אימא שלי כזאת נחשה
כשהיינו באורלנדו היא ביקשה כוס כזאת בשביל מים והעובד הטמבל נתן לה ואחרי זה מילינו את זה בספרייט וקולה איזה 10 פעמים.