TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- איגוד הקלאב טראנס
Pages (2): [1] 2 »
איגוד הקלאב טראנס
תאמת אחים שלי אין לי כותרת מתאימה לט'רד הזה
שמעו אני אמנם עוד מעט בן 20 אבל עדיין יש לי חלומות של בן שנתיים
אבל אני רוצה לשתף אותכם בחלום אחד החלום הכי גדול שלי
אני רוצה להפוך את זה מחלום פרטי שלי לחזון של הפורום הזה ואני מאמין שהרבה יסכימו איתי במיוחד לאור משכתבתם בטרדים אחרים
אני חולם שיום אחד אם אני יעבוד מספיק אחרי אוניברסיטה והכל או שאני יזכה בטוטו/לוטו אני יבנה מועדון קטן
ממש לא מועדון גדול משהו שיהיה בסיס/התחלה
המועדון הזה ינגן בעיקר קלאב-טראנס (בניגוד לתרבות הדאנס/אמטיוי/ראפ/יודית רביץ של היום) המועדון הזה לפי החזון שלי יתחיל בקטן יצבור כח ויאפשר ע"י הצלחה נאה בניה של מתחם גדול יותר
אני יודע שזה רק חלום
אבל אם לעם מסוים מותר לחלום שמדינה שלמה תהיה שלו והוא יחזיר את כל תושביו למדינה הזאת ויעיף מהמדינה הזאת את תושביה ועם זה בדרך לחלום עושה פגועים פצוצים ומשלא יהיה ועדיין העולם תומך בו אז גם לנו מותר לחלום
בלי פיגועים בלי בלאגן ובלי תמיכה עולמית
רק החזון הקטן הזה שלנו שאולי יום אחד נוכל ביחד להפוך אותו למציאות
סבבה אחי הרעיון עלה פה פה ושם, אם אתה מגשים אותו אני סוגד לך!!!!!!!
יוווו.... קראת אותי עם הזכיה בלוטו
גם אני דבר ראשון שאני עושה כשאני זוכה זה לפתוח מועדון
עכשיו רק נשאר.... לזכות בלוטו :/
לא אמרתי שאני מגשים אותו אחי
אבל אם תהיה לי הזדמנות אני ילחם על החלום הזה
I HAVE A DREAM !!!
מוכר לי מאיזה נאום 
בכל אופן - כבר העלנו כמה פעמים שנארגן מסיבה
כזאת רק בלי הקטע של הלוטו
...
מתי כבר זה ייצא לפועל אלוהים יודע ...
גם אני וחבר שלי תמיד חלמנו לפתוח מועדון תותח ברמה
של המועדונים באיביזה...
אבל זה נשאר חלום כי צריך ים כסף..
בקשר ללהרים מסיבה לחברי בפורום זה דווקא נשמע טוב וממש אפשרי
- אפשר לסגור מועדון באזור השרון ולעשות שם...
יאללה אחי לך על זה
אני מציע שכל טראנס אדיקט יתרום שקל חדש אחד להתגשמות החלום
יש בעיונת.
ערסים.
אתה מדבר על תרבות ועל משהו שיכול להיות דבר פצצה! אבל יש תמיד את אלה - הישראלים, היהודים שגרים כמוך בארץ שבאים למסיבה בשביל להרוס לאחרים את המסיבה.
הייתי באולטראסאונד כשסוף סוף היה לשמיניסטים... איזה גועל נפש
אין בדיקת תעודות זהות (נכנסו בני 30) אין סלקציה.
כולם שם בלי יוצא מן הכלל היו ערסים או ערבים מגעילים תתחת שרק חיפשו להיכנס, מהר, ולהעיף אותך הצידה אם אפשר.
פשוט באסה של מסיבה. אני מצטער שנכנסתי בכלל.
בסוף הסתבר שזאת לא הפקה של המועדון שעוד לא עשה מסיבות למתחת ל-18 עדיין.
יצא לי גם להיות במסיבה של 23+... בכניסה לא היו בכלל ערסים! ואיזה בדיקות בטחוניות! אחלה!
מסקנה? לא קל לנהל מועדון לגילאים שלנו.
פשוט באירופה יש חינוך אירופאי משובח. שם אנשים לא יחפשו מכות בתוך מועדון.
באירופה - הולכים למועדון כדי להנות! ורוב החברה בפנים לא יתנו לאיזה מפגר אחד שעושה שטויות להרוס להם ופשוט יתעלמו במקום להוציא סכין או להוריד כאפות ולאיים.
חחח
חלום......
זכייה בלוטו/טוטו
זה עצוב לקוות שזה מה שיגרום לך להיות עשיר.......
תצליח בחיים במקום לקוות לנס
| quote: |
| Originally posted by MoSH_MaN חחח חלום...... זכייה בלוטו/טוטו זה עצוב לקוות שזה מה שיגרום לך להיות עשיר....... תצליח בחיים במקום לקוות לנס |
| Originally posted by Hell_Copter סליחה באמת שלא כולם נולדים לתוך בוחטה של כסף כמוך!! |
)
| Originally posted by s0undw4v3 יש בעיונת. ערסים. ----- פשוט באירופה יש חינוך אירופאי משובח. שם אנשים לא יחפשו מכות בתוך מועדון. באירופה - הולכים למועדון כדי להנות! ורוב החברה בפנים לא יתנו לאיזה מפגר אחד שעושה שטויות להרוס להם ופשוט יתעלמו במקום להוציא סכין או להוריד כאפות ולאיים. |
| Originally posted by Hell_Copter סליחה באמת שלא כולם נולדים לתוך בוחטה של כסף כמוך!! |
| Originally posted by MoSH_MaN חחח חלום...... זכייה בלוטו/טוטו זה עצוב לקוות שזה מה שיגרום לך להיות עשיר....... תצליח בחיים במקום לקוות לנס |
| Originally posted by MoSH_MaN טוב כבר אין לי כוח לילדים כמוך די כבר כוס אמק |
תראאאהה אחיי אהבתי את הרעיון שלךך ומה שאני חושב שעם אחרי שאתה תזכה בלוטו שום דבר לא יהיה לך יותר חלום זה מה שאני חושב
וייאאאללה תתחיל למלות ל50 מיליון זה יעזור לך הרבה 
| Originally posted by itamarsan תראאאהה אחיי אהבתי את הרעיון שלךך ומה שאני חושב שעם אחרי שאתה תזכה בלוטו שום דבר לא יהיה לך יותר חלום זה מה שאני חושב וייאאאללה תתחיל למלות ל50 מיליון זה יעזור לך הרבה |

| Originally posted by luckystrike אני פעם הייתי מכור אחושילינג לחיש גד יותר ממה שאני מכור למורדים היום ... ![]() לא רציני עד עכשיו אני ממלא מדי פעם חיש-גד ... סעמק על הגירודים האלה ... למרות שמילאתי הללויה וזה נראה לי בן זונה של דבר ! שמעתם על זה ? |

| Originally posted by Hell_Copter אני זוכר אז אצל אריאל הראית לנו שזכית ב 100 שקל בחיש גד שקנית בתחנת המזל שלך ואם כבר אריאל אז שימו לב מה עודד כתב לי עכשיו עליו DeDesh (8:22 PM) : הוא יעבור את עופר ניסים ברמת המוזרות שלו ![]() יש מצב...??! |
| Originally posted by luckystrike ועכשיו יש לי חיש גד שזכה ב30 בארנק רועי ... עוד משבוע שעבר ... |
| Originally posted by Hell_Copter אז יאללה למה אתה מחכה?! לכיפה לחגוג!!! או שאפשר לגוון היום עם צ'ופה |
| Originally posted by luckystrike אמרת אתה לא יכול היום לא ? ואחי כבר אכלתי בחוץ עם החיילים שלי מהאימון למרות שהם הזמינו אותי לחומוס ואני שילמתי רק על העיקרית ... אסא בית דגן - שוללטטט !!! זרוק עוד רעיונות - בסוף תשכנע אותי יא חרא כמו אז עם עודד למרות שהיה סוף הדרך בסוף |

| Originally posted by Hell_Copter לא אמרתי שאני לא יכול.... אתה אמרת!! יאללה אחי יא יבש... בוא איתו לחגוג את הרשיון ![]() קבלתי היום ![]() דרך אגב... עודד סיפר לי שאתמול היה אצלו פסטה במתכון אישי... רוצה לבדוק איזה הפתעות הוא מכין היום? |
| Originally posted by luckystrike רציתי לבוא ! הוא לא הזמין ! עודד יא חרא כולי הזלתי ריר שדיברת על הפסטה שלך ! |
סתמו יא מתנחלים
היי כולם, רועי ומורן באו לקבץ אוכל מקיבוצניק