TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- העיר DJ עיתון
העיר DJ עיתון
יצא למשהו לקרוא את זה של השבוע ?
פשוט בושה מה שהולך במדינה הזאת
אומרים שהסצינה האלקטרונית כמעט מתה
יורדים על טייסטו ועוד אומרים שלאירופיים יש חרא טעם
פשוט לא יאמן מה שכתבו שם
"אבל כשפרגי, ארמין ואן ביורן, פרי קורסטן ופול ואן דיק מעטרים גם הם את העשירייה הפותחת, אנחנו מתחילים להאמין שהעתיד אולי באמת נמצא ברוק"
הם מדברים על בחירות די ג'יי השנה
אם כזו גישה הסצינה באמת לא תגיעה רחוק
מה לעשות ,אבל זה נכון
Re: העיר DJ עיתון
| quote: |
| Originally posted by Narcotic Mind יצא למשהו לקרוא את זה של השבוע ? פשוט בושה מה שהולך במדינה הזאת אומרים שהסצינה האלקטרונית כמעט מתה יורדים על טייסטו ועוד אומרים שלאירופיים יש חרא טעם פשוט לא יאמן מה שכתבו שם "אבל כשפרגי, ארמין ואן ביורן, פרי קורסטן ופול ואן דיק מעטרים גם הם את העשירייה הפותחת, אנחנו מתחילים להאמין שהעתיד אולי באמת נמצא ברוק" הם מדברים על בחירות די ג'יי השנה אם כזו גישה הסצינה באמת לא תגיעה רחוק |
רון גם אני מעיין בעיתון הזה כל חודש
אחי הוא פשוט חרא
לא משנה מה הוא כותב הוא כותב גרוע
כתבים מטומטמים, סיקורים עלובים
ממש חרא של עיתון !
הייתה להם רק הברקה אחת פעם וזה היה עם הספיישל סמים
וזהו
(יעני אפילו זה לא היה קשור למוזיקה)
תראוו לא רק אלא גם בעיתון לילה ועוד כמה מדורים שבקשר למוזיקה אלקטרונית זה ממש מפחיד מה שהולך
אתה קולטים אלו ביקורות שליליות יש זה פשוט מדהיים
אני קצת העפפתי מבט על כמה מהמדוריים וקצת קיבלתי חום
כי מה שהולך אצלינו כאן ולעומת מה שהולך בחוץ הבדל שמיים וארץ

איזה עתיד ברוק ואיזה נעליים
צריך להרוג אנשים כאלה!!!!!
בלחחחחחחחחחחח עליהם!!
סתם פלצנים חסרי חיים שאין להם מה לעשות חוץ מלהעביר ביקורת רעה על דברים
תאמת חברה שיש להם משו שםם
כאילו אני לא מסכים איתם אבל אני חושב על המסיבות שאני הייתי בשנה האחרונה באמת היה הולך פחות מוזיקה אלקטרונית ויותר אלטרנטיבי ומוזיקה שחורה
וביגלל זה הורדתי תכמות של המסיבות יחסית לשנה שעברה
| Originally posted by Sniper וביגלל זה הורדתי תכמות של המסיבות יחסית לשנה שעברה |
| Originally posted by Hell_Copter אוי תעשה לי טובה אתה לא הולך למסיבה רק כדי לשמוע מוזיקה אלקטרונית... אתה הולך למסיבה כדי להנות... |
| Originally posted by Sniper מממ ואיך אני נהנה?? חח או שאני מוצא איזה מישי והולך למקום חשוך או שאני רוקד לצלילי המוזיקה האלקטרונית או שסתם אני מישתכר ועושה שטויות שזה לא קורה הרבה כי תמיד בא עם אוטו זה לפחות אני |

את צודק אבל נגיד בקיוגה אולי נותנים לך איזה טראק אחד
וזהו ניגמר כי הקהל עצמו לא אוהב תמוזיקה הזאת
ותאמין לי שאני לא אוהב קיבצניקיות יש לי טעם ממש שונה משל אנשיםם
בקיצר בכמה מסיבות האחרנות שהייתי אז נתנו קצת בראש וזהו ולפני זה היתה תקופה של איזה חודש וחצי ככה שלא הייתי במסיבה ביגלל שאיזה 4 מסיבות היה רק אלטרנטיב ורוק וגועל נפשש
אפילו לא מוזיקה שחורה
!!
קייצצצררררררר.... כוללככםםם למסיבות טבבעעעע, עככשיוו, שם יש את המוזיקה הככיייי הורסתתת

she's back !
בני זונות הכתבים האלה, רק בגללם
אנחנו נראים ככה..
יחי
I:vbies reviewers 
| Originally posted by Rising בני זונות הכתבים האלה, רק בגללם אנחנו נראים ככה.. יחי I:vbies reviewers |
ראסמי אין מספיק טראנס בזמן האחרון במסיבות, זה במקביל לעליה של הפרוגרסיב
| Originally posted by Sniper את צודק אבל נגיד בקיוגה אולי נותנים לך איזה טראק אחד וזהו ניגמר כי הקהל עצמו לא אוהב תמוזיקה הזאת ותאמין לי שאני לא אוהב קיבצניקיות יש לי טעם ממש שונה משל אנשיםם בקיצר בכמה מסיבות האחרנות שהייתי אז נתנו קצת בראש וזהו ולפני זה היתה תקופה של איזה חודש וחצי ככה שלא הייתי במסיבה ביגלל שאיזה 4 מסיבות היה רק אלטרנטיב ורוק וגועל נפשש אפילו לא מוזיקה שחורה !! |
| Originally posted by Tarantula קייצצצררררררר.... כוללככםםם למסיבות טבבעעעע, עככשיוו, שם יש את המוזיקה הככיייי הורסתתת |
| Originally posted by Tarantula קייצצצררררררר.... כוללככםםם למסיבות טבבעעעע, עככשיוו, שם יש את המוזיקה הככיייי הורסתתת |
| Originally posted by Scorchio נו מה עכשיו גם את נדבקת בדיבור המטומטם הזה חוץ מזה מה אתם קוראים את העיתון המטומטם הזה אלוהים ישמור שנה שעברה הם הכריזו ש Darude - Feel The Beet היה טראק המילניום מי מקשיב להם בכלל |
| Originally posted by luckystrike תני קצת יותר פרטים - ראסמי מתאים לנסוע למסיבה כזאת בצפון איזה יום |
| Originally posted by Tarantula פרטים.. אממממ.... איזה פרטים אתה צריך? שהמסיבות האלה הן הכי שרוטות שיש, ואם אתה לא מוכן לראות סמים מסביבך פשוט אל תבוא לשם, בשביל להיכנס למקומות כאלה, אתה צריך להכיר את האנשים שחיים את זה... שהם לא הכי שפויים בדעתם |

גם אני השנה יוצא הרבה פחות למסיבות...
שנה שעברה ולפני הייתי יוצא כמעט רק לת"א ששם תמיד היו
טראנסים כמעט כל הלילה ולכל מועדון שמכבד את
עצמו היו 2 רחבות - כשהקטנה בשביל האלטרנטיבי...
בשנה הזאת שכבר נגמרה בנתיים יצאתי בעיקר למסיבות קיבוצים כאלה כמו:תל יצחק, מנוש, פארנויה וכאלה...
קיצר המקומות די מצ'וקמקים והמוזיקה נעה מטראנס לרוק לשירים בעיברית ולמוזיקה שחורה - להוסיף לזה את הנתון שהטראנס - שהוא ממוסחר לגמרי
אבל לא נורא מנוגן רק איזה 20 דקות וזהו
הוביל אותי למסקנה שישר שאני מגיע למסיבה כזאת - אני מתיישב על הבר
ומתחיל לפרק שתיה ולתפוס ראש...
כשאני שיכור אני באמת לא שם לב למוזיקה שברקע...
ובאמת שאני מעדיף מסיבות יער למרות שאנשים מסתכלים עלי מוזר... נהייה ממש מפחיד להגיד שאני אוהב פסיכודלי....
ובאמת שלא מפריע שכשאנשים מסביב קצת דלוקים - העיקר שהם נהנים ולפעמים זה באמת די נחמד
ואם מישהו יודע באמת על איזה מסיבת יער טוב - מוזמן להמליץ....
| Originally posted by clubber@work גם אני השנה יוצא הרבה פחות למסיבות... שנה שעברה ולפני הייתי יוצא כמעט רק לת"א ששם תמיד היו טראנסים כמעט כל הלילה ולכל מועדון שמכבד את עצמו היו 2 רחבות - כשהקטנה בשביל האלטרנטיבי... בשנה הזאת שכבר נגמרה בנתיים יצאתי בעיקר למסיבות קיבוצים כאלה כמו:תל יצחק, מנוש, פארנויה וכאלה... קיצר המקומות די מצ'וקמקים והמוזיקה נעה מטראנס לרוק לשירים בעיברית ולמוזיקה שחורה - להוסיף לזה את הנתון שהטראנס - שהוא ממוסחר לגמרי אבל לא נורא מנוגן רק איזה 20 דקות וזהו הוביל אותי למסקנה שישר שאני מגיע למסיבה כזאת - אני מתיישב על הבר ומתחיל לפרק שתיה ולתפוס ראש... כשאני שיכור אני באמת לא שם לב למוזיקה שברקע... |