TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מי בא לחוות היען ב-10!?
מי בא לחוות היען ב-10!?
מחר אני הולך לסגור על דיל עם עוד 3 חברים במלון, ואני יסע לראות את טיאסטו ואנטוני פאפא בחות היען עוד שבוע!!!
רק לחשוב על זה עושה לי צמרמורת! זאת אשכרה הולכת להיות המסיבה של החיים...
עוד מישהו פה מתכנן לבוא??
מי שרוצה פרטים על המסיבות כנסו ל
http://www.laylasites.com/heinekenSundance/
מאנייייייק !!!
הלוואי עליי
סעמק על הצבא ועל הכסף שאין לי

מניאק 
תהנה אח שלי!!!
למסיבה הזאת אין מצב בחיים שאני יגיע
לימודים והורים קרציות ימנעו ממני
יותר נכון הורים קרציות בגלל הלימודים
אבל בקטנה...
העיקר שמישהו יהנה מזה
וזה לא מסיבה עם עוד איזה מלא תותחים שם??
מעניין מי יחמם שם את אנתוני פאפא 
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter מעניין מי יחמם שם את אנתוני פאפא |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
רועי מצחיק אתההה
בקיצר אח שלי תהנה גבררר
ספר איך היה
Re: מי בא לחוות היען ב-10!?
| Originally posted by Trance man מחר אני הולך לסגור על דיל עם עוד 3 חברים במלון, ואני יסע לראות את טיאסטו ואנטוני פאפא בחות היען עוד שבוע!!! רק לחשוב על זה עושה לי צמרמורת! זאת אשכרה הולכת להיות המסיבה של החיים... עוד מישהו פה מתכנן לבוא?? מי שרוצה פרטים על המסיבות כנסו ל http://www.laylasites.com/heinekenSundance/ |
מי עוד מופיע באמת ?
וכמה עולה כרטיסים ?
מישהוא פה יכול לקמבן הנחה או לספר פה על מבצעים ?
זה לא בשבילי אגב אני במילא לא יכול לבוא ...
אז ככה, ביום שישי בלילה יופיע אנטוני פאפא.. ושלומי זידן יחמם אותו אני חושב..
ויום שבת ב12 בבוקר תתחיל המסיבה השניה, עם כל הפסיכודליים וטיאסטו, עד 9 בערב..
שזה אחלה, כי פרוגרסיב זאת יותר מוזיקה של לילה, ואפליפטינג-טראנס זה
מוזיקה סבבה לשמוע בצהריים!
אני רק מקווה שפאפא ישים פחות קטעים פרוגרסיב עמוקים כבדים כאלה אלא יפציץ בטק-האוס וטרייבל..!
סגרתי בסוף על דיל לשני לילות בהולידי אין, ביחד עם הכרטיסים לשני מסיבות יצא לי 400 שקל..אבל בגלל שאנחנו 4 בחדר של 3, אז יצא לכל אחד 300 שקל!
וגם אחד מהחברים שלי שבא איתנו הוא צלם באטרף אז יש מצב שהוא יכנס בחינם ונתחלק בשלל..
אבל אי אפשר לדעת מה יהיה...
| Originally posted by Trance man אז ככה, ביום שישי בלילה יופיע אנטוני פאפא.. ושלומי זידן יחמם אותו אני חושב.. ויום שבת ב12 בבוקר תתחיל המסיבה השניה, עם כל הפסיכודליים וטיאסטו, עד 9 בערב.. שזה אחלה, כי פרוגרסיב זאת יותר מוזיקה של לילה, ואפליפטינג-טראנס זה מוזיקה סבבה לשמוע בצהריים! אני רק מקווה שפאפא ישים פחות קטעים פרוגרסיב עמוקים כבדים כאלה אלא יפציץ בטק-האוס וטרייבל..! סגרתי בסוף על דיל לשני לילות בהולידי אין, ביחד עם הכרטיסים לשני מסיבות יצא לי 400 שקל..אבל בגלל שאנחנו 4 בחדר של 3, אז יצא לכל אחד 300 שקל! וגם אחד מהחברים שלי שבא איתנו הוא צלם באטרף אז יש מצב שהוא יכנס בחינם ונתחלק בשלל.. אבל אי אפשר לדעת מה יהיה... |

| Originally posted by Trance man אז ככה, ביום שישי בלילה יופיע אנטוני פאפא.. ושלומי זידן יחמם אותו אני חושב.. ויום שבת ב12 בבוקר תתחיל המסיבה השניה, עם כל הפסיכודליים וטיאסטו, עד 9 בערב.. שזה אחלה, כי פרוגרסיב זאת יותר מוזיקה של לילה, ואפליפטינג-טראנס זה מוזיקה סבבה לשמוע בצהריים! אני רק מקווה שפאפא ישים פחות קטעים פרוגרסיב עמוקים כבדים כאלה אלא יפציץ בטק-האוס וטרייבל..! סגרתי בסוף על דיל לשני לילות בהולידי אין, ביחד עם הכרטיסים לשני מסיבות יצא לי 400 שקל..אבל בגלל שאנחנו 4 בחדר של 3, אז יצא לכל אחד 300 שקל! וגם אחד מהחברים שלי שבא איתנו הוא צלם באטרף אז יש מצב שהוא יכנס בחינם ונתחלק בשלל.. אבל אי אפשר לדעת מה יהיה... |
| Originally posted by itamarsan ואאאאאלללללה אחי אתה יודע גם אני הייתי אמורר לבואאאאאאא בעצם אני יכול לבואאא כי יש לי שם ידידה באילת מאוד טובה שהיא עובדת ברדיו כול היום האדום והיא אירגנה לי כרטיס בחצי מחייר אבל אני לא יכול לבואאאאאאאא בגלל הגדנ''ע כוס עמווווווווו שיש לי ביום ראשון אני מתבאס על תזכיר לייי |
f*cking aye, i wish i could go 
tiesto, anthony pappa..... ouch i'm hurting
| Originally posted by itamarsan ואאאאאלללללה אחי אתה יודע גם אני הייתי אמורר לבואאאאאאא בעצם אני יכול לבואאא כי יש לי שם ידידה באילת מאוד טובה שהיא עובדת ברדיו כול היום האדום והיא אירגנה לי כרטיס בחצי מחייר אבל אני לא יכול לבואאאאאאאא בגלל הגדנ''ע כוס עמווווווווו שיש לי ביום ראשון אני מתבאס על תזכיר לייי |