TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- כתבה על TIESTO!
כתבה על TIESTO!
ממש הופתעתי לטובה שפתחתי את 7 ימים של ידיעות אחרונות וראיתי שם
כתבה די גדולה על טיאסטו - אולי סוף סוף יתחילו לתת לטראנס פירסום נורמלי
בכלל הוא מצוטט שם שהוא מאוד אוהב את ישראל ושהוא הגיע למעמד שהוא הגיע אליו - מספר 1 בדירוג הרבה בזכות ישראל
וכאלה..
מומלץ לקרוא!
מה חדש... הוא תמיד אומר את זה
מה יש שם מעניין, לגבי שינוי הסגנון וכו
| quote: |
| Originally posted by DjChook מה חדש... הוא תמיד אומר את זה מה יש שם מעניין, לגבי שינוי הסגנון וכו |
סתם שאלתי
זה לא הפעם הראשונה אתה יודע...
וחוץ מיזה, אני מעריב, 
| Originally posted by Rising אז מה?.. אבל זה יפה שרשום על זה בעיתון מרכזי תמיד מעניין לקרוא דברים כאלה. |
ואללה יפה
הייתי פעם ידיעות וכבר לא
אבל אמא שלי תמיד בשישי מביאה ידיעות אז אני יראה
| Originally posted by DjChook מה חדש... הוא תמיד אומר את זה מה יש שם מעניין, לגבי שינוי הסגנון וכו |
בקיצור הוא רוצה להתפח עכשיו יותר למוזיקה....

אהההםםם כל האלה שרק טראנס מלודי כל היום אההם
| Originally posted by clubber@work הוא אומר שהוא חושב שבעתיד זה הסטים כבל לא יהיו אותו הדבר.. יותר בכיוון של הופעות כמו של רוק וכאלה - שהוא מנגן על הבמה הוא גם אמר שנמאס לו לנגן דברים של אחרים ושהוא יעבוד הרבה יותר על המוזיקה שלו... ויוציא אלבומים חדשים - הוא גם רוצה ללמוד לנגן על קלידים יותר טוב ולשלב את זה בהופעות שלו כמו ראנק-1 לדוגמא חוץ מזה הוא אומר שבצעירותו הוא שמע הרבה רוק כמו אירון-מיידן וכאלה ושעד עכשיו הוא מושפע מזה... |
| Originally posted by MoSH_MaN בקיצור הוא רוצה להתפח עכשיו יותר למוזיקה.... ![]() אהההםםם כל האלה שרק טראנס מלודי כל היום אההם |
| Originally posted by Vortex_SA דיי להתלהב, גם אני שומע פול מוזיקה מסוגים שונים כל היום, כן גם דיפ ופרוג, אבל אני לא מבטל סגנונות אחרים בגלל זה, אני גם לא מאמין שצריך "להתקדם" לפרוגרסיב... להפתח התכוונת? טוב באמת טייסטו היה נעול חזק על סגנון אחד... |
| Originally posted by clubber@work כן... אבל מאז שהוא "התפתח" והתחיל לגוון עם פרוגרסיב... אני משום מה פחות אוהב את הסטים שלו - אני לא אומר שאני לא אוהב פרוגרסיב - יש מידי פעם כמה טובים אבל לשמוע סט שלם של זה??? ימי חמישי בTLV - אם אני לא שיכור אין מצב שאני נהנה... באמת שעדיף טכנו! |
לא יודע..
בדרך כלל שאני שומע 99FM
ויש פרוגרסיב - זה ממש גרוע
למרות שמידי פעם אני נופל על איזה סט של דיגוויד שרואים באמת למה הוא אחד התקליטנים הטובים בעולם...
וגם תקרא את הכתבה של טיאסטו באמת ותראה שהוא כותב שבארץ הוא הרבה יותר מרגיש את הקהל ושהקהל הרבה יותר שמח ואנרגטי
מאשר באירופה ששם אנשים רק "זזים מצד לצד" - ציטוט של טיאסטו
אין שום דבר שמשתווה לאיזה עליה מטורפת!
איזה קינג !

בעסה שאני מעריב !
אבל אחלה שהוא הולך לעשות לייב אקט כמו ראנק 1 ...
ידעתי שבסוף עוד יתחילו לעשות את זה
זה יותר טוב ומיוחד
וגם מראה על האומן יותר שהוא יודע לנגן ומבין באמת
במוזיקה ולא רק מחליף תקליטים שגם זאת אומנות ברור
אבל יענו בנתם אותי ...
| Originally posted by Vortex_SA דיי להתלהב, גם אני שומע פול מוזיקה מסוגים שונים כל היום, כן גם דיפ ופרוג, אבל אני לא מבטל סגנונות אחרים בגלל זה, אני גם לא מאמין שצריך "להתקדם" לפרוגרסיב... להפתח התכוונת? טוב באמת טייסטו היה נעול חזק על סגנון אחד... |
| Originally posted by MoSH_MaN קושיל האמא שך זונה פותחת די כבר עם הפוזות אני פשוט אומר שצריך להפתח לכל מיני סגנונות שונים וזה אחלה של דבר.... |
אני כן אבל לא רק אבל אני לא עושה פוזות
אז מאחר ואפחד לא עושה פוזות, חסל סדר פוזות!
לא ראיתי את הכתבה... אבל ניתן איזה חיפוש קטנטן על זה
ומוש... סעמק עליך אתה זה שעושה פוזות אם כבר ולא הוא
אז תרגיע את עצמך כבר!!!
חחח תראו מי שמדבר
אני בסך הכל אומר לכל מי שמבקר כל הזמן את הפרוגרסיב כמו שאני פעם עשיתי שיפסיק סתם ככה להגיד וינסה להתפח
ואז נראה
אחלה של כתבה!
הוא בהחלט משבח את ישראל
שהקהל כאטן זה משה מיוחד שהוא אהב את זה שכאן קופצים ובאירופה היו זזים מצד לצד
ועוד כל מיני שטויות
והוא אמר שהוא לא יודע לנגן טוב על קלידים ואם זה לא יוצא הכי טוב הוא מתקן את זה במחשב עם העכבר
והוא רוצה להתחיל ללמוד טוב ברמה שהוא יוכל לנגן בהופעות....
ושכסף יש לו וצריך רצון....
בקיצור משהו טוב

והוא אמר משהו די נכון
זה לא ממש קשה להכין היום מוזיקה כזאת
רק להכין מוזיקה איכותית קשה מאד למצוא היום
| Originally posted by MoSH_MaN חחח תראו מי שמדבר אני בסך הכל אומר לכל מי שמבקר כל הזמן את הפרוגרסיב כמו שאני פעם עשיתי שיפסיק סתם ככה להגיד וינסה להתפח ואז נראה |
חאלס לריב...
וואלה כתבה דיי מחורבנת..
לדעתי מה שהכתב עשה ..הוא פשוט תירגם קטעים מראיונות אחרים שנעשו עם טיאסטו בתקופה האחרונה..
ראיתי כך כך הרבה דברים שהוא אמר כבר ובדיוק אותו ניסוח..ככה שדלעתי אין מצב שטיאסטו יחזור על עצמו באותה דרך..
שורה תחתונה הכתב פלצן ולא מבין כלום מהחיים שלו..הרס לי ממש ת'חשק לקרוא את זה.
הוא נגיד כותב שטיאסטו אמר משהו על ישראל...
פתאום בסוגריים
(עוד פעם מדבר על ישראל זה)
יעני סתום - שמור תהערות שלך לעצמך..
יכול להיות שהוא שאל כמה שאלות את טיאזטו אבל העיקר של הכתבה זה העתקה ולקיחות ממקורות אחרים..

i really respect tiesto for coming to israel at the rate he does. im glad he has fun doing it and im sure you all are in bliss everytime you get to see him live. any of you who are going to see him on the 10th have a blast and i wanna hear all about it.
| Originally posted by Izzy i really respect tiesto for coming to israel at the rate he does. im glad he has fun doing it and im sure you all are in bliss everytime you get to see him live. any of you who are going to see him on the 10th have a blast and i wanna hear all about it. |