TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- לכל מי שחלם קיוה וציפה .. הרובוטריקים חוזרים לישראל
לכל מי שחלם קיוה וציפה .. הרובוטריקים חוזרים לישראל
כן כן זה אכן נכון .. הרובוטריקם אכן חוזרים לארץ שלנו ובגדול
לכתבה המלאה :
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=323549
נ.ב ... באסה לראות שהורדתם תטרד של המסיבות מהסטיקי .. הרי טראנסים ומסיבות הולך ביחד .. אבל איך שבא לכם
חחחח חזק !

יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייישששששששששש
שששששששששששששששש
אם רק היה לי פוקס קידס

חחחח ברוך הבא אלון
לא היית פה אז לטרד היה משעמם
זיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
איזה יופיייי
איך אהבתי תסידרה הזאת
אני זוכר שהיה לי רובוטריקים קטנים כאלה
שהופכים למכוניות
או מטוסים כל מיני שטיות
וואיי איזה געגועים
| quote: |
| Originally posted by Sniper זיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן איזה יופיייי איך אהבתי תסידרה הזאת אני זוכר שהיה לי רובוטריקים קטנים כאלה שהופכים למכוניות או מטוסים כל מיני שטיות וואיי איזה געגועים |
Yeshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
James Morning....
פצצות, הסדרה הזאת גידלה אותי
אין לי
fox kids
בני זונות 
ממממ וואו?!
זה לא ממש מטריד אותי
וגם ככה אין לי פוקס קידס
כן זהו כוח המחץ!!!!!!
....
| Originally posted by DjChook חחחח ברוך הבא אלון לא היית פה אז לטרד היה משעמם |
| Originally posted by Rising פצצות, הסדרה הזאת גידלה אותי אין לי fox kids בני זונות |
אבל לעודד יש ולעודד יש!!!!
| Originally posted by oDrori אבל לעודד יש ולעודד יש!!!! |