TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מחר בגרות במתמטיקה!!
Pages (2): [1] 2 »
מחר בגרות במתמטיקה!!
ינעל העולם
לא יצאתי 4 חודשים
רק למדתי כמו איזה מאניק
אני נבחן ב 4 יחידות
אני רוצה ללמוד לתואר במדעי המחשב במכללת חולון
מישהו שמע / מכיר?
יש כאן עוד אנשים שנבחנים ?
אייל.
ואללה שיהיה לך בהצלחה
אני גם נבחן אבל ל5
מקווה שנצליח כלונו
ויאללה שזה יהיה מאחורינו כבר
גם אני רשום לבחינה !
אבל יש לי מחלת הנשיקה אז אני לא עושה
ת'אמת גם ככה לא למדתי
(אני בסך הכל רציתי לשפר את הציון הסופי שלי ב 3 מתוך 5 כי סתם קיבלתי 67 בבגרות עם מגן מעל 90)
| quote: |
| Originally posted by DjChook גם אני רשום לבחינה ! אבל יש לי מחלת הנשיקה אז אני לא עושה ת'אמת גם ככה לא למדתי (אני בסך הכל רציתי לשפר את הציון הסופי שלי ב 3 מתוך 5 כי סתם קיבלתי 67 בבגרות עם מגן מעל 90) |
מה חצי שנה ?!
אל תעצבן תי
אמרו לי חודש וזה גם נשמע לי מוגזם בטירוף
סעמק נראה לי אני בסוף אפספס גם את הבגרויות של הקיץ
((
בהצלחה אחי !!!
תגיד אח"כ איך היה ...
אני שיפרתי את ה-2 יחידות מתוך החמש
כי גם בשתיים קיבלתי 67 על מגן מעל 90 ...
לא משנה יש לי סופי 5 יחידות 93 ...
שיהיה לכם בהצלחה!!!!
לצערי אני עושה את כל החמש בקיץ... באסה לא נורמלית לשבת 5 שעות למבחן מסריח
יפה מורן !
נשבע לכם ציון 67 זה ציון מה זה שכיח

| Originally posted by Hell_Copter שיהיה לכם בהצלחה!!!! לצערי אני עושה את כל החמש בקיץ... באסה לא נורמלית לשבת 5 שעות למבחן מסריח |
זה לא מדויק מורן
היב שלי שיא הקלה
עם יום חופשי ו 27 שעות אני חושב במערכת
יעני ממש בדיחה
זה בגלל שעשיתי את ה3 מתמטיקה ביא (עזוב שלא הצלחתי - זה בגלל שאני טמבל) אבל בלי קשר
למרות שאני גם מאמין שהחלוקה זה מטומטם אבל זה מה יש
| Originally posted by DjChook יפה מורן ! נשבע לכם ציון 67 זה ציון מה זה שכיח |
תשמע להרחיב מקצוע אחד זה באמת לא משהו
כמה יש לך ממוצע בגרות סופי ? יעני עם הבונוס והכל ?
| Originally posted by luckystrike לא שאני בוכה אבל יכל להיות יותר טוב ... הרחבתי רק מקצוע אחד כימייה וגם בו לא הצלחתי כל כך יש לי סופי בכימייה נראה לי 85 ואפילו עם המטמתיקה לא נראה לי זה יספיק למשהוא ... |
רועי אבל אני אגיד לך מה הבעיה
סיימנו הרי שנה שעברה עם השלוש
והשנה כל החדוא למשל ב 2
כל ה
LN
ו
e
מתבסס על החומר משנה שעברה...
וגם אישיוויונים והכל ,זה מתחבר
לפחות בחלק מהנושאים.
בקשר לכימיה, אני עזבתי כימיה שנה שעברה רק בגלל המורה,
נשבע לכם מורות לכימיה - סיוט
| Originally posted by DjChook רועי אבל אני אגיד לך מה הבעיה סיימנו הרי שנה שעברה עם השלוש והשנה כל החדוא למשל ב 2 כל ה LN ו e מתבסס על החומר משנה שעברה... וגם אישיוויונים והכל ,זה מתחבר לפחות בחלק מהנושאים. |
אני אומנם 4 יחידות אבל אני לא מתלונן
מגישים אותי על 100
ונקווה שניוציא ככה בבגרות גם...

יאללה אני חייייייב להמשיך ללמוד,
הדלקתי את המחשב בטעות ואם כבר המחשב דלוק,
אז גם הדלקתי את המסך
ואם כבר המסך דלוק, נכנסתי לפה...
ועניתי על כמה הודעות...
TAכל הדרכים מובילות ל
| Originally posted by Dj-2TaLL אני אומנם 4 יחידות אבל אני לא מתלונן מגישים אותי על 100 ונקווה שניוציא ככה בבגרות גם... ![]() יאללה אני חייייייב להמשיך ללמוד, הדלקתי את המחשב בטעות ואם כבר המחשב דלוק, אז גם הדלקתי את המסך ואם כבר המסך דלוק, נכנסתי לפה... ועניתי על כמה הודעות... TAכל הדרכים מובילות ל |

| Originally posted by Dj-2TaLL אני אומנם 4 יחידות אבל אני לא מתלונן מגישים אותי על 100 ונקווה שניוציא ככה בבגרות גם... ![]() יאללה אני חייייייב להמשיך ללמוד, הדלקתי את המחשב בטעות ואם כבר המחשב דלוק, אז גם הדלקתי את המסך ואם כבר המסך דלוק, נכנסתי לפה... ועניתי על כמה הודעות... TAכל הדרכים מובילות ל |
| Originally posted by DjChook מה חצי שנה ?! אל תעצבן תי אמרו לי חודש וזה גם נשמע לי מוגזם בטירוף סעמק נראה לי אני בסוף אפספס גם את הבגרויות של הקיץ (( |
כרגע אני בשלב הראשוני
שכולל חום כאבי ראש וכאבי גרון נוראיים
נראה לך שאני מתכוון ללמוד ככה ?
עם העייפות אני באמת אסתדר
מקסימום נלמד פשוט פי שניים עם שינה כל הזמן באמצע
בקשר למתמטיקה רועי
אינדוקציות לדעתי זה ממש קל
מה שכן, שחזר השנה שירד לי שנה שעברה זה סדרות נסיגה, פאק לא זכרתי מה זה בכלל
אנליטית ווקטורים התחלנו עכשיו, כי עם כל השאר סיימנו
יעני גם מרוכבים
זה הנושא הכי מטומטם במתמטיקה אין מצב שאני בוחר בו
אני לא מבין למה מישהו החליט שצריך להיות שורש למינוס אחד ?
| Originally posted by DjChook כרגע אני בשלב הראשוני שכולל חום כאבי ראש וכאבי גרון נוראיים נראה לך שאני מתכוון ללמוד ככה ? עם העייפות אני באמת אסתדר מקסימום נלמד פשוט פי שניים עם שינה כל הזמן באמצע בקשר למתמטיקה רועי אינדוקציות לדעתי זה ממש קל מה שכן, שחזר השנה שירד לי שנה שעברה זה סדרות נסיגה, פאק לא זכרתי מה זה בכלל אנליטית ווקטורים התחלנו עכשיו, כי עם כל השאר סיימנו יעני גם מרוכבים זה הנושא הכי מטומטם במתמטיקה אין מצב שאני בוחר בו אני לא מבין למה מישהו החליט שצריך להיות שורש למינוס אחד ? |
כואב
אבל מסתדרים
אבל כן מורידים במשקל כי גם יש חוסר תאבון
(שזה טוב לי
)
| Originally posted by DjChook כרגע אני בשלב הראשוני שכולל חום כאבי ראש וכאבי גרון נוראיים נראה לך שאני מתכוון ללמוד ככה ? עם העייפות אני באמת אסתדר מקסימום נלמד פשוט פי שניים עם שינה כל הזמן באמצע בקשר למתמטיקה רועי אינדוקציות לדעתי זה ממש קל מה שכן, שחזר השנה שירד לי שנה שעברה זה סדרות נסיגה, פאק לא זכרתי מה זה בכלל אנליטית ווקטורים התחלנו עכשיו, כי עם כל השאר סיימנו יעני גם מרוכבים זה הנושא הכי מטומטם במתמטיקה אין מצב שאני בוחר בו אני לא מבין למה מישהו החליט שצריך להיות שורש למינוס אחד ? |
לא אמרתי שלא
אבל באמת תסביר לי למה מישהו חשב על זה
מילא התפוח נפל לזה על הראש וכל החרטא
אבל
V(-1)
למה ?!
(V = שרש(
בהצלחה לכולם !!! תאתגרואותי