TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- פתרון בחינת הבגרות 5 יח' ע"פ מורי היובל
פתרון בחינת הבגרות 5 יח' ע"פ מורי היובל
(שאלה 1: (גאומטריה
CE=3.2
שאלה 4
2822400
שאלה 5
a=2
x<>4
(3.5;-2) minimum
(0;1.0625)
(3.707;0)
(2.292;0)
שאלה 6
5.196
שאלה 7
t=4
מקווה שכולכם הצלחתם
לי, אם אין הפתעות מיותרות, אין שגיאה אחת
ואם לא יורידו לי על שטויות אז יש לי 100!!!
רק חבל שהגישו אותי על 75
*slap on the head for not coming to math class all year*
חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן ה
| quote: |
| Originally posted by nesher חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן חרשן ה |
Re: פתרון בחינת הבגרות 5 יח' ע"פ מורי היובל
| Originally posted by ripcurl ואם לא יורידו לי על שטויות אז יש לי 100!!! |
Re: Re: פתרון בחינת הבגרות 5 יח' ע"פ מורי היובל
| Originally posted by Scorchio ועל זה נאמר "אימא שלך זונה" |
wahhhhhhh
לפי מה שאתה אומר 100 בחמש יחידות
יאלההההההההה
גדול
קיבלת זין אבל
אבל לא נורא 88 זה מאד טוב!!!
מוש שתבין
אם אני באמת מקבל 100 עגול
אז ההפרש מהמגן לבגרות הוא 25 נקודות
ויש איזה חוק שחל על הפרש כזה
שאומר שיכול להיות שהמגן מתבטל
או שיש לו פחות כח
הלוואי!!!!!!!!!!!!!!!
לא זה לא
זה רק עם כל הכיתה שלך קיבלה כאלה הפרשים
כלומר המורה זיין אותכם בציונים
אם זה תלמיד אחד קורה רוב הסיכויים שלא יבטלו לך את המגן
| Originally posted by DjChook לא זה לא זה רק עם כל הכיתה שלך קיבלה כאלה הפרשים כלומר המורה זיין אותכם בציונים אם זה תלמיד אחד קורה רוב הסיכויים שלא יבטלו לך את המגן |
נראה לי אסף צודק דווקא
לפי מה שאני זוכר החוק תקף גם
לגבי בודדים
כן החוק אמור להיות תקף
גם ההפך אם המגן הרבה יותר גבוה מהבגרות
יא אבויה
ט'רד שלישי על בגרות מזדיינת
להרגיע!!!
שניכם מזיינים את השכל
לא תקף ולא כלום
יש לי מגן 100 במחשבים ובגרות 67
יש לי 93 מגן מתמטיקה ו 67 בגרות
ובשניהם לא עשו את החוק הזה
אז תפסיקו לזיין את השכל
בדקתי את זה
זה רק אם כל הכיתה ככה
| Originally posted by DjChook שניכם מזיינים את השכל לא תקף ולא כלום יש לי מגן 100 במחשבים ובגרות 67 יש לי 93 מגן מתמטיקה ו 67 בגרות ובשניהם לא עשו את החוק הזה אז תפסיקו לזיין את השכל בדקתי את זה זה רק אם כל הכיתה ככה |
| Originally posted by DjChook שניכם מזיינים את השכל לא תקף ולא כלום יש לי מגן 100 במחשבים ובגרות 67 יש לי 93 מגן מתמטיקה ו 67 בגרות ובשניהם לא עשו את החוק הזה אז תפסיקו לזיין את השכל בדקתי את זה זה רק אם כל הכיתה ככה |