TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- חשוב כנסו מהר !!!
חשוב כנסו מהר !!!
טוב שמעו אני צריך אבל ממש חייב למצוא את המשחק החדש
Championship Manager 4
של חברת EIDOS
באמת אבל אם מישהו מכיר אתר אז תגידו לי זה שיא החשוב
ושאף אחד לא יעז לסגור את זה כי אני פותח פה ט'רד פעם בשנה אז בלי שטויות
Re: חשוב כנסו מהר !!!
| quote: |
| Originally posted by yahel222 טוב שמעו אני צריך אבל ממש חייב למצוא את המשחק החדש Championship Manager 4 של חברת EIDOS באמת אבל אם מישהו מכיר אתר אז תגידו לי זה שיא החשוב ושאף אחד לא יעז לסגור את זה כי אני פותח פה ט'רד פעם בשנה אז בלי שטויות |
Re: Re: חשוב כנסו מהר !!!
| Originally posted by Shahar איזה סוג משחק זה? כדורגל? |
Re: Re: Re: חשוב כנסו מהר !!!
| Originally posted by yahel222 בערך אתה מאמן של קבוצה וכל שנה זה משתכלל נגיד אני יש לי את הישן מעונת 2001-2002 וזה ממש בנזונההההה אבל עכשיו יש מלא דברים חדשים כאילו אתה יכול גם להתקדם להיות יו"ר של קבוצה ממש נחמד |
Re: Re: Re: Re: חשוב כנסו מהר !!!
| Originally posted by Shahar יש מצב שאתה מתחפפש total club manager? אם לא - אז זה אותו עיקרון ממש רק יותר חדש.. |
Re: Re: Re: Re: Re: חשוב כנסו מהר !!!
| Originally posted by yahel222 אני מכיר את סוגי המנג'רים וזה הכי טוב וגם הכי חדש יצא ממש לפני יום-יומיים בערך |
)
אמרו טוטאל קלאב מנגר משחק סתם שמנסה לחקות את הצמפיון מנגר
בכל מקרה אחי אני מצדיע לך אני מכור רשמית לסי אם עוד מהגרסה של הליגה העולמית שהיה את ביתר ירושלים בליגה הראשונה ואת מכבי תא בליגה השלישית נראה לי זה היה 97/98
אין אני כבר משחק במשחק הזה בשבתות בבסיס אחלה של משחק אבל רק למשממש אוהב כדורגל.... לא משחק לכל אחד מעצבנים אותי האנשים ה"חכמים" שמביאים אותה בהערות "מה זה איזה מן משחק דפוק זה" בקיצור אחי שמעתי המשחק יוצא רק בפברואר כנראה באמצע פברואר ביחד עם המלחמה בעיראק אז יש עוד למה לחכות לצערי......
אלא אם משהו כבר העלה אותה לאינטרנט איפשהו ואז....נשאר רק לחפש
בהצלחה בכל מקרה בחודש הקרוב הוא יצא..

:אחלה אתר, אל פעם שאני צריך משהו יש שם הכול כמעט
http://go.to/Mosh_Man

טוטאל קלאב מנג'ר זה לא חיקוי ..
זה של
EA Sports
הם לא נוהגים לחקות משחקים חח
טעות שלי
חבר שלי אמר לי שכבר יצא
אבל עכשיו ראיתי שיצא רק ב28 בפברואר
הדמו השתחרר רק...
יש עוד זמן
בכל אופן אני כרגע משחק בגרסה הישנה אני כבר עונה לא יודע איזה....
משחק ממכר באמת
| Originally posted by yahel222 טעות שלי חבר שלי אמר לי שכבר יצא אבל עכשיו ראיתי שיצא רק ב28 בפברואר הדמו השתחרר רק... יש עוד זמן בכל אופן אני כרגע משחק בגרסה הישנה אני כבר עונה לא יודע איזה.... משחק ממכר באמת |
| Originally posted by Dj-2TaLL :אחלה אתר, אל פעם שאני צריך משהו יש שם הכול כמעט http://go.to/Mosh_Man |
| Originally posted by Sniper LOL וואני כמו מפגר ניכנס לאתר ליראות מה יש בו חחח |
Re: חשוב כנסו מהר !!!
| Originally posted by yahel222 טוב שמעו אני צריך אבל ממש חייב למצוא את המשחק החדש Championship Manager 4 של חברת EIDOS באמת אבל אם מישהו מכיר אתר אז תגידו לי זה שיא החשוב ושאף אחד לא יעז לסגור את זה כי אני פותח פה ט'רד פעם בשנה אז בלי שטויות |
| Originally posted by Hell_Copter חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מקווה בשבילך שזה רק בגלל השעה |
| Originally posted by Sniper LOL וואני כמו מפגר ניכנס לאתר ליראות מה יש בו חחח |
משחקים, תוכנות ושאר חארטות -
http://www.dreamdownloads.com
.....
| Originally posted by Flotser חחחחחחחחחח גם אני נכנסתי .... שעה לא שעה אנאערף.. |
אני שקלתי ואז ויתרתי
חחח
בכל מקרה מה אתם סרוטים ?!
פברואר , במיוחד הסוף שלו שייך ל
c&C !!!!!!