TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- תחרות הרמיקסים מס' ארבע בפורום המפיקים החובבנים
תחרות הרמיקסים מס' ארבע בפורום המפיקים החובבנים
יאללה, תזיזו עצמכם ובואו ניתן כבוד למפיקים המצויינים שיש לנו פה!
http://www.tranceaddict.com/forums/...47&pagenumber=1
רגע לכל האלה שעושים רמיקסים לשירים אתה רוצה להגיד לי שיש אישור מהיוצרים של השירים?
לא אבל כל עוד אתה לא עושה כסף על הטראק אתה לא פוגע בזכויות.
weeeeeeee
נראה לי אני אתחיל לנצל תרמיקסר של אחי 
*** BUMP ***
שימו לב לתגובה הראשונה של שחר פה
איזה כיף לנבור בטרדים ישנים ולמצוא פנינים כאלה
נראה מי הראשון שחופר פה ומוצא טרד שבו אני תומך לחלוטין בהורדות מוזיקה (אני אישית עוד לא מצאתי אבל אני מה זה בטוח שיש לי כמה טרדים הזויים מהעבר)
ראיתי את הרשימת מישתתפחם...יש פה אנשים תותחים בטירוף...אני אפילו לא אנסה להישתתף חחח
| quote: |
| Originally posted by ozone ראיתי את הרשימת מישתתפחם...יש פה אנשים תותחים בטירוף...אני אפילו לא אנסה להישתתף חחח |
| Originally posted by Rising קצת מאוחר מדיי הייתי אומר.. |
למה נראה לכם שכל כך קל לעשות רמיקס?
| Originally posted by Dj Alex (ISR) למה נראה לכם שכל כך קל לעשות רמיקס? |
| Originally posted by Dj Alex (ISR) למה נראה לכם שכל כך קל לעשות רמיקס? |
| Originally posted by Koby כי כל אחד פה יוצר מהשורה הראשונה..לא ידעת??? סתם יש פה כמה חבר'ה שיודעים את העבודה אבל כל התחרויות האלה נראות לי מה זה עלובות..יוצר חדש חייב שתהיה לו מוטיבציה לשאוף לגדולות..ולא להתעסק עם בוטלגים לווקאלים מסחריים... |
| Originally posted by Glenn-Holmes *** BUMP *** שימו לב לתגובה הראשונה של שחר פה איזה כיף לנבור בטרדים ישנים ולמצוא פנינים כאלה נראה מי הראשון שחופר פה ומוצא טרד שבו אני תומך לחלוטין בהורדות מוזיקה (אני אישית עוד לא מצאתי אבל אני מה זה בטוח שיש לי כמה טרדים הזויים מהעבר) |
לא יודע מה איתכם אנשים אבל התאריך של הפוסטים האלה הם מלפני שנים.. 
| Originally posted by Black Dragon לא יודע מה איתכם אנשים אבל התאריך של הפוסטים האלה הם מלפני שנים.. |
לא יודע מה איתך אלי...אבל זאת הייתה הכוונה 
| Originally posted by Shahar חחחח זה מהימים שהיה לאחי rm-1x של ימאה ובקשר אלייך עדיין יש לי את הריפ המלא ששלחת לי של אדגיו פעם היית תומך פשוט התחבאת בכינוי אחר אז האנשים החדשים לא יודעים שזה אתה אבל אני זוכר שכל פעם היית צורב ושומע בבסיס |
| Originally posted by Glenn-Holmes לכלת אין קשר בין העובדה ששיניתי את הניק לבין במעבר שלי לחוקי שיניתי תניק הרבה לפני שהתחלתי לקנות מוזיקה והיות אני לא צורב אני פשוט מעביר לנגן אמ פי 3 - אבל רק סטים תאמת? כשזה סטים של דיגיים טובים ההנאה מכל קטע בסט רק עולה תנסו את זה בבית |