TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ...הספירה החלה, יומיים נותרו עד ש
Pages (2): [1] 2 »
...הספירה החלה, יומיים נותרו עד ש
שמעו אנשים, "אני רואה לאן החברה הזאת הולכת" אבל אני לא אוהב את זה
(מהפרסומת של התוכנה לא חוקית, עזבו)
יש לע ביום חמישי מבחן בהסטוריה
כלומר לי יש "הפסקה" מהאתר
כלומר לכם יש לכם יומיים להחליט מה נסגר כבר עם העץ הזה!!!
יומיים לבנות עץ שכולם מסכימים איתו
(אל תתעכבו על זה יותר מידי, תשאירו הרבה זמן לריבים על ההגדרות של הז'אנרים)
ואני מבקש ממכם לעשות משהו!!!
אתם רוצים לשנות או לא!?

Trance:
Club Trance
Deep Trance
Progressive Trance
Tech Trance
Hard Trance
Hardstyle
Psychedelic Trance
Electronic Trance
House:
Progressive House
Deep House
Tribal House
Tech House
Groove House
Garage House
Breakbeat
Techno:
Tribal Techno
Techno Club
Chill:
Chillout
Ambient
זה נראה לי הכי טוב
| quote: |
| Originally posted by Scorchio Trance: Club Trance Deep Trance Progressive Trance - איך תגדיר את זה?? Tech Trance Hard Trance Hardstyle Psychedelic Trance - minimal, full-on, progressive, goa... Electronic Trance - מה?????!!?? House: Progressive House Deep House Tribal House Tech House Groove House Garage House Breakbeat HOUSE - יש פול סוגים של ברייקביט... FRENCH HOUSE Techno: Tribal Techno Techno Club ELECTRO Chill: LOUNGE Chillout Ambient breakbeat- Drum n' bass\jungle hip hop? bigbeat? - אפשר לשייך את זה להאוס נראה לי... |
אני עד שבוע הבא יהיה בלחץ אטומי אני בקושי יהיה פה
כי יש לי עכשיו מרתון של 4 מיבחנים אינעל ראבאק
מחר אנגלית
מחרתיים תנך
ראשון היסטוריה
רביעי חיבור
יהיה טוב אני מקווה:]]
בכל אופן אחרי זה אני יתחיל לעבוד קצת יותר חזקק
ד"א אני גם מוכן לרשום על טראקים חדשים שיצאו:]
Re: ...הספירה החלה, יומיים נותרו עד ש
| Originally posted by Dj-2TaLL שמעו אנשים, "אני רואה לאן החברה הזאת הולכת" אבל אני לא אוהב את זה (מהפרסומת של התוכנה לא חוקית, עזבו) יש לע ביום חמישי מבחן בהסטוריה כלומר לי יש "הפסקה" מהאתר כלומר לכם יש לכם יומיים להחליט מה נסגר כבר עם העץ הזה!!! יומיים לבנות עץ שכולם מסכימים איתו (אל תתעכבו על זה יותר מידי, תשאירו הרבה זמן לריבים על ההגדרות של הז'אנרים) ואני מבקש ממכם לעשות משהו!!! אתם רוצים לשנות או לא!? |

| Originally posted by elad11 פשוט שמהעץ יצאו ארבעה ענפים של טראנס, האוס, טכנו וצ'יל ומשם הכל מתפזר... וסגרנו עניין.. |
| Originally posted by Scorchio (עם הערות של עודד) Trance: Club Trance >>> מפה צריכים לצאת הארד ומלודי לדעתי, וגם דאנס\יורוטראנס Deep Trance >>> זה צריך לצאת מטראנס וצ'יל Progressive Trance >>> זה צריך לצאת מטראנס והאוס Tech Trance >>> לקרוא לזה בשמות כיפיים זה יופי אבל בוא נהיה רציניים ונקרא לזה טכנו - טראנס . זה צריך לצאת מטראנס וטכנו Hard Trance >>> .ראה קלאב טראנס. מפה צריך לצאת הארדסטייל Hardstyle >>> ראה הארד טראנס Psychedelic Trance Electronic Trance >>> מיותר לדעתי, למחוק |
מסכים ביותר עם מה שעודד אמר לגבי
Electronic Trance
ו
Hardstyle
Re: Re: ...הספירה החלה, יומיים נותרו עד ש
| Originally posted by elad11 חחחחח אחלה חתימה יש לך ... ![]() ----------- בנוגע לעץ - כל הסוגים שפרסמו פה די נראים לי אבל בעץ עצמו אני לא חושב שהכל צריך להסתכם בטראנס והאוס..... זה די מטומטם... פשוט שמהעץ יצאו ארבעה ענפים של טראנס, האוס, טכנו וצ'יל ומשם הכל מתפזר... וסגרנו עניין.. |
Re: Re: Re: ...הספירה החלה, יומיים נותרו עד ש
| Originally posted by Vortex_SA ומה עם מוזיקה שחורה? פופ? רוק? |
Re: Re: Re: Re: ...הספירה החלה, יומיים נותרו עד ש
| Originally posted by Dj-2TaLL ?!?!? מ-ה ה-ס-י-כ-ו-י זה אתר שמוקדש לטראנס... לא בריטני ספירס... חפש את הטרד הענק של ברוייטמן... (RIPCURL) תראה למה האתר הזה קם בכלל |

חסר בטכנו:
Electro
Acid
Detroit (למרות שאף אחד לא שומע את זה)
ובהאוס:
New-York House
חסר גם יורוטראנס או משו כזה לא?
?ואיפה שמים לדוגמא את לאסגו
| Originally posted by elad11 חסר גם יורוטראנס או משו כזה לא? ?ואיפה שמים לדוגמא את לאסגו |
| Originally posted by MoSH_MaN Bullshit trance |
יש סגנון שהולך חזק שנקרא
L.A. House
בארה"ב בכלל כמעט בכל מדינה יש דיג'יים מרכזיים שקוראים למה שהם מנגנים לפי שם המדינה, כך ש...
| Originally posted by Sniper ניראה לי לסאגו זה יורו אהוס |
| Originally posted by MoSH_MaN לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איפה אתה חי ולא שקיים כזה דבר בכלל יורודאנס זה אייפל 65 E type etc |
| Originally posted by Sniper חחח חזק!!! ניראה לי לסאגו זה יורו אהוס |
חחח אין לי מושג איך קוראים לזהה
:\\
חחח מסכן אלעד מה אתם רוצים ממנו
תנו תנו למוש להחליט, אני אוהב שכל פעם הוא מפציץ עם שמות של סגנונות 

תראה אני לא ממש רואה הבדל בין
Prezioso - Tell My Why
ל
Lasgo - I'm Cheesy As Fuck
So its
Euro Dance !
צאו מזה אנשים. מוזיקת דאנס זה מוזיקת רחבות... לצערי הרב נפוצה הדעה שמוזיקתץ דאנס זה ז'אנר. דאנס זה גם איאן ואן דאהל, גם פרי קורסטן, גם איי טינס וגם ג'סטין טימברלייק. תפסיקו להדחיק. לאסגו וכו' זה טראנס מהסוג המסחרי כיום.
האוס זה ממש לא.
ומאחר ואנחנו עכשיו מה זה נתקעים על מה להכניס ולאיזה ז'אנר וזיוני שכל (סתם למשל, תתחשבו בזה שהיפ הופ זה מוזיקה אלקטרונית), אני מציע שנתחיל רק מטראנס.
,("טראנס- > > קלאב טראנס, פסיכודאלי\ גואה, אמביינט (בשיתוף עם "צילאאוט
("פרוגרסיב טראנס (בשיתוף עם "האוס") , טכנו-טראנס (בשיתוף עם "טכנו
קלאב טראנס - > מלודי\אפליפטינג, הארד טראנס
הארד טראנס - > הארד סטייל
בלי יותר מדי כניסה לפרטים כי שמה ייתגלו כל מיני חילוקי דעות ועניינים להתפלסף איתם מכאן ועד להודעה חדשה, ואז גם נבלבל את הקוראים.
בבוא הזמן נוסיף האוס , טכנו ואת כל הקימבונים האלה כמו הארד אפליפטינג וכו'.
?ב-ב-ק-ש-ה תסכימו איתי
| Originally posted by oDrori ?ב-ב-ק-ש-ה תסכימו איתי |
| Originally posted by luckystrike NOPE אני דווקא חושב שאין בעיה להתחיל מכולם ... זה לא כזה עניין וחבל סתם לדחות ... |
| Originally posted by oDrori דווקא אם יש לכם זין מצידי תעשו את זה... התכוונתי להסכמה בקשר לשאר הפוסט... |