TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ...אורן אני מאוכזב
Pages (3): [1] 2 3 »
...אורן אני מאוכזב
שמע אתה לא בסדר...
הצעת לעשות לי חתימה סבבה...
ציפיתי למשהו ברמה אתה יודע אבל אני חושב שהתדרדרת קצת...
אתה יודע זה נחמד יש הרבה צבעים ואפקטים ממש פצצתיים
אבל חסר משהו...
: \
-=EDIT=-
...הייתי חייב להחליף כי אורן ביקש
זאת החתימה המדוברת...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מלך אתה אחי

אמא שך מה?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
גמרת אותי אחשלי
גדולללל
מה לא בסדר?
:\
| quote: |
| Originally posted by Rising מה לא בסדר? :\ |
| Originally posted by Dj-2TaLL לא הבנתי מה עשית עם האיש האדום... יש לו 3 רגלים באוויר או הוא קופץ? מה נסגר איתו? |
אורן אתה בטוח שאח שלך הקטן לא השתלט לך על המחשב ובטעות עשה משהו עם הפוטושופ?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
| Originally posted by Scorchio אורן אתה בטוח שאח שלך הקטן לא השתלט לך על המחשב ובטעות עשה משהו עם הפוטושופ? |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואו איזה סטייייייייל
פאק
תעשה גם לי

בלי חרטותתתתתתתתתתתתת

LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
L OH FUCKING HELL !!!!!!
הרגת אותיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
איך שלי?
סתם עשיתי באיזה 10 דקות
אני ישפר שיהיה לי כח 
חחחחחחחחח חמוד ביותר!!!
כזאת גרפיקה אנחנו צריכים באתר שלנו!! 
תתחדשו כל האלה עם החתימות החדשות
| Originally posted by Hell_Copter חחחחחחחחח חמוד ביותר!!! כזאת גרפיקה אנחנו צריכים באתר שלנו!! ![]() תתחדשו כל האלה עם החתימות החדשות |
| Originally posted by luckystrike וגם מורן שהחזיר את החתימה שלו ואף אחד לא אמר לו כלום ! |
| Originally posted by Hell_Copter לא יודע מה איתך אבל לי כתוב איפה שהחתימה שלך remote linking forbidden אז הא לך |
| Originally posted by luckystrike מה ???!?!?!? על הזיין שלי ! כוס אמק אני רואה את זה יופי טופי ! פעם בשנה זה כותב לי מה שאמרת אבל בכלליות רוב הזמן אני רואה אותה כמו שצריך ... אינעל אבוק ! ומה עם פודי הדוב שלי ? |

| Originally posted by Hell_Copter אני לא רואה אותה בכל אופן פעם ב אני כן רואה אותה... חפיף... ופודי!?!? איזה מן שם?! מה עם פדינגטון ![]() לא נמאס לו לדפוק את הראש ברצפה!? אני משתגע מהמזוכיסטים האלה.... |

| Originally posted by luckystrike על מה אתה מדבר תראה איזה חמוד הוא !!! |
| Originally posted by Hell_Copter מזכיר לי אחד מהבית ספר שלי שיש לו תיק צד של קסטרו מן... והוא ברח מאיזה מישהו ורץ החוצה מהשער והתיק נתפס בגדר... קיצר זה חנק אותו והוא עשה הפכה כזה... בדיוק כמו הדוב שלך... אחר כך הוא גם פירפר והתעלף אבל זה כבר סיפור אחר |
| Originally posted by luckystrike יא חארות תנו לי לישון ... יש לי צבא מחר ! ואני מפסיד חברים ... ADDICT ... |