TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- שלום לכולם
Pages (4): [1] 2 3 4 »
שלום לכולם
היי
אני טלי בת 17 מיבנה
הגעתי לפה דרך אורן שנמצא ומדבר הרבה על הפורום הזה
הוא אמר שיש פה אנשים נחמדים 
בקשר מוזיקה: אני אוהבת הכל חוץ ממזרחית!
ברוכה הבאה טלי..
נקווה שתאהבי את המקום
אני סך הכל מנובמבר וכבר אני מרגיש פה כמו בבית
תהני
אני אורן ד"א..(כן עוד אחד)

ברוכה הבאה טלי!!!
עוד בת בפורום!!!!!
אז נעים מאוד אני מיכאל,
ואני הגבר של הפורום,
כולם פה סתם פארשים...

| quote: |
| Originally posted by Flotser אז נעים מאוד אני מיכאל, ואני הגבר של הפורום, כולם פה סתם פארשים... |

| Originally posted by Flotser ואני הגבר של הפורום, כולם פה סתם פארשים... |

Originally posted by TranceGiant ![]() Just kidding mate ![]() welcome tali |
ברוכה הבאה טלי, מי ייתן ותרגישי פה כמו בבית ותתרמי למעמד הנשי בפורום (אלונה עושה יופי של עבודה עד כה)
אני עודד
ושיהיה לך פה בכיף
נ.ב. בכל פנייה טענה ומענה פני למודים הלא הם
Hell_Copter , LuckyStrike
נ.ב.ב. שימי פוסט בטרד
Meet the Crew
שייזכרו שעברת פה

חחח ראיתי את המפה שלכם
נחמד 
רגע, שאני יבין אין פה יותר בנות חוץ ממני ואלונה?
בטח היא מרגישה נורא מיוחדת...........
ברוכה הבאה!
וכן...אלונה היא (הייתה) הבת היחידה בפורום..
תהיי גאה להיות 50% מהבנות בפורום הזה...

יש עוד שתיים רשומות, אבל הן לא נכנסו כבר הרבההה זמן
טכנית אלונה היחידה שפעילה פה באופן מלא
ונקווה שגם את
ד.א.
אני חן מרמת גן
או צ'וק
נמרוד...
ממממממממממ...
ברוכים הבאים
חחחחח

| Originally posted by oDrori ברוכה הבאה טלי, מי ייתן ותרגישי פה כמו בבית ותתרמי למעמד הנשי בפורום (אלונה עושה יופי של עבודה עד כה) אני עודד ושיהיה לך פה בכיף נ.ב. בכל פנייה טענה ומענה פני למודים הלא הם Hell_Copter , LuckyStrike נ.ב.ב. שימי פוסט בטרד Meet the Crew שייזכרו שעברת פה |

ברוכה הבאה טלי!!!!
אני רועי ובכל דבר הכי קטן את יכולה לפנות אליי
ת'אמת ראיתי את השם שלך לפני איזה יום פה למעלה ואמרתי לעצמי וואלה עוד בת בפורום... רק שתתחיל כבר לשים פוסטים 
ומורן... למרות ההצעה שלך על סוכר מותך שאני הייתי מקבל בשמחה אמרנו שנרגיע עם התפוחי אדמה... למה להקיא ולהתנשק עם מישהי שרק הקיאה זה לא הכי נעים... אז שוש לך!!!
נ.ב
אלונה אני לא בוגד בך אז תרגעי!! 
בנתיים
| Originally posted by Hell_Copter ומורן... למרות ההצעה שלך על סוכר מותך שאני הייתי מקבל בשמחה אמרנו שנרגיע עם התפוחי אדמה... למה להקיא ולהתנשק עם מישהי שרק הקיאה זה לא הכי נעים... אז שוש לך!!! |
WoW a new girl in town.......Welcome
טלי מה קורה בלבלות? (מצטער מישהו הדביק אותי), קיצר אני ברק וכמו שאת רואה הפורום הזה הוא הטופ של המוזיקה,
האנשים והאנשות פה הם אחלה גברים שבעולם.......
אם את אוהבת מוזיקה אני מבטיח לך שתהני פה,
והכי חשוב תביאי כמה חברות שלך לפה שאוכלוסיית הנשים תגדל
נ.ב
ברוכה הבאה והרבה הצלחה בהמשך הדרך!!!

| Originally posted by luckystrike היי להרגיע !!! איתי זה לא באמת קרה ! רק אני הקאתי ! לעומת הבטטה שלך שצח אומר שהיא הייתה מתאבקת סומו ... |
| Originally posted by Hell_Copter בוא אני יספר לך שוב למקרה ששכחת הקאתי על הבר שם!!!!! הייתי שיכור מת!!! קרה מה שקרה ועדיין הייתה המסיבה הטובה בחיים שלי... אני מרוצה מהעניין... לא יודע מה איתך חוץ מזה התחלנו שם עם כל אחת שהייתה... היינו כולם שיכורים רק צח היה פארש בצד |
| Originally posted by luckystrike שלא נדבר על העוגיפלצת שעודד אמר שיצאת איתה ... |
| Originally posted by Hell_Copter קיבינימאט!!!!#$@%@^@@^&$%^*#@$!@#$@^ אתה תדבר אליי יפה שמעת!!!! סעמק עליך!!! אני לא יצאתי איתה!!! היא מעלילה עליי עלילות שווא השם שלה בחיים לא היה לי בפלאפון או הייתי בהתנחלות הזאת שלה אין לי שום קשר אליה וואט סו אבר לא יודע מאיפה היא ידעה את השם שלי קיבינימאט אין מצב הייתי שיכור איתה כל הערב ולא זכרתי כלום מזה... בקיצור... שקר וכזב!!! |

| Originally posted by Hell_Copter קיבינימאט!!!!#$@%@^@@^&$%^*#@$!@#$@^ אתה תדבר אליי יפה שמעת!!!! סעמק עליך!!! אני לא יצאתי איתה!!! היא מעלילה עליי עלילות שווא השם שלה בחיים לא היה לי בפלאפון או הייתי בהתנחלות הזאת שלה אין לי שום קשר אליה וואט סו אבר לא יודע מאיפה היא ידעה את השם שלי קיבינימאט אין מצב הייתי שיכור איתה כל הערב ולא זכרתי כלום מזה... בקיצור... שקר וכזב!!! |
| Originally posted by luckystrike חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נראה לי שאתה שיכור אז הראייה שלך מיטשטשת אחי ... בכל אופן ... שטויות אחי עוגיפלצת דווקא אחלה גבר ... יש לו עיניים יפות לפחות ... אל תרגיש רע ... כל אחד וטעמו שלו ... ![]() |
| Originally posted by GLoBaL-MUZiK חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רועי זה מטורף פשוט תגיד שאתה לא מכיר אותה נקודה. מה אתה מתחיל לכתוב סיפור |
| Originally posted by Hell_Copter ולעוגיפלצת יש עיניים יפות?! מה עובר עליך בנאדם... |

| Originally posted by luckystrike סתם צוחק אחי ... כנראה ההיא חיה בסרטים אבל זה היה קורע אז אצל עודד שהוא סיפר את זה ונקרענו מצחוק ... בטח היא בת-דודה של התפוח-אדמה ... |
| Originally posted by Hell_Copter אשכרה חיה בסרטים והם באיזור של הקיבוצים שם... אולי היא בכלל מגדלת תפוחי אדמה |
מגיע לנו אוסקר על זה ...