TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- תאונה
Pages (4): [1] 2 3 4 »
תאונה
ח'ברה עשיתי תאונה היום עכשיו חזרתי מבית חולים
יצאתי מביצפר עכשיו יש מעגל תנועה ואז יש גשר שמקצר לי תדרך הביתה קיצר לקחתי תמעגל תנועה על 30 או 40
איבדתי שליטה ההגה התחלק לי מהידיים האוטו עלה על האי תנועה ומזל ששמתי היום חגורה.. קיצרר אני בערך בסדר רק הצואר קצת כואב אבל נקווה שיהיה יותר טוב
כל המערכת היגוי של האוטו התעקמה והדיסית שמחברת את הגלגל ככל הניראה גם היתעקמה...
Re: תאונה
| quote: |
| Originally posted by Sniper ח'ברה עשיתי תאונה היום עכשיו חזרתי מבית חולים יצאתי מביצפר עכשיו יש מעגל תנועה ואז יש גשר שמקצר לי תדרך הביתה קיצר לקחתי תמעגל תנועה על 30 או 40 איבדתי שליטה ההגה התחלק לי מהידיים האוטו עלה על האי תנועה ומזל ששמתי היום חגורה.. קיצרר אני בערך בסדר רק הצואר קצת כואב אבל נקווה שיהיה יותר טוב כל המערכת היגוי של האוטו התעקמה והדיסית שמחברת את הגלגל ככל הניראה גם היתעקמה... |
ואללה איזה באסה..........
תרגיש טוב אחי!!!!
תודה אחים
בעיקרון אני פסדר
רק הצוואר אבל חפיף נעביר אתזה!!
שמעו לי שימו חגורה כל הזמן!!
היא הצילה לי תחיים
וואיייי מיסכן
אבל העיקר שאתה בסדר ולא קרה לך שום דבר רציני
ובקשר לחגורה כמה שאתה צודק!
תקשיבו לו!!!!!!!!!!!!1
וווואי אחי...
העיקר שאתה פסדר
ודרך אגב - חגורה על הזין שלי!
הכל גורל!
הכל קבוע לנו מראש מתי תבינו את זה!!!!!!
וואי אחי - סורי 
העיקר אתה בסדר ...
כביש חלק זה מסוכן סוף הדרך ...
שונא לנסוע בגשם
תיהיה בריא אחי
אני מקווה שאתה בסדר
(אני בידיוק אוכל ופל שוקולד)
תאמין לי אורן שגם אני אמרתי ככה
אני בד"כ נוסע בלי חגורות אבל היום לא יודע למה אמרתי אני ישים
אם היית רואה איזה החלקה הבאתי על המגעל תנועה אתה היית בשוק.. היה חסר עוד 2 קמש והייתי מתהפך בליינד עם האוטו בינתיים רק הצוואר כואב לי ועכשיו יותר.. נקווה שרק זה יכאב למזלי חברים שלי גם היו חגורים ככה שלהם גם לא קרה כלום
בקיצר אם יצא לך להרים אמברקס ולישבור תהגה יענתו לעשות צלחת אז נכון שהאוטו עף כזה הצידה ככה זה היה ואללה אם הייתי מרים תאמרקס בליינד איזה אוטו היה ניכנס בי מאחורה..
| Originally posted by NaOren וווואי אחי... העיקר שאתה פסדר ודרך אגב - חגורה על הזין שלי! הכל גורל! הכל קבוע לנו מראש מתי תבינו את זה!!!!!! |
| Originally posted by arik אני עוד שנייה שולח לך צלפים הביתה מה אתה דפוק? שים חגורה וחלאס אם הזיוני שכל של גורל |
| Originally posted by arik אני עוד שנייה שולח לך צלפים הביתה מה אתה דפוק? שים חגורה וחלאס אם הזיוני שכל של גורל |
וואלה אח שלי תרגיש טוב
לא נעים כל הקטע הזה.......
אבל צריך ללמוד לא להרביץ יותר מדי בגשם...
לקחת מעגל תנועה ב 40 שהכביש חלק זה לא לעניין....
פיי אחי גם לי קרה משהו דומה..לפני איזה 3 שבועות כשהכביש היה רטוב ההגה ננעל לי באמצע סיבוב פתאום ונתקעתי בעמוד..למזלי לא קרה לי כלום וזה לא עשה נזק רציני לאוטו
(זה גם אוטו של חברה אז לא משנה
)
עכשיו לך תוריד על זה פרופיל..
בליינד אתה מוריד ל72 לפחות
| Originally posted by Trance man עכשיו לך תוריד על זה פרופיל.. ![]() בליינד אתה מוריד ל72 לפחות |
וואי וואי .......העיקר שאתה בסדר...
שמור על עצמך
ואורן תאמין לי אתה דפוק
| Originally posted by Hell_Copter חחחחחחחח זה כל מה שמעניין אותך אה ... |
| Originally posted by Trance man למה לא |

| Originally posted by Hell_Copter וואי אחי איזה פצצה יצאה לך עין ויש לך שברים פתוחים בשתי הרגליים!!!!!! עכשיו אתה בטוח לא תתגייס ![]() מבין לאן אני חותר? |

| Originally posted by Trance man יש דברים נוראים הרבה יותר - שמעתי על אנשים ששוברים לעצמם את היד בשביל גימלים.. |
העיקר עכשיו הכל בסדר...
תרגיש טוב מותק
><
| Originally posted by MoSH_MaN ואורן תאמין לי אתה דפוק |
לא נעים.... העיקר אתה בסדר אחי...
לך תוציא איזה כמה אלפיות מהביטוח חובה!
על הכאב צוואר הזה בטוח יביאו לך סתם ככה רק עם תתלונן...
מקסימום תלך עם החרטה הזה על הצוואר כמה ימים...
חבר שלי לפני כמה שבועות התהפך בפיאט אונו המסכנה שלו....
המפגר נסע 120 על כביש עירוני... הוא ניסע לבלום או משהו כזה ויצא שהוא הגיע לצד השני של הכביש והאוטו שלו התהפך ונפל על הפגוש של איזה ערבי שנסע ממול...
היה לו מזל רציני שהוא יצא חי...
מהאוטו שלו לא נשאר כלום
| Originally posted by NaOren מי אתה שתקרא לי טמבל ? |
חחחח שרוטים אתם אחושששש
סתם יש לי רק כאבים בצוואר אני לא יעשה מזה סיפור
ואללה דפקתי שינה כמה שעות
היה פנאניי:]]
באמת באסה שאני לא יבוא היום:\